Jump to content



Πρόβλημα με κομμένη εικόνα


Recommended Posts

Όταν μέσα σε ένα μήνυμα υπάρχει κάποιο εικόνα με link σε facebook, twitter  κλπ, δεν βλέπω ολόκληρη την εικόνα, την κόβει και βλέπω τμήμα της:

thelab1.png.5f88107a62774350fbb0c638e04b7d20.png

 

browser Chrome. Στιγμιαία όταν αρχίζει να την φορτώνει εμφανίζεται ολόκληρη κι αμέσως κόβεται όπως δείχνω εδώ. Το συγκεκριμένο είναι από ένα τελευταίο μήνυμα του trib αλλά το ίδιο γίνεται με όλα τα αντίστοιχα, ας πούμε πάρα πολλά που δίνει ο ΓιαγκΤ. Αν γνωρίζει κάποιος ποια ρύθμιση να αλλάξω στον browser για να εμφανίζεται ολόκληρη ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Ποια έκδοση Chrome έχεις; Μήπως έχεις AdBlocker;  Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware Acceleration από τον Chrome.

 

Για κάποιο λόγο δεν σου φορτώνουν τα iframe του Facebook.

 

Δοκίμασε να μπεις εδώ

https://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_iframe

 

που έχει ένα άσχετο iframe να δεις αν φορτώνει στο δεξί μέρος της σελίδας. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ, το link που έδωσες φορτώνει κανονικά, επίσης φορτώνουν κανονικά άλλες εικόνες που βάζουν διάφοροι στα μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Adblocker έχω αλλά εδώ το φόρουμ είναι whitelisted. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν τα φορτώνει, τα φορτώνει αλλά τα «κόβει» όπως δείχνει η εικόνα που έβαλα πιο πάνω. Σε Firefox τα δείχνει κανονικά. Chrome έχω την τελευταία έκδοση αλλά το κάνει εδώ και καιρό, κυρίως το παρατηρώ σε πράγματα που βάζετε από ΦΒ, τουίτερ νομίζω και instagram.
Για άσχετο θέμα έχει τύχει να έχω δοκιμάσει το Hardware Acceleration και ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο. Εδώ στο φόρουμ το πρόβλημα εμφανίζεται και στις δυο περιπτώσεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάποιο extension αποτρέπει τα embed posts από Facebook, Instagram κτλ. Ανεξάρτητα πχ αν έχεις βάλει σε whitelist το forum, πρέπει να βάλεις whitelist και το Facebook διότι το iframe φορτώνει από εκεί. Δοκίμασε να το κάνεις whitelist και αυτό. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

το ίδιο κάνει και με τον Adblocker απενεργοποιημένο στο ΦΒ. Μόλις το δοκίμασα. Αιτία είναι κάτι τέτοιο που λες, κάποια ρύθμιση "μικραίνει και αλλοιώνει" τα embed posts που βάζετε από τέτοια sites. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την ιδέα με τα extensions. Δεν ήταν ο Adblocker, δεν ήταν ρύθμιση εντός Chrome που υπέθετα, ήταν το Disconnect, ένα άλλο extension που χρησιμοποιώ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.