DEADLAZARUS Μάϊος 27 #41 Μάϊος 27 Watch 33 minutes of gameplay from Battlefield 6's latest beta WWW.DSOGAMING.COM Although the beta had an NDA, it appears that a new video has been leaked online, showing 33 minutes...
fatalara Μάϊος 27 #42 Μάϊος 27 Ο αλλος εδωσε feedback να βγει το υδατογραφημα απο το κεντρο της οθονης γιατι ενοχλει… Αυτοι παιζουν. 4
icy20 Μάϊος 27 #43 Μάϊος 27 11 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ο αλλος εδωσε feedback να βγει το υδατογραφημα απο το κεντρο της οθονης γιατι ενοχλει… Αυτοι παιζουν. AXAXAXAXAXAXXA οτι ειχε υδατογραφηματα και στους τοιχους μαλλον δεν το ειδε ε? 1
fatalara Μάϊος 28 #44 Μάϊος 28 12 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: AXAXAXAXAXAXXA οτι ειχε υδατογραφηματα και στους τοιχους μαλλον δεν το ειδε ε? Θα το περασε για γραφικο.
DEADLAZARUS Ιούλιος 3 #45 Ιούλιος 3 Battlefield 6 Cost Has Reportedly Gone Way Over $400 Million TECH4GAMERS.COM A report has revealed that the upcoming development cost of Battlefield 6 has exceeded $400... 1
fatalara Ιούλιος 4 #47 Ιούλιος 4 (edited) Μοσο δις για ενα παιχνιδι. Πως να μην φλοπαρει οικονομικα; Μετα σου λεει πηγαμε φουντο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4 από fatalara 2
DEADLAZARUS Ιούλιος 12 #48 Ιούλιος 12 Battlefield 6 Devs Offer Big Update on 'Not Locking Weapons to Classes' Issue - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM The Battlefield 6 devs provided an update on the class system and revealed that weapons still won't be...
DEADLAZARUS Σάββατο at 05:06 πμ #49 Σάββατο at 05:06 πμ Battlefield 6 Reveal Coming Soon as Creator Leaks Promotional Care Package - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM EA's next Battlefield game, titled Battlefield 6 appears like it will be revealed in the coming weeks as... 1
DEADLAZARUS Κυριακή at 05:22 πμ #50 Κυριακή at 05:22 πμ EXCLUSIVE - Battlefield 6 Reveal Will be July 31st in 'COD Next' Style Event - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM Insider Gaming has learned that Battlefield 6 will have an offical reveal on July 31st following an interesting... 2
fatalara Κυριακή at 02:00 μμ #51 Κυριακή at 02:00 μμ Σας θελω δυνατους στα ποδια. Μην μου παθετε κανα τραβηγμα, οποιος μεινει πισω πεθανε. Οποιος δεν αισθανεται καλα μα επικοινωνησει με Bloodmage να τον κουμπωσει. 1 4
sstav 22 ώρες πριν #52 22 ώρες πριν (edited) δεν νομίζω να προλαβαινουν και να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για Μάρτιο 26...τα περισσότερα εξάλλου βγήκαν την περίοδο Οκτ-Νοε... Oπως και να χει θα ξεκινήσουν να "χτίζουν" τον "μύθο" με trailer κτλ.. Μη δω κανέναν να κάνει preorder... Έγινε επεξεργασία 22 ώρες πριν από sstav
icy20 21 ώρες πριν #53 21 ώρες πριν 18 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε: δεν νομίζω να προλαβαινουν και να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για Μάρτιο 26...τα περισσότερα εξάλλου βγήκαν την περίοδο Οκτ-Νοε... Oπως και να χει θα ξεκινήσουν να "χτίζουν" τον "μύθο" με trailer κτλ.. Μη δω κανέναν να κάνει preorder... Θα πρεπει να βγει ΠΡΙΝ απο τοτε. Αν βγει το GTA τελειωσε η φαση. 1
Dr_Nikiforos 15 ώρες πριν #54 15 ώρες πριν Λογικά θα βγει Οκτ-Νόε με τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με το μισοτελειωμένο campaign που θα δώσουν. Το multi έτοιμο είναι. Στο labs οι pre-alpha εκδόσεις που δίνουν είναι playable με μικροbugs και απ ότι αναφέρουν είναι 6 μήνες πίσω σε σχέση με αυτό που δουλεύουν. Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν alpha και ήταν μια χαρά και σε απόδοση. 1
icy20 14 ώρες πριν #55 14 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε: Λογικά θα βγει Οκτ-Νόε με τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με το μισοτελειωμένο campaign που θα δώσουν. Το multi έτοιμο είναι. Στο labs οι pre-alpha εκδόσεις που δίνουν είναι playable με μικροbugs και απ ότι αναφέρουν είναι 6 μήνες πίσω σε σχέση με αυτό που δουλεύουν. Την περασμένη Παρασκευή έδωσαν alpha και ήταν μια χαρά και σε απόδοση. Νικηφορε ετοιμος? Εγω δεν ειμαι γιατι την τελευταια φορα που το ειπα επαιξα 2-3 μερες και μετα σε 1.5 χρονο παλι χαχαχαχαχ
Dr_Nikiforos 13 ώρες πριν #56 13 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Νικηφορε ετοιμος? Εγω δεν ειμαι γιατι την τελευταια φορα που το ειπα επαιξα 2-3 μερες και μετα σε 1.5 χρονο παλι χαχαχαχαχ Έτοιμος είμαι για preorder ultra collectors edition day0! 1 1
fatalara 7 ώρες πριν #59 7 ώρες πριν Στην ηλικια που ειμαστε, αν δεν πονας η δεν κλαις η δεν εχεις αγχος για κατι, σημαινει οτι εισαι νεκρος. Οποτε καλα εισαι.
icy20 6 ώρες πριν #60 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Στην ηλικια που ειμαστε, αν δεν πονας η δεν κλαις η δεν εχεις αγχος για κατι, σημαινει οτι εισαι νεκρος. Οποτε καλα εισαι. χαχαχαχα
Recommended Posts