coolman Δημοσιεύτηκε Χθες στις 03:33 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 03:33 μμ Aγορασα προσφατα ενα πληκτρολογιο, συγκεκριμενα αυτο. Mε το που το συνδεσα αρχισαν να παιζουν τα φωτακια του, και δε ξερω πως να τα σταματησω. Δεν υπαρχει manual, μόνο τρια κουμπακια τα οποια παταω αλλα δε κανουν κατι. Εγω βασικα δεν ηθελα καν φωτισμο, αλλα ολα εχουν πλεον. Τα χαρακτηριστικα που ηθελα σε ενα πληκτρολογιο ειναι να ειναι gaming δηλ. υψηλη αποκριση των πληκτρων, να εχει wrist rest, καλο κουμπι για την αυξομειωση του ηχου και δυνατοτητα PS/2(αυτο δυστυχως δε το βρισκεις πια). Θα με ενδιεφερε μονο να φωτιζονται τα πληκτρα κατ επιλογη, ωστε να τα βλεπω οταν βραδιαζει και αργω να ανοιξω το φως του δωματιου. Εχει και 6 κουμπια macro, σε τι μπορει να χρησιμευσουν αυτα?
coolman 20 ώρες πριν Author #3 20 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Corsair iCUE Προς το παρον δε μπορω να το βαλω γιατι ειναι σε 7 και εκει δε δουλευει, αλλα σε μερικες μερες θα ειναι σε pc με 11. Μηπως ξερεις αν υπαρχει τροπος να εχω φωτισμο μόνο στα πληκτρα και οχι απο κατω? αυτες οι καγκουριες με τον φωτισμο που αναβοσβηνει σε συνδυασμους δε μπορω να καταλαβω που χρησιμευουν και σε ποιους αρεσουν :)) Μηπως μπορεις να μου πεις και σε τι μπορει να χρησιμευουν οι macro εντολες? Ακουω οτι ειναι χρησιμες στο παιχνιδι, αλλα αναρωτιεμαι πως. Έγινε επεξεργασία 20 ώρες πριν από coolman
acct 12 ώρες πριν #4 12 ώρες πριν How to: Customize onboard lighting and macros on the K55 RGB PRO gaming keyboard WWW.CORSAIR.COM
coolman 9 ώρες πριν Author #5 9 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: How to: Customize onboard lighting and macros on the K55 RGB PRO gaming keyboard WWW.CORSAIR.COM στο μεταξυ τα εχω δει οτι υπαρχει στο site της corsair (πριν βαλω το link δε τα ειχα διαβασει) αλλα αυτο που ζηταω, φωτισμο μόνο στα πληκτρα, δε το βρηκα. Επισης υπαρχουν οδηγιες πως να οριοσεις macro πληκτρα, αλλα πρωτου κανω κατι τετοιο πρεπει να ξερω σε τι χρησιμευει. Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα χρησιμοτητας ενος ειδικου πληκτρου που εχει οριστει με macro εντολη? Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από coolman
fatalara 9 ώρες πριν #6 9 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: στο μεταξυ τα εχω δει οτι υπαρχει στο site της corsair (πριν βαλω το link δε τα ειχα διαβασει) αλλα αυτο που ζηταω, φωτισμο μόνο στα πληκτρα, δε το βρηκα. Επισης υπαρχουν οδηγιες πως να οριοσεις macro πληκτρα, αλλα πρωτου κανω κατι τετοιο πρεπει να ξερω σε τι χρησιμευει. Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα χρησιμοτητας ενος ειδικου πληκτρου που εχει οριστει με macro εντολη? world of warcraft εχεις παιξει?
Recommended Posts