Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα στην ομαδα,

θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη για gaming και θελω την βοηθεια σας να δω αν διαλεξα τα καλυτερα parts.

Μετα απο απειρες ωρες να ψαχνω στο ιντερνετ να προσπαθω να βρω την διαφορα της διαφορας μεταξυ των parts και ποιο ειναι ελαχιστα καλυτερο,κατεληξα στην παρακατω συνθεση.Ολα αυτα βγαινουν στα 1380 που ειναι το ΤΑΒΑΝΙ στα χρηματα(1400)

Πιστευετε οτι θα μπορουσα να αλλαξω κατι?Μηπως να βαλω καποια αλλη καρτα ? Η καποιον επεξεργαστη αλλο?Να παρω μηπως καποια aio υδροψυξη?

Να σας πω την αληθεια αυτη την στιγμη το μονο game που παιζω ειναι το cs2,απλα επειδη το δικο μου εκλεισε τα 11 χρονια με μια 1060 3gb αρχιζει σιγα σιγα να παθαινει εμφραγμα και θελω να κανω μια αναβαθμιση να το κρατησω αλλα τοσα χρονια

Κουτι εχω αρκετα 😅  ( hafx , thermaltake armor jr , cougar mx 330g ) , οπως η οθονη που μου αρεσει που την εχω καποια χρονια(δεν ειναι καν 4κ ειναι fullhd, αυτην) επομενως αργοτερα αν παρω οθονη

Σας βαζω και Link για τα parts να δειτε και τις τιμες

motherboard cpu cooler psu ram m2 gpu

συνθεση.png

Μου φαινεται πολυ ωραια η συνθεση σου. Δεν θα αλλαζα κατι, περα απο την aio οπως ανεφερες και εσυ. Επισης σκεψου για ενα καινουριο κουτι ειναι κριμα να εχεις ενα τοσο συγχρονο pc με πολυ ωραια parts σε ενα τοσο παλιο κουτι. Βεβαια αυτο μπορεις να το δεις σε αλλη φαση. Οπως και μια 1440p οθονη. Σε 2-3 χρονια πχ

Να δώσεις τώρα 600 ευρώ για κάρτα γραφικών με 12GB μνήμη, δεν είναι καλή επιλογή. Δώσε ένα πενηντάρι παραπάνω και πάρε μια 9070 (ή μια 5060ti) με 16GB. Ούτως ή άλλως, βέβαια, η κάρτα γραφικών θα παραμείνει αναξιοποίητη έως ότου πάρεις οθόνη 1440p, ή 4κ.

Μαααλιστα λιγο που ειδα κατι βιντεακια και οι 3 αυτες ειναι ψιλοκοντα,τωρα χανομαι με αυτες τις μικροδιαφορες.Για την 9070 βλεπω γενικα πολυ κραξιμο για amd ειδικα για το software.Μηπως να αλλαξω λιγο τον επεξεργαστη να βαλω εναν 9600x και με την διαφορα να παρω μια 5070 16gb?

4 ώρες πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

Μηπως να αλλαξω λιγο τον επεξεργαστη να βαλω εναν 9600x και με την διαφορα να παρω μια 5070 16gb?

Αν σκεφτεσαι να αλλαξεις στο αμεσο μελλον την οθονη σου σε 1440p ναι τοτε μπορεις να το κανεις ειναι μια καλη λυση

Αν οχι τοτε δεν θα στο προτεινα γιατι σε 1080p τον θελεις τον 7800X3D

5 hours ago, NiRou said:

Για την 9070 βλεπω γενικα πολυ κραξιμο για amd ειδικα για το software

Καλά όχι οτι θα πάρεις κάτι 100% stable ως προς το software με την nvidia.

Bγάζει patches για drivers, μετά hotfix για τα patches και μετά patches για τα hotfixes. 

Νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα οι drivers και των 2, με την NV να το πάει από λακούβα σε λακούβα τους τελευταίους μήνες.

Μείνε με τη 1060 προς το παρόν, αν επαρκεί η μνήμη της, και πάρε καινούργια κάρτα όταν αλλάξεις οθόνη. 

• Agree 1

Δε θα ειναι αμαρτια με ολοκαινουριο pc με την 1060 3gb? Βεβαια το cs ειναι cpu based . Λετε να πεσουν οι τιμες στις καρτες? Και να παρω σε κανα δυο μηνες 

8 ώρες πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

Λετε να πεσουν οι τιμες στις καρτες?

Αυτό πλέον φίλε μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ληφθεί, όχι σαν λογική σκέψη!

Απ' όταν τελείωσε ο "ντόρος" με το cryptomining περιμένουμε να πέσουν αυτές οι ρημάδες οι τιμές, αλλά δεν! Μόνο ανεβαίνουν σε κάθε γενιά.