Jump to content



Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)


morph

Recommended Posts

Η καντεμιά συνεχίζεται.

Το προηγούμενο σαββατο είμασταν εξοδούχοι, είχαμε τροχαίο, ένα παιδί από τη παρέα μας 19 χρονών απεβίωσε και εγώ επέστρεψα σπίτι με 30 ημέρες αναρρωτική λόγω 5 καταγμάτων στο κεφάλι.

Και το αστείο είναι πως τις 18 από τις 30 ημέρες πρέπει να τις υπηρετήσω, λες και ευθυνόμασταν εμείς που η υπηρεσία δεν βγάζει κίνηση για το λόχο μας (λίγα άτομα + εμπλοκή) και είμαστε αναγκασμένοι να βγαίνουμε με ταξί ή με αμάξια φαντάρων.

Ψάχνω να βρω τι θα κάνω...

Link to comment
Share on other sites

περαστικά κατ'αρχήν, και νομίζω ότι αν ήμουν στην θέση σου με 5 κατάγματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.. μάλλον θα ήμουν ευγνώμων που ζώ.. και δε θα με απασχολούσαν οι 18 υπηρετήσιμες.. (Εδώ, άνθρωπος σκοτώθηκε, είσαι τραυματισμένος αρκετά, και σε απασχολούν οι 18 μέρες...? :S)

Link to comment
Share on other sites

Με απασχολούν οι 18 μέρες, με απασχολεί η νοοτροπία του Ε.Σ. που δε σκέφτεται τη ψυχολογική και σωματική κατάσταση του ΣΤΡ και το λόγο που αυτή είναι ως έχει (πόσο μάλλον δε όταν δεν ευθύνεται ο ΣΤΡ αλλά ο ίδιος ο Ε.Σ.), αλλά πιο πολύ που θα είμαι στο ίδιο στρατόπεδο, χώρο, θάλαμο και απέναντι κρεββάτι από το παιδί που μας άφησε.

Δόξα τον Ύψιστο που είμαι αρτιμελής και που με τη βοήθειά του θα περάσουν οι ζαλάδες, τα νεύρα, τα σημάδια και τα οράματα που βλέπω.

Ελπίζω να μη "Εξαπoστείλω τη δική μου Περιστέρα" :confused:

edit: Ευχαριστώ για τα περαστικά, απλά δεν έγραψα σωστά το τι ήθελα να εκφράσω στο προηγούμενο post.

Έγινε επεξεργασία από Τζώρτζης
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 89/2011 την 01/09/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).

Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Γ΄ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 89/2011 την 29/08/2011 σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.