Jump to content


Κρασάρισμα browser σε κινητό .


iseeklife

Recommended Posts

Δεν χρησιμοποιώ κινητό πολύ για browsing .Τον τελευταίο καιρό είπα να το χρησιμοποιήσω .Έχω ένα lumia 1320 με 8.1 και όταν μπαίνω από τον ιντερνετ εξπλόρερ μου κρασσάρει . Είναι το μόνο site που το κάνει αυτό . Στα υπόλοιπα φορτώνει κανονικά . Εαν μπορείτε κοιτάχτε το . Γνωρίζω ότι αποτελεί ελάχιστη μειοψηφία .Είστε από τα site που κοιτάω συχνά . 

Όταν πάει να φορτώσει τη σελίδα και κάνω scroll down να δώ την υπόλοιπη κράσσαρει ο browser . 

Link to comment
Share on other sites

Έχω δοκιμάσει και άλλους μπρόoυσερ αλλά δεν μου αρέσαν . Ένας μάλιστα βγάζει και κάτι ιστοσελίδες από μόνος του . Δεν γνωρίζω εαν είναι ιοί . Τους έβγαλα όλους και κράτησα μόνο τον εξπλόρερ. Έχω τη γνώμη ότι καλοί explorers είναι σε κάθε σύστημα οι default .Οι άλλοΙ έχουν ελλατώματα . Και στο ipad που χρησιμοποιώ την ίδια γνώμη έχω μετά από δοκιμή κάποιων browser . 

Link to comment
Share on other sites

πριν 15 ώρες, το μέλος iseeklife έγραψε:

Δοκίμασα τρεις browser : 1) τον μαξθον 2) τον surfy και 3 ) τον surfcube . Μόνο στοn surfcube δεν κολλάει .Αλλά και οι τρείς είναι αργοί σε σχέση με τον internet explorer.

Αυτόματα καταλαβαίνεις ότι το θέμα που έχεις δημιουργήσει, δεν υφίσταται, μιας και από ότι φαίνεται είναι θέμα του browser. 

Σερφάρω είτε από μαμά browser είτε από 2 εναλλακτικούς στο κινητό: Chrome και ενός lightweight. Σε κανέναν δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Όμως είμαι σε android, όχι σε windows phone. Αυτός που πρέπει να κοιτάξει το πρόβλημα είναι η MS αλλά έχει παρατήσει τα κινητά της προ πολλού.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.