Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

New stuff...

1)2.5-->3.5 SSD adaptor της OCZ αχρησιμοποιητο !

2) caddy & καλωδιο για σκληρο δισκο HP. Ειναι αυτο...

2nd Hard Drive Caddy & Cable, HP dv7-2000, dv7t-2000, dv7-3000 [HP-dv7t-2000] - $27.95 : NewmodeUS, Hard Drive Caddys for Notebooks

Υπενθυμιζω οτι θα τα δωσω σε πιο παλια ή/και ενεργα μελη. Αποκλειονται οσοι το εχουν επαγγελμα ;)

New stuff...

1)2.5-->3.5 SSD adaptor της OCZ αχρησιμοποιητο !

2nd Hard Drive Caddy & Cable, HP dv7-2000, dv7t-2000, dv7-3000 [HP-dv7t-2000] - $27.95 : NewmodeUS, Hard Drive Caddys for Notebooks

Υπενθυμιζω οτι θα τα δωσω σε πιο παλια ή/και ενεργα μελη. Αποκλειονται οσοι το εχουν επαγγελμα ;)

Γιαννη το 1 το θελω εγω αν γινεται..

Αυτό ειναι sata to esata? Αν ναι με ενδιαφέρει, αν πληρώ τις προϋποθέσεις:tomato:!

χαριζεται pci καταγραφικο 4 καναλιων κινεζικο, αν δεν δωθει σε μια βδομαδα θα παει στην ανακυκλωση.

χαριζεται κατσαβιδι kingston απο τους ssd χωρις μύτες

Εκδηλώνω ενδιαφέρον !!!!!!:hi:
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο alexandross....:clap:

Καλησπερα ηρθε η ωρα μου να χαρισω και γω κατι ... ;Ρ

1) Χαριζεται μια τηλεοραση 14-15 ιντσες δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι.Ειναι της δεκαετιας του 90'.Εχει χαλασμενο εγκεφαλο και δεν συγκρατει τα καναλια(βασικα συγκρατει οποια θελει εκεινη).Δεν εχει καμια εισοδο π.χ για Scart και εχει μονο την εξοδο της κλασσικης κεραιας.Γραφω αρχικα εδω μμηπως την θελει κανεις για να παρει τπτ απο μεσα αλλιως θα παει για πεταμα που εκει το κοβω να παει.)

2) Ειχα γραψει και παλιοτερα για την συγκεκριμενη καρτα αλλα τλκα κατι εγινε και δεν επικοινωνησαμε σωστα.Λοιπον, χαριζεται καρτα γραφικων Nvidia GForce 9800GT ειναι overclocked απο μαμα.Μου καηκε ενω επαιζα ενα παιχνιδι αλλα δουλευει ακομα.Οταν ειναι τοποθετημενη στον υπολογιστη βγαζει κατι γραμμες καθετες στην οθονη με κοκκινο ή γαλαζιο χρωμα.Ανοιγει τα παντα κανονικα εκτος απο παιχνιδια.

imag0011lt.jpg

(Η καρτουλα εφυγε)

3)Χαριζονται 2 παιχνιδια για PC: Splinter Cell Double Agent και TRUE CRIME STREETS OF LA.

Ειναι και τα 2 για υπολογιστη,δεν ξερω αν δουλευουν το μονο που ξερω ειναι οτι παιζουν ΜΟΝΟ σε Windows XP!!.

imag0012w.jpg

4)Χαριζεται ποντικι Logitech M/N:M-U0005 εχει ενα προβληματακι εκει που τελειωνει το καλωδιο και γινεται USB καμια φορα χανει το σημα αλλα δουλευει ρολοι.!!

imag0014ql.jpg

5)Χαριζεται κινητο Sony Ericsson K550i μαυρο χρωμα.Δεν εχει μπαταρια και μετα απο μια αλλαγη προσοψης που εγινε (αγοραζμενη απο πανηγυρι) το κινητο καταστραφηκε για μενα (οχι για ολους ;Ρ) Οποτε οποιος το θελει να το δουλεψει μηπως βγαλει καμια ακρη χαρισμα του.

kinhto.jpg

(Το κινητο εφυγε)

6) Χαριζεται CD player μαρκας Schaub Lorenz πριν απο 3-4 χρονια που το δουλεψα τελυταια φορα δουλευε κανονικα τωρα δεν ξερω και βαριεμε να το δοκιμασω... ;ρ

96832349.jpg

Αποστολες ΔΕΝ γινονται γιατι δεν υπαρχει καθολου ελευθερος χρονος για τετοια προτιμω να κανοινσουμε χερι με χερι .Επειδη δεν εχω μεσο μεταφορας θα προτιμουσα να γινοταν η καθε συναλλαγη σε στασεις ηλεκτρικου και τραμ ωστε να μπορω να επιστρεφω γρηγορα σπιτι.

ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!!

Έγινε επεξεργασία από Kwstas71

Χαριζω κουτακι antec plusview 1000amg.

Antec PlusView 1000AMG Case | Bjorn3D.com

Εκτος απο την προσοψη μπροστα που εχουν σπασει 1-2 μικρα κλιπ και δεν κουμπωνει καλα,δεν εχει αλλο προβλημα.Επισης δεν υπαρχει το καπακι μπροστα που κλεινει και καλυπτει dvd,floppy ktl

Απλα επειδη ειναι βαρη, ειμαι Αρτα αν ειναι καποιος εδω κοντα και το θελει..

Δεν νομιζω να συμφερει καποιον το κουριερ αλλα και παλι δεν ξερω...

IMG_0318.jpg

image hosting sites

IMG_0319.jpg

image hosting sites

IMG_0320.jpg

photo hosting sites

dimi[/MENTION]R;1063379036]Δεν βλέπω κανένα ενδιαφέρον για τους εκτυπωτές και τα άδεια μελάνια,

οπότε θα φύγουν για ανακύκλωση.

Οπότε επανέρχομαι με τα εξής:

Χαρίζονται 2 προσόψεις για Sony Xperia X10 Mini.

Η μία χρώματος πρασινοκιτρινολάϊμκάτιτέλοςπάντων, και η άλλη νίκελ.

Όποιος τις θέλει από Αθήνα ας στείλει pm.

Δε νομίζω πως αξίζουν τον κόπο για ταχυδρομεία κλπ αλλά δεν απορρίπτω κιόλας όσους δεν είναι Αθηναίοι.

Επίσης χαρίζεται Modem/Router Baudtec PSTN από ConnX σύνδεση. (Με το μετασχηματιστή του)

Παραλαβή από Αττικό Νοσοκομείο ή Μετρό Αγ. Αντωνίου με συννενόηση για τις ώρες.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Το Router δόθηκε τελικά.

Οι προσόψεις υπάρχουν ακόμα αν κάποιος τις θέλει.

Αν όχι θα πάνε ανακύκλωση.

Και προσθέτω!

Βρέθηκε/χαρίζεται σκύλος μεσαίου μεγέθους, θηλυκό ημαίαιμο πιτ-μπουλ.

Ηλικία 1-1,5 έτους, ελεγμένο από κτηνίατρο και χαίρει άκρας υγείας. Εμβολιασμένη κιόλας.

Χρώματος καφέ με σημεία. Το σκυλί βρέθηκε κοντά στο Αττικό νοσοκομείο,

είχε λουράκι και τσιπάκι, αλλά κανένα παραπάνω στοιχείο.

Το τσιπάκι δεν είναι καταχωρημένο στον Κτηνιατρικό Σύλλογο.

Είναι μεγαλωμένο σε σπίτι από ότι φαίνεται και το μόνο που ζητάει είναι πολλά χάδια και παιχνίδι.

62140310151274581244668.jpg

Σας παρακαλώ αν ξέρετε σε ποιόν ανήκει το σκυλί επικοινωνήστε μαζί μου.

Ή αν θέλετε να του δώσετε ένα σπίτι ή έστω ένα προσωρινό σπίτι.

Εγώ μένω μόνος μου και δουλεύω πολλές ώρες και το σκυλί μένει μόνο του.

Αν κάποιος το υιοθετήσει θα δώσω και δώρο ένα μεγάλο σκυλόσπιτο και μπολάκια για τροφή και νερό.

Vladimir καταρχάς είναι κουκλάρα! Καλύτερα θα έλεγα να βάλεις το ποστ αυτό σε κάποια φόρουμ φιλοζωικά γιατί εδώ δεν θα έχει και τόσο απήχηση. Αν δεν έχεις γραφτεί σε κάποιο κάνε το μόνο για αυτήν, το αξίζει πιστεύω. Και μπράβο σου που την περιθάλπτεις.:T:

dimi[/MENTION]R;1063385724]Το Router δόθηκε τελικά.

Οι προσόψεις υπάρχουν ακόμα αν κάποιος τις θέλει.

Αν όχι θα πάνε ανακύκλωση.

Και προσθέτω!

Βρέθηκε/χαρίζεται σκύλος μεσαίου μεγέθους, θηλυκό ημαίαιμο πιτ-μπουλ.

Ηλικία 1-1,5 έτους, ελεγμένο από κτηνίατρο και χαίρει άκρας υγείας. Εμβολιασμένη κιόλας.

Χρώματος καφέ με σημεία. Το σκυλί βρέθηκε κοντά στο Αττικό νοσοκομείο,

είχε λουράκι και τσιπάκι, αλλά κανένα παραπάνω στοιχείο.

Το τσιπάκι δεν είναι καταχωρημένο στον Κτηνιατρικό Σύλλογο.

Είναι μεγαλωμένο σε σπίτι από ότι φαίνεται και το μόνο που ζητάει είναι πολλά χάδια και παιχνίδι.

62140310151274581244668.jpg

Σας παρακαλώ αν ξέρετε σε ποιόν ανήκει το σκυλί επικοινωνήστε μαζί μου.

Ή αν θέλετε να του δώσετε ένα σπίτι ή έστω ένα προσωρινό σπίτι.

Εγώ μένω μόνος μου και δουλεύω πολλές ώρες και το σκυλί μένει μόνο του.

Αν κάποιος το υιοθετήσει θα δώσω και δώρο ένα μεγάλο σκυλόσπιτο και μπολάκια για τροφή και νερό.

Καταρχην [MENTION=11349]Vl[MENTION=2219]dimi[/MENTION]R[/MENTION] απο αυτα που ειπες δεν πολυκαταλαβα εχουμε το δικαιωμα να το παρουμε στο δικο μας σπιτι και να το φροντιζουμε? ή απλα ψαχνεις μερος για να το δωσεις κατι σαν πετ σοπ?

Φίλε [MENTION=10378]Infotech[/MENTION] ευχαριστώ. Το έχω βάλει σε όποιο site/forum/σελίδα του FB μπορείς να φανταστείς. Ξέρω ότι δε θα έχει μεγάλη απήχηση εδώ, αλλά δεν έχω να χάσω τίποτα.

[MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] Το πήρα σπίτι μου για να είναι ασφαλές μέχρι να βρω τον ιδιοκτήτη του επειδή νόμιζα ότι είχε απλά χαθεί. Αλλά προφανώς το σκυλί το έχουν παρατήσει. Επειδή εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να του παρέχω στέγη και φροντίδα για πολλές μέρες ακόμα, ψάχνω είτε κάποιον να το υιοθετήσει μόνιμα, ή κάποιον που να μπορεί να το κρατήσει για λίγο καιρό μέχρι να του βρούμε ένα μόνιμο σπίτι. Οι φιλοζωικές δεν παίρνουν εγκαταλελειμμένα ζώα, εκτός αν είναι χτυπημένα.

Ενδιαφερομαι εγω αλλα δεν ξερω πως θα τα κανονισω με το που θα μενει το βραδυ ( μεσα εξω) γιατι το προηγουμενο σκυλακι που ειχα το ειχαμε μεσα και πρωι πρωι πηγαινε και τα εκανε πανω στα χαλια.Ετσι οπως το πηρε ο πατερας μου το εδωσε πισω.Οποτε ειναι το μονο θεμα που εχω.Δεν ξερω θα ξαναρωτησω τους γονεις μου και θα σου πω.

[MENTION=16796]tstverikoko[/MENTION] Ένας φίλος μου, όταν του είπα ότι έχει τσιπάκι, με ρώτησε πόσα άλογα παραπάνω του δίνει. :crazy_pilot:

[MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] Το σκυλόσπιτο είναι μεγάλο και εννοείται αδιάβροχο. Αν θέλεις να τη βγάλω περισσότερες φωτογραφίες για να δεις. Απλά δε θέλω να το δώσω κάπου και να το παρατήσουν μετά από λίγο μωρέ. Είναι κρίμα.

VladimiR θα ήθελα να έρθω να το δω το σκυλί. Δε ξέρω αν θα το κρατήσω σίγουρα. Θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε από κοντά το θέμα. Στείλε μου σε πμ ένα κινητό :)

Έγινε επεξεργασία από greekfragma