tolisdlf Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2019 Καλησπέρα μαστορια . Έχω ένα πρόβλημα κ δεν μπορώ να το λύσω.. Πρόσφατα αγόρασα μια tp link cpe220. Προσπαθώ να συνδεθώ σ ένα συγκεκριμένο δίκτυο στο οποίο ξέρω τον κωδικό WiFi αλλά μου πετάει συνέχεια ότι δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip. Οι ρυθμίσεις του προσαρμογεα είναι στο αυτόματο κ έχω κάνει κ ενημέρωση στο πρόγραμμα της κάρτας δικτύου.. Αν μπορούσε κάποιος ας με βοηθήσει γιατί θα την σπάσω. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 16, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Καλησπέρα, δοκίμασε να βάλεις μια στατική IP, για παράδειγμα 192.168.1.235 ή κάποια άλλη που δεν χρησιμοποιείται να δεις αν λυθεί το πρόβλημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Ξέχασα να προσθέσω ότι δεν έχω πρόσβαση στο ρουτερ μόνο τον κωδικό ξέρω. Με παλιά κεραια μπορούσα κ έμπαινα κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 16, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Μέσω υπολογιστή το κάνεις αυτό, στις ρυθμίσεις κατά την σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Έχω βάλει αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Επίσης σε άλλα δίκτυα συνδέθηκα κανονικά.. Μονο στο συγκεκριμένο που θέλω δεν μπορώ. Παίζει να θέλει restart το ρουτερ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 16, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Κάποια φωτογραφία να δούμε τις ρυθμίσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Αυτή την στιγμή δεν μπορώ. Αλλά αν βάλω στατική ip στα υπόλοιπα τι θα βάλω; dns κτλ. Συγχωρέστε με αλλά δεν το κατέχω κ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Επίσης να προσθέσω ότι έκανα reset στην κεραία κ την σύνδεσα σε άλλο υπολογιστή κ εκεί έκανε ακριβώς το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Σε άλλα δίκτυα συνδέθηκα κανονικά. Μόνο στο συγκεκριμένο δεν μπορώ. Κ το πρόβλημα είναι ότι εκεί που θέλω να την τοποθετήσω υπάρχει μόνο αυτό το δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 16, 2019 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Με άλλες συσκευές συνδέεσαι κανονικά σε αυτό το δίκτυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Με το κινητό κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 16, 2019 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Μπορεί το συγκεκριμένο ασύρματο να έχει mac filtering και να μην επιτρέπει να συνδεθείς αν δεν είναι white-list η νέα σου mac. Επικοινώνησε με τον διαχειριστή του ασύρματου δικτύου να το επιβεβαιώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Αν είναι έτσι τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 16, 2019 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Μιλάς με τον διαχειριστή και του ζητάς να προσθέσει την MAC Address της "TP-LINK CPE220" που αγόρασες ώστε να μπορείς να συνδεθείς στο δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Το κακό παιδιά είναι ότι ο διαχειριστής δεν έχει πρόσβαση στο μόντεμ. Λείπει στην Γερμανία κ θα επιστρέψει σε κάνα εξάμηνο. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Μάϊος 16, 2019 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Μήπως έχεις το maxtream enabled? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 16, 2019 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2019 Θα το κοιτάξω. Αύριο το πρωί όμως γιατί τώρα δεν ασχολούμαι με αυτό. Εντωμεταξύ αναφέρω πως με μια παλιά κινέζικη κεραία είχα σύνδεση στο συγκεκριμένο δίκτυο από τον συγκεκριμένο υπολογιστή χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 17, 2019 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος Matia έγραψε: Μήπως έχεις το maxtream enabled? Καλημέρα παιδιά. Τελικά το maxstream δεν είναι enabled. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 17, 2019 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2019 Ρώτα τον διαχειριστή αν έχει ενεργοποιήσει mac-filtering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisdlf Μάϊος 17, 2019 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2019 Επικοινώνησα με τον διαχειριστή αλλά μου είπε ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο κ γενικά δεν έχει πειράξει κάτι. Να το ελέγξει δεν μπορεί γιατί λείπει εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts