Jump to content



Τακτικο crash εφαρμογων meetings


Recommended Posts

Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη οποτε ξεκιναω κατευθειαν την περιγραφη.

 

1) Κατα την περιοδο της καραντινας χρησιμοποιησα skype για καποιες ομιλιες. Καθε μερα, 10 λεπτα μετα την εναρξη της πρωτης κλησης το skype φριζαρε και εκλεινε αποτομα, χωρις errors, χωρις τιποτα. Το ξανανοιγα, ξαναμπαινα και δουλευε αψογα για οσες ωρες και αν ακολουθουσαν.  

Δεν ηταν σημαντικα τα "meetings" μου, δεν εδωσα βαση.

 

2) Η γυναικα μου κανει μαθηματα αγγλικων μεσω ζουμ. Τα εκανε απο το λαπτοπ της, ενα χρεπι, και δεν ειχε θεμα. Την επεισα να τα κανει απο το σταθερο μου. Και ξαναξεκιναει το ιδιο τροπαριο. Δηλαδη καθε μερα, ξεκιναει τα μαθηματα και το zoom κλεινει αποτομα χωρις μυνηματα χωρις ερορς χωρος τιποτα. Το ξανανοιγει, μπαινει στο meeting και μετα για οσες ωρες και αν συνεχισει δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

 

Συνοψιζοντας δηλαδη. Εχουμε 2 διαφορετικες εφαρμογες meeting και οι δυο κανουν ακριβως το ιδιο. Ενα αποτομο κλεισιμο ΜΟΝΟ μια φορα τη μερα και μετα απροσκοπτη λειτουργια.

 

Τι φταιει; 

Link to comment
Share on other sites

είναι ενδιαφέρον το πρόβλημά σου γιατί λογικά θα εμφανιστεί και σε άλλους. Σκεφτηκα κι εγώ οδηγούς, όχι μόνο τα γραφικά όμως. Θα κοιτούσα αρχίζοντας από τον device manager αν φαίνονται όλα κανονικά. Μετά θα τσέκαρα οδηγούς για hardware σε ο,τιδήποτε σχετιζόμενο με εικόνα/ήχο. Μικρόφωνα, Κάμερες, κάρτες, τα πάντα. Αν έχεις βάλει και κάνα λογισμικό από φωτογραφικές μηχανές θα κοιτούσα κι εκεί.
Δεν έχει δουλέψει ποτέ καμία σχετική εφαρμογή απρόσκοπτα σε αυτόν τον υπολογιστή; Συνομιλίες απλές με άλλα προγράμματα/εφαρμογές έχεις κάνει ποτέ; Με ή χωρίς εικόνα (π.χ. στον messenger του FB)

Καλά ξεμπερδέματα, αν βρεις την άκρη γράψε τη κι εδώ να υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Θα ξεκινήσω να τσεκαρω όλους τους οδηγούς...

Το messenger μέσω web browser απρόσκοπτα δουλεύει. Παιχνίδια, αναπαραγωγή βίντεο μουσικής τα πάντα όλα κανονικά.

 

Μόνο στο skype και στο zoom ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ απότομο shutdown την ημέρα.... Και άνοιξα και event viewer αλλά δεν υπάρχει κάποια καταγραφή τη συγκεκριμένη ώρα του κρασαρισματος..

Link to comment
Share on other sites

Ειχα το ιδιο προβλημα με ανεξηγητα κρασαρισματα διαφορων εφαρμογων κατα την βιντεοκληση, viber, skype, zoom κτλ εφερα ανω κατωτο πισι τιποτα

Ο ενοχος; ο κος explorer των windows εβαλα καθε παραθυρο να ανοιγει σε ανεξαρτητh διεργασια και λυθηκαν ολα, ουτε drivers ουτε τιποτα.

Ευχομαι να σε γλιτωσω απο μεγαλο κοπο...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.