Jump to content



Backlight πίνακας


Recommended Posts

Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω η να βρώ κάποιον που να μου κάνει ενα τελάρο-σκελετό σε μεγάλη διάσταση 160Χ90(χοντρικα) να διαλέξω εγώ την φωτογραφία  η οποία θα είναι 300DPI και με φωτισμό απο πίσω να το κάνει πιο ζωνατανό...Ενα τοπίο θέλω να κάνω και σαν τελικό αποτέλεσμα θα ήθελα κάτι τέτοιο...
Illuminated-Wall-Graphics.jpg
Για να γίνει αυτό πρέπει να κολληθεί η εκτύπωση πάνω σε γυαλί-plexi?Είναι καλύτερα να έχει ενα γυαλι "αμμοβολής" και να βάζεις την photo-εκτύπωση απο πάνω??
Πρέπει να εκτυπωθεί πάνω σε συγκεκριμένο "χαρτί"?για να περνάνε σωστά τα χρώμα πχ??(ωστε να μην περνάει φως στο μαυρο πχ..)
Αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι το τοπίο που θα εκτυπώσω να φαίνεται σαν να έχω μια tv ανοιχτή που δείχνει μια εικόνα...Απλα επειδή να πάρω μια 84inch tv για να την κάνω πίνακα μου πέφτει λίγο εκτός budget ψάχνω κάτι κοντά σε αυτό:D:D
Ιδέες?
Επίσης το τελάρο-σκελετός θέλω να είναι απο ξύλο(καρυδιά)...Αρα ίσως με τα κατάλληλα σχέδια θα έπρεπε να το κάνει ο επιπλοποιός που μου έκανε τα έπιπλα για το σπίτι και εγώ την υπόλοιπη δουλειά...Αν και θα προτιμούσα να το αναλάμβανε κάποιος και εγώ να του έδινα την φωτογραφία να συμφωνούσαμε στις διαστάσεις-χρήματα και το χρώμα του τελάρο(καρυδιά) και να το έπερνα έτοιμο.
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω?Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τέτοια πέρα απο εμπόρους που πουλάνε έτοιμους led πινακες με led σε μερικά σημεία?
THX

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό για να κανεις ερώτηση αν κάποιος δεν ξέρει να σε κατατοπίσει ακριβώς, είναι εταιρίες εκτυπώσεων/διαφημίσεων.

 

Ουσιαστικά θες αυτό εδώ αλλά αντί μοντέλο να έχεις τοπίο

 

 

METSOS_CHARALAMPOS_0bcd5af946154f19a07d9

 

Οπότε με μια αναζήτηση για φωτεινές επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις θα πάρεις σίγουρες απαντήσεις.

Και σίγουρα όποιος το αναλάβει μπορεί να σου κάνει και κορνίζα ξύλου αντί για το κλασικό αλουμίνιο.

 

Επειδή η καρυδιά είναι ακριβή, ειδικά αν θες καθαρό κομμάτι, μπορείς σαν εναλλακτική να δεις κανα mdf επενδεδυμένο με καπλαμά καρυδιάς ή ακόμα και μελαμίνη καρυδιάς.

Αυτά σαν σκέψη για να βγει πιο οικονομικό.

Αν δεν σε νοιάζει τότε ναι μασίφ καρυδιά 

 

Link to comment
Share on other sites

karmen σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Νομίζω οτι κάτι πιο σωστό σαν παράδειγμα για αυτό που θέλω είναι αυτό..
backlit-film-1.jpg

η κάτι τέτοιο..
rolandecosolventbacklitmedia_10524212.jp
Αυτά εδώ τα βρίσκω σαν Backlit film...
Επικοινώνησα με μια εταιρία περιμένω να μιλήσω με οτν υπευθυνο που θα με καλέσει μόλις πάει στο μαγαζί..Ρώτησα 2 που κάνουνε φωτεινές επιγραφές μέχρι τώρα και δεν έβγαλα άκρη..Σκέψου οτι ο ενας μου είπε οτι θα πρέπει να γίνει εκτύπωση πάνω σε γυαλί και μετα αυτος που κάνει τις εκτυπώσεις στο γυαλί μου είπε οτι η ανάλυση δεν είναι σαν την εκτύπωση σε "χαρτί"(και ήταν κάτι που είχα αναφέρει κα ισε αυτόν και μου είπε οτι.."ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ").
Επίσης κάπου είδα και για ακρυλικές εκτυπώσεις που υποτίθεται δίνουν το ΜΕΓΙΣΤΟ σε ανάλυση αλλα με φώς μετά δεν ξέρω τι παίζει...
Σαν κόστος με νοιάζει και δεν με νοιάζει...
Εγώ μαζί με το αρχείο που θα αγοράσω για την εικόνα δεν θα μπορούσα να διαθέσω παραπάνω απο 300-350...Αν μπορώ να έχω το αποτέλεσμα που έχω στο μυαλό μου και με 100euro θα μου ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Αλλα για τέτοιες διαστάσεις 140-160cm μήκος δεν φαντάζομαι τέτοιες τιμές.

Link to comment
Share on other sites

πάρε κι ένα τηλ. εδώ να ρωτήσεις http://www.vetasa.gr/el/services.html

Ψηφιακή εκτύπωση

Παράθεση

Μία ακόμη υπηρεσία είναι η δυνατότητα της ψηφιακής εκτύπωσης.
Αξιοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία UV Inkjet imaging, το τμήμα μας τυπώνει και τελειοποιεί εικόνες πλούσιες σε λεπτομέρεια σε ποιότητα 1200Χ600 dpi σε μια ευρεία γκάμα υλικών (μέταλλο, pvc, plexiglass ), σε διαστάσεις πλάτους μέχρι 1,50cm.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ink jet με eco solvent μελάνια εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 1,60cm, πάντα στη μέγιστη ανάλυση. Ιδανική εκτύπωση σε βινύλιο και πολλά άλλα εμπορικά και όχι μόνο υλικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.