Jump to content



Κουτί με external HDD/SSD pocket (σαν του Cooler Master CM 690 II)


Freedom

Recommended Posts

Καλημέρα, υπάρχει κάποιο κουτί σήμερα που να παίρνει στο επάνω του μέρος "κουμπωτά" HDD/SSD σαν το σύστημα που είχαν τα παλιά Cooler Master CM 690 II?

 

cm690iiausb3_g6-zoom.thumb.png.74524f4d2de7fffc4402bcfec0f5907d.png

1939209660_.thumb.jpeg.79be0f7e46235aea8b44afae972f0a6c.jpeg

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Εάν υπάρχουν θα είναι μετρημένα στα δάκτυλα. Καλύτερα να πάρεις είτε ένα εξωτερικό HDD Dock ή ένα 5.25" Bay Mobile Rack\Docking Enclosure. Ποιο ευέλικτα και με παραπάνω δυνατότητες. Το παρακάτω link είναι απλώς ένα παράδειγμα, υπάρχουν πολλά αντίστοιχα που μπορείς να βρείς. Και οι 2 αυτές επιλογές σου δίνουν απλώς ασύγκριτα μεγαλύτερη γκάμα επιλογής case.

 

WWW.ICYDOCK.COM

<style type="text/css"> <!-- .styleblue { font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif; font-size: 12px; font-weight: bold; color: #0033FF; } --> </style> <span class="styleblue">New...

 

Έγινε επεξεργασία από Ai7isoLinear
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Διαθέτω ήδη 5.25' "συρταρια" (2 Raidsonic εδω και δεκαετια, κάποτε ήταν και τα 2 εγκατεστημένα, πλέον μόνο το ένα που φιλοξενεί τον μοναδικο HDD του συστήματος ο οποιος ειναι καθαρά για data storage) και εξαιρετικά καλό USB3 διπλό dock (με ήδη 2 δίσκους για backup off-line, "κρυμμένο" σε μέρος που δύσκολα έχω πρόσβαση ακριβώς για να μην ειναι μεσα στα ποδια μου, on/off μεσω power strip γιατι δεν φτάνω εκει που είναι ).

 

Δεν με ενδιαφέρουν άλλες "λυσεις", εχω περάσει πολυ καιρο με το CM690 II και το pocket για backup με έναν δίσκο είναι η πιο εύκολη, γρήγορη (σε μεταφορά δεδομένων, συγκριση με USB3 dock με "σωστο" chipset) και απροβλημάτιστη (δεν υπαρχει θέμα με θερμοκρασία, "συρταρια" με ανεμικους 40άρηδες που απλά κάνουν θόρυβο τα έχω φάει στην μάπα πολυ καιρο πριν), τουλάχιστον για μένα.

 

Οπότε σν κάποιος γνωριζει κάποιο κουτί με αντιστοιχο feature, εδώ ειμαστε.

Έγινε επεξεργασία από Freedom
Link to comment
Share on other sites

To παραπάνω link ως παράδειγμα που σου παρέθεσε ο φίλος να βάλεις ένα tray σε 5,25 σε καινούριο κουτί (που θα έχεις περισσότερες επιλογές),
θα το έχεις στην πρόσοψη και θα κάνεις την δουλειά σου άνετα δεν σου κάνει? Το ίδιο πράγμα είναι.
Θα βρεις το κατάλληλο με τα χαρακτηριστικά που θέλεις και θα το συνδέσεις σε sata port  στην μητρική και τέλος.

 

Για κουτιά δες το παρακάτω λινκ και μετά ψάξε στο σκρουτζ αν το φέρνουν hot-swap slot cases

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαινόμαστε και πολυ φοβάμαι οτι ούτε καν διαβάζουμε πριν γράψουμε.

 

Παίδες, ΔΕΝ ψαχνω για άλλη λύση, εξήγησα οτι εχω και trays (ναι, ενα απο αυτα είναι και το Raidsonic 168, αυτό ειναι ηδη εγκατεστημένο απο τον καιρό του Νώε) και docks και τα παντα όλα. Το τι μου κάνει την δουλειά (ξαναλέω, χρησιμοποιω ΚΑΙ tray και dock) και τι θα μου δώσει συνδυαστικά ενα κουτι με pocket, αφήστε το επάνω μου.

 

Εχει υπόψιν του κάποιος κουτί όπως στην περιγραφή του OP? Αν ναι, παρακαλώ ενημερώστε με. Αν όχι, παρακαλώ προσπεράστε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@Freedom

Αρχικά, δεν είπες ότι έχεις docks. Λογική η πρότασή των παιδιών, αφού hot-swap cases δεν υπάρχουν πλέον (αυτό ψάχνεις, ψάξε και μόνος σου αν θέλεις).

Τα τελευταία, Thermaltake Armor Revo και Chaser A71 που θυμάμαι προσωπικά, είναι του 2011-12 αν δεν απατώμαι, συνεπώς είναι αδύνατον να τα βρεις και δεν έχει και νόημα αν έχεις το παραπάνω CM, αφού δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο.

Επίσης, το Corsair 800D θεωρούταν τέτοιο, αλλά η λογική του δεν ήταν αυτή ακριβώς που θέλεις (δεν θυμάμαι πόσο plug n play ήταν το hot swap, ίσως η @karmen1983 να θυμάται πιο καλά που το είχε).

Εκτός κι αν σου κάνει κάτι τέτοιο, το οποίο όμως είναι κακό κουτί γενικώς.

Το hot-swap δεν χρησιμοποιείται πλέον, οι HDD αρχίζουν να βγαίνουν από τα συστήματα και τα 5.25 bays εξαφανίζονται, σιγά μην έβγαζαν hot swap cases ? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.