Jump to content



Πρόταση για access point


psyber

Recommended Posts

Θα ήθελα να μεταφέρω wifi σε οροφο σπιτιου που δεν έχει. υπαρχει εσωτερικη καλωδιωση ethernet, οποτε θα παιρνει κατευθειαν σημα από τον τοίχο.

Σκέφτομαι αυτό λόγο τιμής, https://www.tp-link.com/gr/products/details/cat-9_TL-WR940N.html#overview, αλλά βλέπω ότι υπάρχουν 6 διαφορετικές εκδόσεις. γιατί γίνεται αυτό; ποια να διαλέξω. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω και εναλλακτικές.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως αλλάζει chipset χωρίς να αλλάζει κάτι στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα ονομάζει με version numbers ώστε να μη γίνονται πατάτες στα firmware update.

 

Εάν δεν έχεις σκοπό να παίξεις με Openwrt κλπ, δε νομίζω να σε επηρεάζει κάπου το ποια version θα αγοράσεις. Κοίτα μόνο ποια από τις 6 έχει το πιο πρόσφατο firmware διαθέσιμο για κατέβασμα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις σκέτο access point. Από τη στιγμή που το router παίζει και ως access point θα την κάνεις τη δουλειά σου και θα παίξει και σε περίπτωση που το θέλεις ως router.

Link to comment
Share on other sites

Για να παίξει αισθητά καλύτερα με αρκετές επιλογές θα πρέπει να πας σε ακριβότερες λύσεις του στυλ ubiquity unifi. Για τη χρήση που το θέλεις οποιοδήποτε θα σου κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.