Δημοφιλής Δημοσίευση panava Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2017 Τέλος του χρόνου και τελευταία κατασκευή για το 2017. Ένα έπιπλο για Tv και στερεοφωνικό. Παραγγελία μια φίλης της κόρης μου. Περάστηκαν τα ξύλα από την πλάνη για να γίνει η σύνδεση μεταξύ των. Πέρασα μπισκότα και κολλήθηκαν. Επιστρατεύτηκαν τα τριβεία... 120/150/180/320/400. Έγινε η συναρμολόγηση... tip για το pocket hole jig για σημεία που δεν φτάνει σφιγκτήρας. Μπήκαν οι μεντεσέδες στα πορτάκια και τοποθετήθηκαν Στο τέλος, αφού το έβαψα, περάστηκε βερνίκι Gloss και έτοιμο. Καλή Χρονιά σε όλους. 14
panava Ιανουάριος 1, 2018 Author #2 Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Και το έπιπλο στην θέση του, όπως το έστειλε η φίλη της κόρης μου. Την γιορτινή διακοσμητική σύνθεση μπροστά από την τηλεόραση την έφτιαξε η κόρη μου. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από panava 6
Stelios13 Ιανουάριος 1, 2018 #3 Ιανουάριος 1, 2018 Καλη χρονια Παναγιωτη με υγεια!!! Μια ψιλοενσταση στο πανω μερος ,θα το προτιμουσα να παταει πανω στα πλα'ι΄να για αισθητικους κ στατικους λογους... Απλο ,λιτο κ ομορφο,μπραβο!!!!!!!!!!!!!! 1
panava Ιανουάριος 1, 2018 Author #4 Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Καλή χρονιά Στέλιο, ευχαριστώ. Για αισθητικούς λόγους συμφωνώ αλλά έκανα μια πατάτα, ´Εκοψα όλα τα ξύλα στα 86cm, το ήθελε 90X90cm, οπότε 86+2+2=90cm. Από στατικότητα δεν έχει φόβο καθώς έχει από 8 κρυφές βίδες, pocket holes η κάθε πλευρά στις οποίες μπήκαν τάπες μετά. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από panava
Lakisss Ιανουάριος 1, 2018 #5 Ιανουάριος 1, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος panava έγραψε: Λιτό και ωραιότατο. Δεν πρέπει ο ενισχυτής πρέπει να μπει από πάνω για να αναπνέει καλύτερα; Έχει περιθώρια το ξύλο στο ύψος;
panava Ιανουάριος 2, 2018 Author #6 Ιανουάριος 2, 2018 (edited) πριν 10 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Λιτό και ωραιότατο. Δεν πρέπει ο ενισχυτής πρέπει να μπει από πάνω για να αναπνέει καλύτερα; Έχει περιθώρια το ξύλο στο ύψος; Νίκο δεν είναι δικό μου. Το έφτιαξα για άλλους, στη Νεα Πέραμο βρήσκεται. Το ράφι δεν είναι σταθερό, μπορούν αν το βάλουν λίγο πιο κάτω. δεν ξέρω αν έχουν περιθώριο λόγω του από κάτω συστήματος. Θα ρωτήσω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 2, 2018 από panava 1
karmen1983 Ιανουάριος 4, 2018 #7 Ιανουάριος 4, 2018 Παναγιωτη πολυ καλη δουλεια. Οπως σου ειπα και στο τηλ το μονο που με αγχωνει ειναι τα 86εκ στο ελατακι μη τυχον και ζαβωσει. Οπως και να εχει ομως ειναι πολυ καλο οπως παντα αλλωστε κ σιγουρα θα το χαρει ο κατοχος 1
Recommended Posts