Jump to content

Recommended Posts

Ο αλλος εδωσε feedback να βγει το υδατογραφημα απο το κεντρο της οθονης γιατι ενοχλει… Αυτοι παιζουν.

• Haha 4
11 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ο αλλος εδωσε feedback να βγει το υδατογραφημα απο το κεντρο της οθονης γιατι ενοχλει… Αυτοι παιζουν.

AXAXAXAXAXAXXA οτι ειχε υδατογραφηματα και στους τοιχους μαλλον δεν το ειδε ε?

• Like 1
12 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

AXAXAXAXAXAXXA οτι ειχε υδατογραφηματα και στους τοιχους μαλλον δεν το ειδε ε?

Θα το περασε για γραφικο.

• 1 month later...
(edited)

Μοσο δις για ενα παιχνιδι. Πως να μην φλοπαρει οικονομικα; Μετα σου λεει πηγαμε φουντο.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Agree 2

Σας θελω δυνατους στα ποδια. Μην μου παθετε κανα τραβηγμα, οποιος μεινει πισω πεθανε. Οποιος δεν αισθανεται καλα μα επικοινωνησει με Bloodmage να τον κουμπωσει.

• Like 1
  • Haha 4
(edited)

δεν νομίζω να προλαβαινουν και να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για Μάρτιο 26...τα περισσότερα εξάλλου βγήκαν την περίοδο Οκτ-Νοε...

Oπως και να χει θα ξεκινήσουν να "χτίζουν" τον "μύθο" με trailer κτλ..

Μη δω κανέναν να κάνει preorder...

Έγινε επεξεργασία από sstav
18 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε:

δεν νομίζω να προλαβαινουν και να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για Μάρτιο 26...τα περισσότερα εξάλλου βγήκαν την περίοδο Οκτ-Νοε...

Oπως και να χει θα ξεκινήσουν να "χτίζουν" τον "μύθο" με trailer κτλ..

Μη δω κανέναν να κάνει preorder...

Θα πρεπει να βγει ΠΡΙΝ απο τοτε. Αν βγει το GTA τελειωσε η φαση.

• Agree 1

Λογικά θα βγει Οκτ-Νόε με τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με το μισοτελειωμένο campaign που θα δώσουν. Το multi έτοιμο είναι. Στο labs οι pre-alpha εκδόσεις που δίνουν είναι playable με μικροbugs και απ ότι αναφέρουν είναι 6 μήνες πίσω σε σχέση με αυτό που δουλεύουν. Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν alpha και ήταν μια χαρά και σε απόδοση. 

• horni 1
1 ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε:

Λογικά θα βγει Οκτ-Νόε με τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με το μισοτελειωμένο campaign που θα δώσουν. Το multi έτοιμο είναι. Στο labs οι pre-alpha εκδόσεις που δίνουν είναι playable με μικροbugs και απ ότι αναφέρουν είναι 6 μήνες πίσω σε σχέση με αυτό που δουλεύουν. Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν alpha και ήταν μια χαρά και σε απόδοση. 

Νικηφορε ετοιμος? Εγω δεν ειμαι γιατι την τελευταια φορα που το ειπα επαιξα 2-3 μερες και μετα σε 1.5 χρονο παλι χαχαχαχαχ

1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Νικηφορε ετοιμος? Εγω δεν ειμαι γιατι την τελευταια φορα που το ειπα επαιξα 2-3 μερες και μετα σε 1.5 χρονο παλι χαχαχαχαχ

Έτοιμος είμαι για preorder ultra collectors edition day0! 

• Like 1
  • Haha 1

Στην ηλικια που ειμαστε, αν δεν πονας η δεν κλαις η δεν εχεις αγχος για κατι, σημαινει οτι εισαι νεκρος. Οποτε καλα εισαι.

1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Στην ηλικια που ειμαστε, αν δεν πονας η δεν κλαις η δεν εχεις αγχος για κατι, σημαινει οτι εισαι νεκρος. Οποτε καλα εισαι.

χαχαχαχα