Jump to content



Που πηγαν αυτα τα mail...............


Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους ηθελα μια βοηθεια σε κατι που ισως να ειναι και γελοίο...........αλλα εγω εχω σαλταρει πλεον και δεν ξερω τι να κάνω.

 

Εχω κανει εγγραφη σε ενα σαιτ..........το μαιλ μου ειναι msn mail ,και θελω να κάνω ενα verify mail απο ενα σαιτ και το μαιλ ενεργοποιήσεις οσες φορές και να το στείλω δεν έρχεται ποτε !!! εχω δει και το junk mail και δεν τα βρισκω πουθενά............έκανα εναν αλλο λογαριασμό σε gmail και έρχεται κανονικα με αλλο προφιλ ετσι πειραματικά, αλλα στο κανονικό δεν το βλεπω πουθενά .

Εντωμεταξύ στο σαιτ αυτο λεει οτι  "Check your junk mail or promotion mail folder." καλα το junk το ξερω.........το promotion mail folder ποιο ειναι;;

Link to comment
Share on other sites

Τα msn/hotmail/outlook έχουν λίγο πιο σφιχτά φίλτρα από άλλες υπηρεσίες, το έχουμε κ εμείς αυτό το θέμα στην εταιρία που δουλεύω με τα sign up mail που στέλνουμε. Πρακτικά ο mail server πετάει το μεηλ πριν καν φτάσει σε σένα. Αν θυμάμαι καλά, κάπου υπάρχει μια λίστα safe senders, πρέπει να βάλεις εκεί τη διευθυνσή email του σάιτ, και μετά από 12-24 ώρες ξαναδοκίμασε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

σε ευχαρηστω πολυ........αν το ηξερα δεν θα το εβαζα βασικο μου μαιλ θα ειχα μονο του google απλα δεν το εμπιστευομε απο πλευρας ασφάλειας οπως επισης δεν μου αρεσει και το περιβαλλον του.

Έγινε επεξεργασία από dukepapas
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.