Jump to content


Εγγυηση thinkpad


Recommended Posts

Καλησπερα, έχω δει αυτο 

908025173209903A4F4E4BE59FFF860E.jpg
WWW.COMPUTERUNIVERSE.NET

Buy Lenovo ThinkPad E15 G2 20T8000MGE R5-4500U 8GB/256GB 15"FHD W10P online at computeruniverse. Order Laptops / Notebooks now at incredibly low price! computeruniverse - best choice, best service.

που ειναι 150 ευρώ κατώ απο την τιμη στην ελλαδα, ξερει κανεις αν η εγγυηση ομως θα ισχυει κανονικα εδω?

Link to comment
Share on other sites

Τις λεπτομέρειες της εγγύησης συνήθως τις βλέπεις αναλυτικά κατά την διαδικασία της παραγγελίας. Στα φορητά η Lenovo προσφέρει διάφορες μορφές εγγύησης, με διαφορετικό κόστος την καθεμιά. Επίσης συχνά έχεις την επιλογή ακόμα και μετά την αγορά, στην επίσημη σελίδα της να αγοράσεις πρόσθετα το πακέτο εγγύησης που σε καλύπτει (onsite, bring in, pickup and return, διάφορες χρονικές διάρκειες κλπ).
Εάν δεν βλέπεις ποιο από όλα καλύπτεται στην προσφερόμενη τιμή τότε θα πρέπει να τους ρωτήσεις με email/chat ποια εγγύηση περιλαμβάνεται στην τιμή που βλέπεις.

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, έχε υπόψιν ότι τα πληκτρολόγια που πωλούνται στην γερμανική αγορά είναι συνήθως με διάταξη QWERTZ που είναι διαφορετική από το δικό μας QWERTY. Αν αγοράσεις τελικά από Γερμανία και θέλεις QWERTY μην ξεχάσεις να το ελέγξεις αν γίνεται πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία (μερικές φορές σε αφήνουν να το διαλέξεις κατά το configuration αλλά όχι πάντοτε). Στην σελίδα που δείχνεις γράφει ότι αν δεν αναφέρεται διαοφρετικά (κι από όσο βλέπω δεν αναφέρεται κάτι) τότε είναι QWERTZ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.