Jump to content



Ελληνική κοινότητα για ΑΙ και GPTs


escalator3

Recommended Posts

Μετά από όλη την εκπληκτική ανάπτυξη που έχει γνωρίσει o τομέας της τεχνητής νοημοσύνης και ειδικά του GPT την τελευταία χρονιά, αναζητώ πληροφορίες για το αν υπαρχει συγκεντρωτικά καπως, ελληνικη κοινότητα που ασχολειται με το AI και τα custom μοντέλα όπως το ChatGPT.

Βλέπω ότι υπάρχει πολύ πληροφορία παντού και παραπληροφόρηση, από tutorials στο youtube «πως να χρησιμοποιήσεις AI για να βγάλεις λεφτά, να κάνεις το ένα,να κάνεις το άλλο»  μέχρι και μαθήματα στο udemy, στο coursera, στο Linkedin και σε λοιπά πληρωτικά sites. Τα πάντα είναι στα αγγλικά. Υπάρχει καπου συγκεντρωμένο ελληνικό community? Σε discord groups ή σε fb groups, youtube channels κλπ κλπ. Δηλαδή να μπορείς να μάθεις για prompt engineering στα Ελληνικά. Και άλλες λειτουργίες που μπορεί να μάθει κάποιος αλλά στην ελληνική γλώσσα.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιατί θέλεις στα ελληνικά κάτι που έχει τα ελληνικά ως afterthought? Ακόμα και τώρα το chat gpt 4, ακόμα και το gpt4 δεν πιάνει τα αγγλικά στα ελληνικά γιατί δεν υπάρχει ανάλογη ελληνική βάση για νσ κάνει εκπαίδευση με την αγγλική (γενικά οι μικρές γλώσσες δεν έχουν αρκετό χώρο όταν δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας).

Link to comment
Share on other sites

Απλά ρώτησα για να διευκολυνθώ με τα ελληνικά, αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό community, καθώς δεν έχω καμία σχέση με τον προγραμματισμό ή με το LLM, και είμαι ένας απλός χομπίστας που ενδιαφέρομαι για το πεδίο, επειδή νομίζω ότι για τα επόμενα 20 χρόνια θα είναι το big thing και θα ήθελα να μάθω περισσότερα στα ελληνικά καθώς μου είναι πιο εύκολο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.