Jump to content



ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ


Recommended Posts

Εχω την μητρικη MSI-7235 P965 NEO V1,1 Και εχω το εξης θεμα.
Kανω τερματισμο σε windows 7 home premium και οταν κλεινει αμεσως μετα ξαναανοιγει απο μονο του το pc
Εχω δοκιμασει και τα παντα απο bios αλλαγες ξηλωσα τα παντα απο μεσα και αφησα μονο την μητρικη αλλαξα και τροφοδοτικο  και επεξεργαστη αλλα τιποτα 
Εαν υπαρχει καμια ιδεα δεκτη ευχαριστως

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε για αρχή να βγάλεις από πάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι με το που πατήσεις shutdown. Μου έχει τύχει να φταίει ένα από τα δύο για ακριβώς ίδια συμπεριφορά. Αν δεις ότι φταίει ένα από τα δύο, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάτι στα wakeupevents ή στο power management γενικότερα. Επίσης πρέπει να διευκρινήσεις εάν ολοκληρώνεται κανονικά το shutdown και σβήνει το τροφοδοτικό και μετά ξανανάβει ή εάν τρώει restart πριν το ολοκληρώσει. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να αναφέρει κάτι χρήσιμο ο event viewer.

Link to comment
Share on other sites

Τον ισχυρότερο επεξεργαστή που μπορεί να δεχθεί αυτό το mb τον κάνει σκόνη ο φθηνότερος και ταπεινότερος celeron σε socket 1151. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνη την αναβάθμιση που σκέφτεσαι εδώ και πέντε χρόνια;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μήπως τα Windows "μπερδεύουν" τον τερματισμό με την επανεκκίνηση (αν είναι επανεκκίνηση όπως ρωτάει και ο Γιαννης_84); Μου έχει τύχει να "τρελαθουν" τα Windows και αντί για τερματισμό να κάνουν επανεκκίνηση.

Αν ήταν το κουμπί "Power on" βραχυκυκλωμένο θα έπρεπε να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις (ανοιγμα, σε 3-4 δευτερόλεπτα κλείσιμο, άνοιγμα κλπ). Ακόμα και αν περνούσε το BIOS και έμπαινε Windows, λογικά τα Windows βλέποντας "πατημένο" το κουμπί θα έκαναν τερματισμό.

Link to comment
Share on other sites

Στον kabini μου με ένα cx500 ενώ πατούσα τερματισμό και φαινόταν να έκλεινε το pc, έμεναν τα ανεμιστηράκια ανοιχτά. Τελικά έβαλα ένα sf450 και όλα κομπλέ.

Με τι τροφοδοτικά δοκίμασες;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.