Jump to content

ASUS M3A H/HDMI + Win 10 = LAN problem..!!!!


Recommended Posts

Παιδια, εχουμε ενα παλιο Build με  Μητρικη του τιτλου, + Athlon 5000+, 4GB RAM, Vga 4670. 

 

Εγκατεστησα τα Win 10 pro χ64(με κλειδι...) και ενω εκανε την εγκατασταση, δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ...!   θεωρησα δεδομενο -επειδη εχω ξαναβαλει 10αρια και σε παλιοτερα πισι-, οτι με τους ενσωματωμενους Drivers θα λειτουργουσε.   αλλα δεν.......!!     

 

βρηκα καποιους Drivers Απο 8.1, δεν εκαναν τπτ. 

αλλαξα κατι ρυθμισεις στα Advanced settings του δικτυου, απο ψαξιμο στο νετ, αλλα παλι δεν εκαναν τπτ.  

 

και το καλωδιο μου λειτουργει κανονικα, και το πισι σε 7αρια δουλευε κανονικα. αρα......????   τι αλλο να κοιταξω.....???? ?    

Link to post
Share on other sites

σου δείχνει πρόβλημα στους οδηγούς και γράφεις ότι τους΄άλλαξες;
Στο Device Manager δείχνουν όλα εντάξει; Ειδικά στους Network Adapters

Έτρεξες το troubleshooting να δες σε ποιο σημείο είναι το πρόβλημα;

WWW.LIFEWIRE.COM

19 beginner friendly quick solutions for when your Windows 10 computer has trouble connecting to a Wi-Fi network and can't connect to the internet.

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις. 

 

@salde,  η εγκατασταση ειναι εντελως νεα, σε SSD Crucial MX500 512gb, τα WIn 10 PRO x64 με αγορασμενο κλειδι.   το troubleshooting βγαζει κατι -αν δεν κανω λαθος- σαν να μην μπορει να παρει IP..!    θα το ξανατσεκαρω αποψε και θα επανελθω, γιατι λογω δουλειας το αφησα κανα 2 μερες..!   στο Device manager δεν εχει κανενα εικονιδιο. δειχνει κανονικα, και διαβαζει τη συσκευη "Atheros L1....." 

 

@Oric  τους ειδα και τους 2. εχω δοκιμασει ηδη τον 2ο χωρις να λυσει κατι.  θα δοκιμασω και τον 1ο, και κανα 2 λυσεις ακομα που βρηκα στο διαδικτυο με καποιες ρυθμισεις στα ADVANCED Settings.  και θα δουμε.

 

Εαν δεν γινει κατι, θα μπει σιγουρα μια εξωτερικη νεα καρτα δικτυου...!!  

Link to post
Share on other sites
On 26/8/2020 at 10:57 ΠΜ, το μέλος Oric έγραψε:

Δοκίμασε αυτόν ή αυτόν τον driver, με προσοχή όμως, είναι από ανεπίσημα site.

Βέβαια, καλύτερα είναι να μην παιδεύεσαι με φαντάσματα του παρελθόντος. Η απλούστερη λύση είναι αυτή, ή αυτή.

 

δεν ειναι θεμα "φαντασματων του παρελθοντος", καθως εχω περασει και σε πιο παλιο μηχανημα Win 10 με  P4 CPU και το LAN και το ιντερνετ λειτουργουσαν κανονικα...!!!! 

Link to post
Share on other sites

λοιπον...... στην αντιμετωπιση προβληματων δικτυου και ιντερνετ, μου βγαζει  

 


"Ο προσαρμογεας Ethernet δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων IP" 

 

την συσκευη την διαβαζει κανονικα οπως ειπα πιο πριν.  

αρα να υποθεσουμε οτι κατι με την ρυθμιση-αποδοση των IP παιζει... ? 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

τελικα ....... η λυση δοθηκε με νεα καρτα δικτυου.    

 

επειδη εκανα νεο φορμα και εγκατασταση WIN 7, λογω μη υπαρξης Driver ουτε σε καρτα γραφικων, ουτε δικτυου, το προβλημα συνεχιστηκε και στα WIN 7. οπου εκει θεωρησα πλεον,  οτι καποιο θεμα εχει η Onboard καρτα. ετσι αγορασα μια νεα καρτα δικτυου, και με το που την τοποθετησα στο πισι, αμεσως μπηκε στο ιντερνετ..! ουτε καν Drivers δεν προλαβα να της περασω....!!!    ετσι λυθηκε το θεμα.......!!!  

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.