Dr_Nikiforos Τρίτη at 03:55 μμ #61 Τρίτη at 03:55 μμ (edited) Battlefield 6 Official Reveal Trailer Έγινε επεξεργασία Τρίτη at 03:57 μμ από Dr_Nikiforos 2 1
sstav Πέμπτη at 04:40 μμ #64 Πέμπτη at 04:40 μμ μαλιστα....δηλαδή ; τωρα ; από αυτο που ειδαμε τι καταλαβαίνει κανείς...
icy20 Παρασκευή at 08:46 πμ #65 Παρασκευή at 08:46 πμ Οτι ειναι BF. Τιποτα αλλο. Τωρα περιμενεις 4Αυγ να παιξεις 1
sstav Παρασκευή at 08:54 πμ #66 Παρασκευή at 08:54 πμ ελικόπτερα που καταστρέφονται, μπαινουν σε σπίτια, πετάνε ανάμεσα σε κτίρια που πέφτουν, καταστρεφονται γέφυρες, φράγματα, κυνηγητό με αεροπλάνα και άρματα, εκρήξεις σε πολεις κτλ κτλ. και δεν υπάρχει ούτε μια ριπή από όπλο πεζικάριου ... μια sniperia ρε παιδί μου να ανατριχιάσεις... είδα βεβαια μια βαριοπούλα που θα ξεκλειδώνει αφού παιξεις το campaing να υποθέσω... 1 1
icy20 Παρασκευή at 08:57 πμ #67 Παρασκευή at 08:57 πμ 2 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε: ελικόπτερα που καταστρέφονται, μπαινουν σε σπίτια, πετάνε ανάμεσα σε κτίρια που πέφτουν, καταστρεφονται γέφυρες, φράγματα, κυνηγητό με αεροπλάνα και άρματα, εκρήξεις σε πολεις κτλ κτλ. και δεν υπάρχει ούτε μια ριπή από όπλο πεζικάριου ... μια sniperia ρε παιδί μου να ανατριχιάσεις... είδα βεβαια μια βαριοπούλα που θα ξεκλειδώνει αφού παιξεις το campaing να υποθέσω... εχει να φυγει alt f4 παλι συννεφο... 1
xriantw 19 ώρες πριν #68 19 ώρες πριν Αυτο ηταν τρειλερ για ταινια δρασης με γραφικα και γενικα χαμος. Και αυτη η μοδα να βαζουν οτι ναναι μουσικη σε σκηνες δρασης. Μακραν το χειροτερο τρειλερ BF. Θα δουμε το επομενο.
Dr_Nikiforos 4 ώρες πριν #70 4 ώρες πριν Να γίνει edit ο τίτλος παρακαλώ!1!1! Το trailer έδειξε οτι θα έχει campaign με όλο το destruction που έλειπε από το 42. Ξέρουν πως υπάρχει κόσμος που θα πάρει bf για να παίξει 5-10 ώρες campaign και δεν θα αγγίζει multi γι αυτό και το έβγαλαν $$$. Την ερχόμενη Πέμπτη θα δούμε scripted multi και ότι άλλο έχουν να δώσουν (battle roayal - custom) κλπ. Υπάρχει ήδη άπειρο υλικό από multi μετά την ανακοίνωση οπότε τι να πούμε για το trailer των 30"; To game είναι γρήγορο και "κοφτό". mixed bf4 - 42 μου φάνηκε στο labs και νομίζω πως κάπου εκεί θα κάτσει και το τελικό αποτέλεσμα.
Recommended Posts