Jump to content



Ακουστικά για τρέξιμο


Recommended Posts

Τα έχω πάνω από δύο χρόνια, έχουν ικανοποιητικό ήχο και πολύ καλή αυτονομία. Καμία σχέση  βέβαια σε ποιότητα με τα   Sennheiser  Sports που είχα αποκτήσει με τριπλάσια χρήματα και που παρέδωσαν το πνεύμα με το τέλος της εγγύησης.

 

Αν μπορείς να περιμένεις λένε ότι είναι καλά αυτά   https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_692653.html?wid=1433363

Link to comment
Share on other sites

https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-usage/sports-fitness

Τα Jaybird και τα Anker είναι μέσα στην τιμή που ψάχνεις. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά γενικά συμβουλεύομαι τη συγκεκριμένη σελίδα.

Link to comment
Share on other sites

εγώ θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς ακουστικά όταν τρέχεις για να ακούς το σώμα σου και την καρδιά σου .έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους τρεξίματος και κατέληξα να τρέχω χωρίς ακουστικά. είναι και πιο υγιές.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Anker SoundBuds Slim εδώ και τρεις μήνες περίπου. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με μόνο παράπονο το ότι η μπαταρία προς το τέλος της πέφτει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κλείνουν ενώ είμαι έξω. Ωστόσο αν τσέκαρα πάντα την μπαταρία τους πριν βγώ δεν θα είχα θέμα. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα bluetooth ακουστικά.

 

Με βάση την τιμή τους (τα πήρα κάτω από 20 ευρώ) και συγκρινοντάς τα με σημαντικά ακριβότερα ενσύρματα θεωρώ ότι αξίζουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.