Jump to content



Gearbest: Excelvan Projectors - DOOGEE X5 MAX Pro - UK


Recommended Posts

Το Gearbest έχει κάποιες προσφορές στις Ευρωπαϊκές αποθήκες του. Ξεστοκάρουν, έχουν λάθος τιμές δεν ξέρω. Πολλά πραγματάκια πάντως δείχνουν εξαντλημένα, άλλα ακόμα διαθέσιμα και σε καλές τιμές, άλλα διαθέσιμα και σε τιμές δώρου. Γράφουν UK, οπότε μάλλον έχουν αντίστοιχη πρίζα, αλλά 230V δεν χρησιμοποιούν εκεί; Εφόσον μιλάμε και για Ευρωπαϊκή αποθήκη (υποθέτω Αγγλία - EU 17 την αναφέρει και στις τρεις παρακάτω περιπτώσεις) δεν έχει (πάλι υποθέτω) και τελωνεία καθυστερήσεις. Σε κάθε περίπτωση το αν αξίζουν το αποφασίζετε εσείς. Αν π.χ. ρίξουν άκυρο σε στυλ Ελληνικών μαγαζιών και καθυστερήσουν τα refunds, δεν ξέρω τίποτα.

 

Αυτά που ξεχώρισα από το λίγο ψάξιμο και το περιορισμένο ενδιαφέρον μου σε συγκεκριμένες κατηγορίες είναι τα εξής:

 

Excelvan W1 2017 Newly Launched Multimedia Portable Projector W1 With 2800 LED Luminous For Home Cinema Theater Support 1080P DVD PC Tablet and Smartphone UK-$37.86 Online Shopping| GearBest.com

από 27-33€ ανάλογα το χρώμα, συν κανένα 5άρι μεταφορικά.

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον προβολέας, σε τιμή που πουλάνε κάτι άχρηστους 320x240.

1502430740361039.jpg

 

Πιο οικονομικός και μάλλον τυπικός Κινέζικος του 60άρικου

Excelvan EHD09 Mini LED Projector UK PLUG-$24.99 Online Shopping| GearBest.com

21 ευρώ και ένα 5άρι ακόμα μεταφορικά.

1475620182752-P-104335.jpg

 

DOOGEE X5 MAX Pro Black UK -$57.59 Online Shopping| GearBest.com

50 ευρώ και άλλα 5 μεταφορικά

Στο kimovil αναφέρει τιμή από 66€ και προφανώς Κινεζικές αποθήκες.

1467254743663-P-184274.jpg

 

Η σελίδα με τις Ευρωπαϊκές προσφορές είναι η παρακάτω:

EU Warehouse Best Deal Ship Within from 3 Days - GearBest.com

 

Αν βρείτε κάτι άλλο διαθέσιμο σε καλή τιμή, κάντε την παραγγελία σας και παρακαλώ βάλτε το και εδώ ή φτιάξτε νέο θέμα, να το δουν και άλλοι.

 

 

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
3 hours ago, konstantinakis said:

Κάπου είδα ότι έφτασε στα χέρια σου (?) ο προτζέκτορας. Πως είναι?

Στα 40€ που τον πήρα(μαζί με τα μεταφορικά), είναι σκέτο δώρο. Μέχρι τα 60-70€ στα Κινεζομάγαζα, διότι τώρα έπαιξε τιμή ξεστοκαρίσματος, θα έλεγα ότι θα παραμένει μια πολύ καλή επιλογή.

 

Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι θέλουμε απλά να δούμε εικόνα σινεμά στο τοίχο και δεν το ξεψειρίζουμε για το πόσο ακριβείας και ευρεία είναι η χρωματική παλέτα και για το πόσο αληθινές είναι οι τιμές της αντίθεσης και φωτεινότητας που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εικόνα πάντως που έχεις στον τοίχο δεν είναι τόσο ψόφια και μουντή, όπως αυτή που εμφανίζουν οι εικόνες στο εν λόγω review. Βασικά καμία σχέση. Δεν ξέρω κατά πόσο ο προβολέας που τεστάρουν εκεί όντως έστελνε τέτοια εικόνα ή κατά πόσο στο εν λόγω review ήθελαν να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στον αναγνώστη να πει "ΟΚ, οι εικόνες καλές δείχνουν, ασχέτως των μετρήσεων".

 

Σε σχέση τώρα με τον Unic 46+ που είχα, είναι πολύ ανώτερος και ο Unic θεωρούταν ένα καλό τυπικό δείγμα πέρσι, ίσως και φέτος, των προβολέων που διαφήμιζαν φωτεινότητα κοντά στα 1000-1200 κινεζοlumens και 800-1000 κινεζοαντίθεση, με native ανάλυση 800x480. Αν υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν έως τα 60-70€ παίζουν και κάπου στα ίδια επίπεδα ποιότητας με τον Unic, τότε ο W1 είναι σαφώς από τις καλύτερες προσφερόμενες επιλογές.Και ο W1 είναι όντως φρέσκο μοντέλο, μιας και ως ημερομηνία παραγωγής του κομματιού που μου ήρθε, είχε τον Αύγουστο του 17 και δεν τον είχα πετύχει ποτέ στο παρελθόν σε κάποιο κινεζομάγαζο.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.