icy20 Δευτέρα at 12:11 μμ #421 Δευτέρα at 12:11 μμ 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: τωρα που θα βραδιαζει απο τις 18.30 - 19.00, θα μπορεις να τον ανοιγεις πιο νωρις χαχαχχα δεν το κανω για την οθονη ρε. απλα οταν ειναι ξυπνιο το παιδι σιγα μην ασχολουμαι με τον υπολογιστη. 1
BloodMage Δευτέρα at 12:31 μμ #422 Δευτέρα at 12:31 μμ 18 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: χαχαχχα δεν το κανω για την οθονη ρε. απλα οταν ειναι ξυπνιο το παιδι σιγα μην ασχολουμαι με τον υπολογιστη. αστειευομαι φυσικα 1
navaho7 Τετάρτη at 01:31 μμ #423 Τετάρτη at 01:31 μμ On 5/10/2025 at 11:30 ΠΜ, το μέλος fatalara έγραψε: Η μεγαλύτερη βλακεια που ανακάλυψε ποτέ η τεχνολογία είναι το light bar πάνω από οθόνη. με έχει σώσει στη δουλειά (μόνο για αυτό ανοίγει ο υπολογιστής πλέον...), αλλά γούστα είναι αυτά 2
fatalara Τετάρτη at 01:51 μμ #424 Τετάρτη at 01:51 μμ 19 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: με έχει σώσει στη δουλειά (μόνο για αυτό ανοίγει ο υπολογιστής πλέον...), αλλά γούστα είναι αυτά Φιλε που το βρηκες αυτο? Δεν εχω γραψει κατι τετοιο.
minast Τετάρτη at 03:30 μμ #425 Τετάρτη at 03:30 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Φιλε που το βρηκες αυτο? Δεν εχω γραψει κατι τετοιο. Μια σελίδα πίσω. Δεν το έγραψες εσύ, αλλά έχεις απαντήσεις σε αυτό.
fatalara Τετάρτη at 04:46 μμ #426 Τετάρτη at 04:46 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Μια σελίδα πίσω. Δεν το έγραψες εσύ, αλλά έχεις απαντήσεις σε αυτό. Ναι αλλα γιατι λεει ο fatalara εγραψε; Δεν θα επρεπε να ειναι ο bloodmage? 1
acct Τετάρτη at 05:06 μμ #427 Τετάρτη at 05:06 μμ 10 minutes ago, fatalara said: Ναι αλλα γιατι λεει ο fatalara εγραψε; Δεν θα επρεπε να ειναι ο bloodmage? Πολλές πλατφόρμες φόρουμ αποφεύγουν να κρατούν τις πολλαπλές παραθέσεις, για να μη χτίζεται ένα ατελείωτο κατεβατό nested quotes. Οπότε, βλέπει ότι γίνεσαι quote και όλο το κείμενο που έρχεται από το μήνυμά σου αποδίδεται σε σένα. Ο Ινδιάνος θα μπορούσε να είχε παραθέσει το προηγούμενο μήνυμα, αλλά είναι σαφές ότι ήθελε να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τώρα για πάντα θα φαίνεσαι να λες "Η μεγαλύτερη βλακεια που ανακάλυψε ποτέ η τεχνολογία είναι το light bar πάνω από οθόνη. " 4
DEADLAZARUS Χθες στις 04:19 πμ Author #429 Χθες στις 04:19 πμ ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Review - 4K OLED Brilliance WWW.TECHPOWERUP.COM The ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM uses a fourth-generation QD-OLED panel with 4K resolution...
navaho7 Χθες στις 12:09 μμ #430 Χθες στις 12:09 μμ 22 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Φιλε που το βρηκες αυτο? Δεν εχω γραψει κατι τετοιο. ιδέα δεν έχω πως το έκανα αυτό 1
fatalara 23 ώρες πριν #431 23 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ιδέα δεν έχω πως το έκανα αυτό Θα σου πω εγω τι εγινε, τα εχω καταλαβει ολα. Καποιος θελει να σε στοχοποιησει για να σε καψω και τωρα κανει κοκοκο. θα σε βρω… 1 4
Recommended Posts