ARMAGEDDON Αύγουστος 25, 2020 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2020 ^^ it's a future proof game οπότε με την 5080 ti θα τρέχει λουκούμι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 26, 2020 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2020 Κάτι πρέπει να γίνει με τα στρατιωτικά αεροδρόμια ! ας μην βάζουν κτήρια μια αλάνα καφέ άντε και δεντράκια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Αύγουστος 27, 2020 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 27, 2020 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2020 που είναι τα μαχητικά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2020 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2020 Και κλάμα.... Είπαμε όλες τις κάρτες τις γονατίζει. Εγώ στην RTX 8000 Quadro που το δοκίμασα με τα 48gb μνήμη την γονάτισε. https://youtu.be/8Jw23ABNYMM Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Δεκέμβριος 1, 2020 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 δηλαδη εγώ που έχω το pc που φαινεται στην φωτογραφια , αν αγοράσω το flight sim 2020 από το steam δεν θα λειτουργεί χωρίς να κολλάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 1, 2020 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 2 hours ago, todor said: δηλαδη εγώ που έχω το pc που φαινεται στην φωτογραφια , αν αγοράσω το flight sim 2020 από το steam δεν θα λειτουργεί χωρίς να κολλάει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 1, 2020 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 Microsoft Flight Simulator VR to launch as free upgrade in late December WWW.POLYGON.COM That includes both Oculus and Valve devices 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Δεκέμβριος 1, 2020 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 η ερωτηση μου ειναι υπάρχει πιθανότητα να το αγοράσεις απο το steam και μετα να μην παιζει??? δηλαδη να εχεις δωσει χρηματα και μετα να μην παιζει?? τα παιχνιδια απο το steam δεν ειναι online??? μπορει καποιος να μου εξηγησει?? ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 1, 2020 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 1 hour ago, todor said: η ερωτηση μου ειναι υπάρχει πιθανότητα να το αγοράσεις απο το steam και μετα να μην παιζει??? δηλαδη να εχεις δωσει χρηματα και μετα να μην παιζει?? τα παιχνιδια απο το steam δεν ειναι online??? μπορει καποιος να μου εξηγησει?? ευχαριστω πολυ Βεβαίως και υπάρχει πιθανότητα να μην παίζει. Ο υπολογιστής σου είναι χειρότερος από την ελάχιστη σύνθεση που υποστηρίζεται, οπότε η πιθανότητα είναι σημαντική. Ναι, τα παιχνίδια από το Steam τα αγοράζεις online, αλλά κατεβαίνουν, εγκαθίστανται και τρέχουν στον δικό σου υπολογιστή, που πρέπει να ικανοποιεί κάποιες προδιαγραφές. Για όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες δίνεις χρήματα, αλλά εξακολουθείς να έχεις την ευθύνη της αγοράς. Αν πας στο βενζινάδικο και αγοράσεις ένα μπιτόνι diesel για να βάλεις σε ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο, πάλι θα σου ζητήσουν να πληρώσεις, πάλι δε θα κάνεις δουλειά (επιεικώς). Το ότι είναι άυλο το αγαθό σου δίνει μια λύση. Μπορείς να το αγοράσεις, να δεις πώς τρέχει και, όταν απογοητευτείς, να ζητήσεις επιστροφή των χρημάτων σου και διαγραφή του παιχνιδιού από τον λογαριασμό σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία, εφόσον ξέρεις προκαταβολικά ότι ο υπολογιστής σου είναι ακατάλληλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Δεκέμβριος 1, 2020 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Βεβαίως και υπάρχει πιθανότητα να μην παίζει. Ο υπολογιστής σου είναι χειρότερος από την ελάχιστη σύνθεση που υποστηρίζεται, οπότε η πιθανότητα είναι σημαντική. Ναι, τα παιχνίδια από το Steam τα αγοράζεις online, αλλά κατεβαίνουν, εγκαθίστανται και τρέχουν στον δικό σου υπολογιστή, που πρέπει να ικανοποιεί κάποιες προδιαγραφές. Για όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες δίνεις χρήματα, αλλά εξακολουθείς να έχεις την ευθύνη της αγοράς. Αν πας στο βενζινάδικο και αγοράσεις ένα μπιτόνι diesel για να βάλεις σε ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο, πάλι θα σου ζητήσουν να πληρώσεις, πάλι δε θα κάνεις δουλειά (επιεικώς). Το ότι είναι άυλο το αγαθό σου δίνει μια λύση. Μπορείς να το αγοράσεις, να δεις πώς τρέχει και, όταν απογοητευτείς, να ζητήσεις επιστροφή των χρημάτων σου και διαγραφή του παιχνιδιού από τον λογαριασμό σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία, εφόσον ξέρεις προκαταβολικά ότι ο υπολογιστής σου είναι ακατάλληλος. όχι εντάξει φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Καταρχήν σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Εγώ το είχα μπερδέψει στο μυαλό μου γιατί κανείς δεν εξηγεί , και νόμιζα ότι τα παιχνίδια από το Steam ''τρέχουν on line χωρίς εγκατάσταση'' , αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει αυτό που λες δηλαδή εγκαθίστανται και τρέχουν στον δικό σου υπολογιστή , τότε δεν σκοπεύω να το αγοράσω . Ούτε σκοπεύω να αγοράσω κι άλλον υπολογιστή για να παίζω flight simulator.οπότε αφού είναι έτσι τα πράγματα ψάχνω να βρω ποιο από τα παλi;a flight simulator θα παίξει και θα τρέχει όμορφα και( δωρεαν) με τα windows 10. μηπως γνωρίζουμε? ευχαριστω και πάλι Τεο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 1, 2020 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2020 Ριξε μια ματια εδω για δωρεαν flight simulator παιχνιδια. https://www.digitaltrends.com/gaming/best-free-flight-simulators/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Δεκέμβριος 2, 2020 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε. την είδα την λίστα , αλλά δεν μου κάνει κάποιο από αυτά. ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις σχετικά με το steam όταν εγκαθιστάς ένα οποιοδήποτε παιχνίδι στον υπολογιστή σου από το steam , και μετά θέλεις να το τρέξεις από το laptop πχ πρέπει να το ξαναπληρώσεις??? και που θα βρω στα ελληνικά οδηγίες σχετικά με αυτό το θέμα. σε ευχαριστώ και πάλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 2, 2020 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2020 Οταν αγοραζεις κατι απο το Steam μενει για παντα στο λογαριασμο σου εκτος και αν το αφαιρεσεις εσυ. Αν θες να το παιξεις σε αλλον υπολογιστη απλα πρεπει να μπεις με τον ιδιο λογαριασμο και να το κατεβασεις - μεταφερεις εκει. Για οποιαδηποτε πληροφορια για το steam μπορεις να μπεις εδω https://help.steampowered.com/el/ Αν εχεις και αλλες αποριες εχουμε σχετικο θεμα στο forum οπου μπορεις να ρωτησεις οτι αλλο θες. https://www.thelab.gr/forums/topic/98755-τα-πάντα-για-το-steam-πληροφορίες-νέα-προσφορές-προβλήματα/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Δεκέμβριος 4, 2020 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2020 ευχαριστω πάρα πολύ ειλικρινά μπραβο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάρτιος 28, 2021 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 13, 2021 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 30, 2022 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2022 Microsoft Flight Simulator Will Receive DLSS Support This Year | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM Taking framerates above 1,000 feet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2023 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2023 Σιγά σιγά , συνεχιζουμε 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts