Jump to content



Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...


Recommended Posts

Χαρίζετε τηλεόραση Philips Matchline 28άρα wide.

Μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας ήρθε η ώρα της αντικατάστασης ελέω Digea. :weep:

images?q=tbn:ANd9GcTvPcmG0ifUij-Rmpf99h6kfuLYcGhBihWhUdh2dH4dXI-Xufeavr8nkDDnAw

Καλή εικόνα και απίστευτος ήχος (διαθέτει και κάτι σαν ενσωματωμένο sub)

Όποιος την θέλει για κάνα εξοχικό περνάει και την πέρνει από Ν. Σμύρνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Είναι γκουμούτσα και θεόβαρη...

Δημητρη να σ ευχαριστησω και δημοσια για την τηλεορασαρα! ΑΨΟΓΗ!! (παιζει κανονικα και το τηλεκοντρολ τελικα):worship::worship:

Link to comment
Share on other sites

οποιαδήποτε βασικά νομίζω αν τους πάρεις τηλ έρχονται το παίρνουν από εσένα τους λες οτι τα μεταφορικά είναι του παραλήπτη και δεν κάνεις τίποτα άλλο

τουλάχιστον με την γενική εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω θέμα :)

Link to comment
Share on other sites

...μάλλον ο roybatty "δεν εμπιστεύεται ότι θα παραλάβει (άρα και θα πληρώσει) ο παραλήπτης" (ίσως να του 'χει κάτσει στραβή παλιά και να πλήρωσε τα μεταφορικά από την τσέπη του όταν ξαναγύρισε η αποστολή) και αναφέρεται σε "κωδικό πελάτη σε κούριερ".

...ίσως πάλι να το είπε επειδή θεώρησε ότι "δεν συμφέρει το έξοδο για μια τόσο παλιά κάρτα ήχου (γύρω στο 12άρι η φθηνότερη κούριερ για παραλαβή από τον χώρο του - αν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα στις τιμές) - εκτός κι αν υπάρχει κωδικός πελάτη, άρα και έκπτωση" (= συνήθως γύρω στο 50%)...

Πάνο, θα την παραλάβεις/πληρώσεις εσύ (το περίπου 12άρι) ; [...μπορείς επίσης -αφού συνεννοηθείς με τον roybatty για το εύρος των ωρών που θα είναι διαθέσιμος για να περάσει ο κούριερ, εάν συμφωνεί να σου δώσει διεύθυνση- να πάρεις εσύ τηλ. Θεσ/νίκη σε κάποια ταχυμεταφορική και να ζητήσεις να πάνε να παραλάβουν, για να μην παίρνει αυτός τηλέφωνα...]

Αν αυτός είναι ο σκοπός του (και όχι να δώσει την διεύθυνση του φίλου ώστε να πάει σε εκείνον), τότε roybatty ο Vatos είναι να ξέρεις αξιόπιστος (και κάτι παραπάνω, θα έλεγα). Θα παραλάβει/πληρώσει κανονικά (αν αυτό σε αγχώνει)... [Αν πάλι είναι να πάει κατευθείαν στον φίλο που είπε, δεν παίρνω όρκο για το ποιόν του φίλου-δεν τον γνωρίζω αυτόν...]

...γεμίσαμε τρωκτικά εδώ μέσα, εν τω μεταξύ :ρ

Έγινε επεξεργασία από washcloud
Link to comment
Share on other sites

washcloud τα δάχτυλα σου πρέπει να έχουν κάνει μπράτσα με τόσα κατεβατά που σε εχω δει να γράφεις κατά καιρούς.Δικηγόρος είσαι; :whistle2:

Τέλωσπάντων,για να μην απαντάει άλλος για λογαριασμό μου,μιας και όντως δε συμφέρει το κουριερ:Vatos,αν δεν βαριέσαι (και δεν ντρέπεσαι :p) να πας στη Τράπεζα να μου καταθέσεις ένα ταλιράκι στο στέλνω με συστημένο ΕΛΤΑ σε όποια διεύθυνση θέλεις.Δίπλα μου είναι το ταχυδρομείο.

Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης και για τη δική μου αξιοπιστία.

Link to comment
Share on other sites

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον [MENTION=22551]Mitos175[/MENTION] για το front panel του bitfenix.

Επίσης επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται, το παλικάρι μπήκε και μέσα με την πάρτη μου, καθώς δεν ήθελε καν να πληρώσω μεταφορικά!

Του χρωστάω λοιπόν χάρη όποτε χρειαστεί κάτι. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.