Jump to content



Αγορά LAPTOP 2 in 1 - max 900 €


Recommended Posts

Καλησπέρα νεολαία!!
LAPTOP για Multimedia χρήση , 2in1 (αν αντέχει μπορεί να κάνα install μόνο το dota2..άλλα δεν περιμένω και 1920χ1080 )
θέλω να έχει ssd 256, 8gb ram , touchscreen , οθόνη 13.3 h 14 inch αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη, όπως ούτε αν πάρω i5 η i7 cpu.

'Έχω βρει αυτά , πείτε μου καμιά γνώμη η προτείνετε και κάτι καινούριο ελεύθερα !!

1

http://www.techstores.gr/laptop-acer-spin-5-sp513-51-5616.html

2

https://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comdel00321/laptop-dell-inspiron-7359-2in1-13-3-1920x1080-touch-i7-6500u8gb256gbintel-hd-520win-10silver

Περιμένω και blackfriday ίσως βρω  καλύτερη τιμή άλλα στο σουκρούτζ αυτά βρήκα στισ προτιμίσεις μου...

το 1ο είναι πιο όμορφο εμφανισιακά αλλα δεν εχει ι7

 

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θα έπαιρνα το Dell, για δύο λόγους:

 

1. Έχει i7, χωρίς αυτο να σημαίνει μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις, αλλά αφού υπάρχει η επιλογή, το προτιμώ.

2. Διπλώνει και έχει και ανάκλιση, γίνεται σαν tablet, θα μου άρεσε πολύ να το έχω και αγκαλιά στον καναπέ κτλ. Για multimedia, ότι πρέπει.

 

Η κάρτα γραφικών είναι παρόμοια, δε νομίζω να τίθεται θέμα προτίμησης λόγω αυτής. DotA και άλλα ελαφρά παιχνίδια θα τα παίζεις χαλαρά, δεν έχει απαιτήσεις.

Έγινε επεξεργασία από konnos
Link to comment
Share on other sites

Μετά το πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό κτύπημα που δέχθηκε, η Intel έχει αναθεωρήσει τις τιμές της με αποτέλεσμα, οι i5 όγδοης γενιάς να είναι πλέον 4πύρηνοι με hyperthrading (4 πυρήνες - 8 νήμματα), όπως δηλαδή οι γρήγοροι i7 των προηγουμένων γενεών. Η διαφορά τους από τους i5 - i7 7ης γενεάς που κοιτάς είναι πολύ μεγάλη. Αφού το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σου, πάρε λάπτοπ με intel 8ης γενεάς. Παράδειγμα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αδερφέ μου καταρχάς να σε ευχαριστήσω, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με τα των υπολογιστών και δεν ήξερα αυτά που μου είπες..
εδώ επιβεβεονοντε όσα λες..  https://ark.intel.com/compare/124967,95443,88194
το laptop που μου πρότεινες έχει μεγάλη οθόνη 15,6 και δεν διπλώνει η οθόνη του, όπως θα ήθελα!!
Αλλά υπάρχει αυτό το laptop με τον επεξεργαστή που μου πρότινες

https://www.bestdeals.gr/ypologistes/foritoi-ypologistes/notebooks/acer-spin-5-sp513-52n-5621-i5-8250u-8gb-256gb-windows-10-13.3-ips-fhd-touch-active-stylus/
το είχα απορήσει γιατί βλέποντας το 1,6ghz σε σχέση με το 2,5 νόμιζα είχε μειονέκτημα .. τι γνώμη έχεις γι αυτό το modelo????

 

Link to comment
Share on other sites

13άρι touch; Βεβαίως, μια χαρά λαπτοπάκι είναι. Προσωπικά δεν είμαι και πολύ των αναδιπλούμενων, αλλά αν σου αρέσει, γιατί όχι;  Και οι τέσσερις αυτής της οικογενείας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, έχουν σχετικά χαμηλή base frequency, που αποβαίνει προς όφελος της αυτονομίας σε νορμάλ χρήση, αλλά και τεράστιο turbo boost για επιδόσεις - και πολύ ευρύχωρη cache. 4,2GHz stock freq σε φορητό, τί άλλο θα δούμε. Τους ταρακούνησε για τα καλά η AMD...

Link to comment
Share on other sites

Οικονομικά δεν με πέρνει για άλλο εκτος του u8250 ,το u8550  βγενει +280€)και κατα πόσο θα άξηζε για τιν χρηση που θα το κάνω ; και ενας ι3 μπορει να με ειχε καλα;; Τωρα, καινούριο μηχάνημα δεν θα το κανα overclocking.. ίσως και μετά τιν εγγύιση να μην το έκανα..

Αυτό που με καίει πιο πολυ είναι αν το 1,6 ghz θα είναι αρκετό σε σχέση με τα 2,5ghz που προσφ´ερουν οι παραπανωcpu που ειπαμε. 

όπως επίσης η διαφορα που εχουν οι vga των μοδελων που εχουν υ8250 γράφουν intel graphic UHD 620, στα αλλα λαπτοπ λεγαν intel graphic HD 620 οπότε τι παίζει και μ αυτο;;

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ενδιαφέρουσες αποδόσεις, σίγουρα θα πέσουν κ οι τιμές στουσ ανταγωνιστές.
Να φανταστώ ομως οτι στην κατηγορία λαπτοπ που ενδιαφέρομαι 2in 1 θα αργήσουν να βγάλουν μοδελα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.