Jump to content



Πρόγραμμα torrent για Vista


Recommended Posts

Προσπάθησα να εγκαταστήσω το μtorrent, τόσο στη διεθνή όσο και στην ελληνική έκδοση, αλλά κάνει μόνο εξαγωγή χωρίς να προχωρά στην εγκατάσταση. Ομοίως και το bittorent. Τελικάμ εγκατέστησα το vuze, αλλά δεν έχω καλό έλεγχο των αρχείων καθώς δε βρίσκω πού εμφανίζει το αρχείο που κατεβάινει. Γενικά, δε μού αρέσει και πολύ το μενού του, είναι δύσχρηστο. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω το μtorrent; Έκανα άρση αποκλεισμών και από το Comodo, αλλά τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Για το μTorrent ειχαν ακουστεί διάφορα μια περίοδο και από τότε χρησιμοποιώ qbitorrent χωρίς κανένα παράπονο. Έχει και αναζήτηση σε torrent sites εντος του προγράμματος. 

(Βέβαια, έχω τόσο καιρό να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα που μπορεί πλέον να έχουν αυτή τη δυνατότητα κι άλλα προγράμματα)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sorry, αλλά από Windows 7 και πίσω τα βάζεις στο δίκτυο μόνο σε κάνα virtual machine και αν...

Να χρησιμοποιείς Vista για torrenting μου φαίνεται αυτοκτονικό.

Έγινε επεξεργασία από paxman
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

πριν 6 ώρες, το μέλος ΣτοΠαραΠεντε έγραψε:

Προσπάθησα να εγκαταστήσω το μtorrent, τόσο στη διεθνή όσο και στην ελληνική έκδοση, αλλά κάνει μόνο εξαγωγή χωρίς να προχωρά στην εγκατάσταση. Ομοίως και το bittorent. 

 

Θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια παλιότερη έκδοση συμβατή με το λειτουργικό σου όπως σου υπέδειξε ο @Oric αν θες να δουλέψει.

Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα (πχ pdf viewer κλπ) που θα πρέπει να είναι συμβατό με Vista.

Αν το οποιοδήποτε πρόγραμμα που εγκαθιστάς είναι για windows 7/8.1/10 δεν θα προχωρά στην εγκατάσταση.

 

Το καλύτερο όμως θα ήταν να εγκαταλείψεις οριστικά και αμετάκλητα τα Vista και να χρησιμοποιήσεις κάποιο νεώτερο λειτουργικό.

Ο @paxman αναφέρεται (σωστά) στο θέμα ασφάλειας αλλά μην ξεχνάς ότι τα Vista είχαν και κακή διαχείριση πόρων εκτός των άλλων.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Για την έκδοση συμβατή με Vista μιλούσα. Ο φορητός μου είναι παλιός - DELL Inspiron 1721 - και δε βρίσκω οδηγούς για 7 και άνω, εξού και το Vista. Και Ubuntu που έβαλα, πάλι εκκρεμούν κάποιοι οδηγοί. Είναι μεν καλύτερα από Vista, αλλά έχασε τη συστοιχία του και σέρνεται. Θα ετοιμάσω σχετικό θέμα, γιατί το όλο πρόβλημα της αργής απόκρισης προέκυψε κατόπιν αντικατάστασης της μητρικής λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα την απώλεια της συστοίχίας R-0, και αναβάθμισης της μνήμης με διπλή των 2 GB. Κανονικά θα πήγαινε σφαίρα και άνετα με το 7, αλλά... 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.