Jump to content



επαναφορά gmail account


Recommended Posts

Προσπάθησα το πρωί να κάνω login σε ένα gmail account που έχω φτιάξει παλιά. Τον λογαριασμό τον δημιούργησα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 με αρχές Νοεμβρίου 2018.

Η αλήθεια είναι πως από τότε δεν έχω ξανακάνει login. 4-5 φορές έκανα login όταν τον πρωτοέφτιαξα.

 

Δοκίμασα 4-5 φορές να κάνω login με σίγουρα το σωστό password (το έχω κάπου σημειωμένο), αλλά τίποτα.

Πάτησα forgot password, και μου έστειλαν σε άλλο mail τα γνωστά, ο λογαριασμός έγινε disabled (εγώ πιστεύω ότι ήταν ήδη disabled λόγω τού ότι δεν είχα κάνει login από την αρχή του), και να περιμένω επικοινωνία από αυτούς εντός 48 ωρών ή και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι υπάρχει περίπτωση να επανέλθει ο λογαριασμός ή τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου;

 

Έχει επαναφέρει κάποιος με επιτυχία τον λογαριασμό του σε μία τέτοια περίπτωση; Πώς γίνεται (εάν γίνεται) και πόσο χρόνο παίρνει;

 

Ευχαριστώ

 

υ.γ. Δεν έχω βάλει κινητό στο λογαριασμό για τέτοιες περιπτώσεις
 

Έγινε επεξεργασία από serpico75
Link to comment
Share on other sites

πριν 12 ώρες, το μέλος serpico75 έγραψε:

Δεν έχω και τόσα πολλά mail μέσα. Δεν με πολύ ενδιαφέρει αυτό. Η διαδικασία ποια είναι περίπου; Επειδή έχουν υψηλό δείκτη security, πρέπει να προσέξω κάτι;

Η λογική είναι ότι ζητάς την ανάκτηση του λογαριασμού και δίνεις όσο περισσότερες και όσο ακριβέστερες πληροφορίες μπορείς. Μπορεί να σε ρωτήσουν μεταξύ άλλων πότε περίπου μπήκες τελευταία φορά και από ποια (γεωγραφική) τοποθεσία. Εφόσον ικανοποιηθούν, θα πάρεις πίσω τον λογαριασμό.

Link to comment
Share on other sites

Στο Gmail υπάρχει η επιλογή να απενεργοποιείται αυτόματα ο λογαριασμός αν δεν κάνεις login για 2-3 μήνες. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης αφού απενεργοποιηθεί.

Link to comment
Share on other sites

29/7 , 5:57 PM μου έστειλαν:

 

"

Hello,

Thank you for contacting us about your disabled Google Account. After review, your account is eligible for reinstatement.

To reinstate your account, you need to sign in and verify it as soon as possible.

You'll need to do this soon, because disabled accounts are eventually deleted, along with your emails, contacts, photos, and other data stored with Google.

In the meanwhile, if you’d like to share your thoughts about this experience, complete this 2-minute survey to help us improve our customer support.

The Google Accounts Team

"

Αυτό που έχω με μπλε, είναι ένα link στο mail τους, που πατάω και δεν οδηγεί πουθενά. Δεν με στέλνει σε browser.

Εάν κάνω δεξί κλικ στο link και copy url location, πάω σε browser αλλά δεν έχει paste. Το paste είναι απενεργοποιημένο. Μάλλον ψιλομούφα μου φαίνεται το link.

 

Μπήκα 31/7 περίπου 18:30 και προσπαθώ από τότε να κάνω sign in να επαναφέρω το λογαριασμό, αλλά τίποτα.

Από τότε, μπαίνω κάθε μέρα, αλλά τίποτα.

 

Τους έστειλα και απάντηση 31/7 , 18:45 , αμέσως αφού έκανα μερικές αποτυχημένες προσπάθειες να μπω (όπως μου έγραφαν στο mail), και να επανεφέρω το λογαριασμό :

 

"Thank you for making the account eligible for reinstatement. But unfortunately there is still a problem.

I try to sign in to the account with password, but still cannot. Also, I click on the link you have in your reply message, the link that says "sign in and verify it", but nothing happens. It does not forward to somewhere to proceed. Also, nothing happens if I right click this link, copy url address and paste it to the browser.

Please, I would like your further help to proceed and completely reinstate the account.

Thank you."

 

Τί να πω; Από τότε που τους έστειλα την παραπάνω απάντηση, άφαντοι. Να άργησα να δοκιμάσω να επαναφέρω το λογαριασμό; Ήταν περίπου 48 ώρες από το mail τους.

Δεν βρίσκω άλλο τρόπο απ' το να προσπαθήσω με το τελευταίο σωστό password που είχα μπει. Σκέφτεστε κάτι άλλο;

Ο λογαριασμός υπάρχει ακόμη. Διότι, όταν τον βάζω για να κάνω login, τον βρίσκει και ζητάει password. Δεν έχει διαγραφεί ακόμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται το password. Εκτός και εάν για να τον επαναφέρω πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία.

Help?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.