Jump to content



Ρουτερ για αρχάριο.....


Recommended Posts

καλημέρα

κατέχω το Νο 2 σε άλλη μάρκα (budget) που βρήκα ακόμα φθηνότερα (39,90) . Για ότι έχω κάνει μέχρι τώρα (κυρίως διαμόρφωση ακμών) είναι μια χαρά. Τώρα αν το θες για κάτι πιο.... δύσκολο, δεν ξέρω να σου πω. 

Το κακό επίσης είναι ότι κανένα απο τα 3 δεν περιλαμβάνει ούτε ένα φρεζάκι. Οπότε υπολόγιζε κάτι παραπάνω, καθώς από ότι έχω δει, είναι αλμυρούτσικα...

Link to comment
Share on other sites

σπανια εχουν τα ρουτερ μαζι φρεζακια - κι αν εχουν θα ειναι αμφιβολης ποιοτητας

και δυστυχως αυτα ειναι που κανουν την διαφορα στο αποτελεσμα

οσο αφορα το ρουτερ ,αναλογα της τιμης ειναι και η ποιοτητα/αξιοπιστια τους αλλα κρινοντας απο ενα παλιο hitachi κι ενα bulle που εχω ,αναλογως το εργο που εχεις σκοπο να κανεις μπορουν να δωσουν και τα φθηνα καλα αποτελεσματα

Link to comment
Share on other sites

Όντως....κανένα δεν γράφει ότι έρχεται με κάποιο φρεζακι...αν και στην φωτο από τα leroy φαίνεται ένα....

Αυτό που θέλω να το χρησιμοποιησω αρχικά είναι για το ξύλινο κουτί υπολογιστή που θέλω να φτιαξω.....αυλακώσεις....τρύπες μεγάλες.... 2 πόντους ξύλο...

Link to comment
Share on other sites

Αν το δουλεψεις με σύνεση ολα κανουν δουλεια (οχι για πολυ ωρα συνεχης λειτουργιας και ζορισματος βεβαια) με καλα εξαρτηματα.

Στις αυλακωσεις πηγαινε τμηματικα. Λιγο τη φορα και οχι μονοκοπανια το βαθος.

Το κακο θα ειναι οτι θα δωσεις ξερω γω κανα 50αρι στο ρουτερ και για να παρεις δυο καλες φρεζες αυλακωσεων θες αλλο ενα πενηνταρι.

 

Δες μερικα βιντεο που εχουν να κανουν με την κατεύθυνση που πρεπει να ακολουθεις για να μην εχεις προβλημα. Και φυσικα οτι βιντεο περι ασφαλειας ρουτερ. Δε του φαινεται αλλα ειναι επικινδυνο εργαλειο. 

  • Agree 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.