Jump to content

Recommended Posts

4 minutes ago, slalom said:

Και εγω χτες τα εβαλα πλαγιως

Δεν πονάει περισσότερο έτσι; 🤔

(edited)
10 ώρες πριν, το μέλος trixx έγραψε:

Μια χαρα ειναι ολα μη τρωγεστε με τα ρουχα σας

Στιγμιότυπο οθόνης (63).png

Για insider builds ήταν η συζήτηση. Ο μόνος που τρώγεται είσαι εσύ ;)

Έγινε επεξεργασία από minast
3 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

Για insider builds ήταν η συζήτηση. Ο μόνος που τρώγεται είσαι εσύ ;)

Το ξερω οτι ηταν για insider , απλα τζαμπα το τραβατε τη στιγμη που εχει βγει η 25H2 απο τη microsoft , να την κανει τι ο οποιοσδηποτε την  insider build;

7 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε:

Το ξερω οτι ηταν για insider , απλα τζαμπα το τραβατε τη στιγμη που εχει βγει η 25H2 απο τη microsoft , να την κανει τι ο οποιοσδηποτε την  insider build;

Το σχόλιο ήταν ότι η Microsoft σκέφτεται να κάνει στο μέλλον πιο δύσκολη την αρχική εγκατάσταση χωρίς σύνδεση δίκτυο και Microsoft account. Το συζητήσαμε περισσότερο στην Είδηση που ανέβασε ο αστρο:

Καλησπέρα.

Αυτό το έρμο το Media creation tool τι έπαθε και δεν δουλεύει;

Κατέβασα το ISO των Windows 11 25H2 και το Media creation tool για να φτιάξω ένα USB στικάκι εγκατάστασης (κάπου διάβασα πως το Media creation tool κρασάρει σε απευθείας download).

Το μόνο που κάνει όταν πάω να το ξεκινήσω είναι να βγάλει το μικρό λευκό παράθυρο με το logo της Microsoft για ένα δευτερόλεπτο και μετά   ..τίποτα!

α) Ξανακατέβασα το Media creation tool.

β) Εκτέλεση ως διαχειριστής.

γ) Επανεκκίνηση το PC (μήπως τυχόν είναι κάποιο χαζό κόλλημα).

Όλα το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή τίποτα!

Πριν κανένα εξάμηνο που το κατέβασα για να κάνω USB με Windows 10 πάντως ήταν αρχείο των 10ΜΒ. Το τωρινό είναι αρχείο των 20ΜΒ.

Υ.Γ. Ναι ξέρω ότι γίνεται με το Rufus και υπάρχουν και άλλα παρόμοια εργαλεία που μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Μου μένει όμως η απορία γιατί δεν δουλεύει.