coolman Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Aγορασα προσφατα ενα πληκτρολογιο, συγκεκριμενα αυτο. Mε το που το συνδεσα αρχισαν να παιζουν τα φωτακια του, και δε ξερω πως να τα σταματησω. Δεν υπαρχει manual, μόνο τρια κουμπακια τα οποια παταω αλλα δε κανουν κατι. Εγω βασικα δεν ηθελα καν φωτισμο, αλλα ολα εχουν πλεον. Τα χαρακτηριστικα που ηθελα σε ενα πληκτρολογιο ειναι να ειναι gaming δηλ. υψηλη αποκριση των πληκτρων, να εχει wrist rest, καλο κουμπι για την αυξομειωση του ηχου και δυνατοτητα PS/2(αυτο δυστυχως δε το βρισκεις πια). Θα με ενδιεφερε μονο να φωτιζονται τα πληκτρα κατ επιλογη, ωστε να τα βλεπω οταν βραδιαζει και αργω να ανοιξω το φως του δωματιου. Εχει και 6 κουμπια macro, σε τι μπορει να χρησιμευσουν αυτα?
coolman 1 ώρα πριν Author #3 1 ώρα πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Corsair iCUE Προς το παρον δε μπορω να το βαλω γιατι ειναι σε 7 και εκει δε δουλευει, αλλα σε μερικες μερες θα ειναι σε pc με 11. Μηπως ξερεις αν υπαρχει τροπος να εχω φωτισμο μόνο στα πληκτρα και οχι απο κατω? αυτες οι καγκουριες με τον φωτισμο που αναβοσβηνει σε συνδυασμους δε μπορω να καταλαβω που χρησιμευουν και σε ποιους αρεσουν :)) Μηπως μπορεις να μου πεις και σε τι μπορει να χρησιμευουν οι macro εντολες? Ακουω οτι ειναι χρησιμες στο παιχνιδι, αλλα αναρωτιεμαι πως. Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από coolman
Recommended Posts