coolman Τετάρτη at 09:04 μμ Author #21 Τετάρτη at 09:04 μμ (edited) 9 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: 1. Μόνο αν κάνει ερωτήσεις και αρνείται να δεχτεί τις απαντήσεις που δεν του αρέσουν... 2. Στην ουσία. Φαίνεται ότι όλοι έχουν "διαβάσει το νήμα", εκτός από εσένα. 3. Το πληκτρολόγιο που επέλεξες απέχει πολύ από το να είναι ιδανική επιλογή για τις προδιαγραφές που έθεσες, αλλά αφού το επέλεξες, μπορείς να το κάνεις να σε καλύψει. 4. Αφού οι απαντήσεις που λαμβάνεις μοιάζουν ανεπαρκείς, προτείνω να διαβάσεις από αλλού πώς δουλεύει το Wake on USB, 5. τι είναι τα Keyboard macros και γιατί είναι χρήσιμα τα Macro keys. 1. Μα δε συμβαινει κατι τετοιο, δε τιθεται θεμα αν μου αρεσει /δε μου αρεσει μια απαντηση 2. Οταν αναφερεσαι σε κατι που που εχω ηδη αποσαφηνισει, σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει το σχετικο ποστ 3. Δεν εχεις καταλαβει αν και το εξηγησα, ηταν το μονο που υπηρχε με τις προδιαγραφες που ηθελα. Και παλι προσκαλω αν υπαρχει κανείς που ξερει καποιο αλλο να μου το υποδειξει 4. Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν usb τα οποια μπορουν να συνεργαστουν με ανταπτορα για ps/2, και usb που δε μπορουν. Κανω λαθος? 5. Αντε παλι. Δε ζηταω να μαθω τι ειναι, αλλα πως χρησιμευουν. Ενα παραδειγμα δωσε μου. Να ορισω ενα macros μαλιστα, ευκολο, ακολουθω τι ςοδηγιες. Αλλα σε τι να το ορισω, να μου κανει τι? Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 09:06 μμ από coolman
coolman Τετάρτη at 09:38 μμ Author #22 Τετάρτη at 09:38 μμ (edited) 43 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Wake on USB να διευκρινησω οτι δε μιλαω για επαναφορα υπολογιστη απο κατασταση αναστολης ή αδρανειας, αλλα για εκκινηση σβηστου υπολογιστη Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 09:39 μμ από coolman
kpetros Τετάρτη at 09:49 μμ #23 Τετάρτη at 09:49 μμ (edited) Ενδιαφερον θεματακι Απο τις βιντεοφωτογραφιες , βλεπω οτι εχει background φωτισμο και απλα το φως κανει bleed μεσα στα πληκτρα , συνεπως ειτε το κρατας εντελως κλειστο , ειτε ανεχεσαι και τον περιμετρικο φωτισμο . Οσο για τα macro , ο καθενας εχει τα δικα του σεναρια ...... το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι να πατας ενα κουμπι και να κανει αυτοματα τις κινησεις που χρειαζονται για να μαζεψεις τα μαχητικα jets πισω στο μητρικο πλοιο πρωτου κανεις warp (μιλαει για το eve ) . Δεν εχω δοκιμασει ποτε να βαλω macro μιας και εχω αμφιβολιες για το πως θα παρει το ενδεχομενο να του δωσεις νεες εντολες ενω εκεινο εκτελει το macro . Γενικα σε παιχνιδια πιστευω δεν εχει νοημα , ενδεχομενος σε εφαρμογες οπου επαναλαμβανεις συχνα μια σειρα κινησεων , να φανει χρησιμο . Τελος ,σε γενικες γραμμες , η μονη διαφορα "κανονικου" απο gaming πληκτρολογιο , ειναι μαλλον τα λαμπακια Για το PS/2 δεν φερω αποψη αλλα καποτε ειχα ενα πληκτρολογιο που ειχε κουμπι on/off και οντως βολευε Στην τελικη επειδη φαινεσαι ξενερωμενος , πουλα το να παει στο καλο , 50 το πηρες ,40 δωστο Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 09:50 μμ από kpetros
fatalara Τετάρτη at 10:08 μμ #24 Τετάρτη at 10:08 μμ (edited) 30 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: να διευκρινησω οτι δε μιλαω για επαναφορα υπολογιστη απο κατασταση αναστολης ή αδρανειας, αλλα για εκκινηση σβηστου υπολογιστη Δεν εχει να κανει με το πληκτρολογιο και το ps2. Αυτο ειναι ρυθμιση στο bios. Η την εχεις η οχι. Πρεπει να το ρυθμισεις να εχει μονιμα ρευμα στις usb και να επιλεξεις την αντιστηχη ρυθμιση να ανοιγει απο το πληκτρολογιο. Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 10:08 μμ από fatalara
coolman Τετάρτη at 11:02 μμ Author #25 Τετάρτη at 11:02 μμ (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος kpetros έγραψε: 1. Απο τις βιντεοφωτογραφιες , βλεπω οτι εχει background φωτισμο και απλα το φως κανει bleed μεσα στα πληκτρα , συνεπως ειτε το κρατας εντελως κλειστο , ειτε ανεχεσαι και τον περιμετρικο φωτισμο . 2. Τελος ,σε γενικες γραμμες , η μονη διαφορα "κανονικου" απο gaming πληκτρολογιο , ειναι μαλλον τα λαμπακια 3. Στην τελικη επειδη φαινεσαι ξενερωμενος , πουλα το να παει στο καλο , 50 το πηρες ,40 δωστο 1. Δηλαδη γενικα τροπος να φωτιζονται μόνο τα πληκτρα δεν υπαρχει? Κλειστο πλεον δε μπορω να το κρατησω γιατι τα πληκτρα αυτα ειναι "σκοτεινα". 2. Η διαφορά ειναι οτι το "κανονικο" εχει "μπασμενα" πληκτρα ενω εγω θελω ανεβασμενα, και η αποκριση τους ειναι χαμηλη ενω εγω θελω υψηλη, στα 1000Ηz ειναι αυτο. 3. Δεν ειμαι ξενερωμενος, ισα-ισα που τα πληκτρα εχουν πολυ καλη αισθηση οταν τα πατας. Απλα δε μου αρεσει ο background φωτισμος(συνηθιζεται βεβαια, γαλαζιο τον εχω). Να το πουλησω και να παρω ποιο?? δεν υπαρχει στην αγορα παρομοιο. 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Δεν εχει να κανει με το πληκτρολογιο και το ps2. Αυτο ειναι ρυθμιση στο bios. Η την εχεις η οχι. Πρεπει να το ρυθμισεις να εχει μονιμα ρευμα στις usb και να επιλεξεις την αντιστηχη ρυθμιση να ανοιγει απο το πληκτρολογιο. Ως τωρα μπορουσα να αναψω το pc με συνδεση PS/2, με ενα τυχαιο πληκτρο, και με ενεργοπoιημενη φυσικα την αναλογη ρυθμιση του bios. Ομως το usb του τωρινου πληκτρολογιου δεν εχει δυνατοτητα συνεργασιας με τη θυρα μεσω adapter, δε λειτουργει σε αυτη τη συνδεση. Μου λες οτι υπαρχει τροπος να κανω τη δουλεια μου με οποιοδηποτε usb? Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 11:08 μμ από coolman
fatalara Τετάρτη at 11:37 μμ #26 Τετάρτη at 11:37 μμ 31 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: Ως τωρα μπορουσα να αναψω το pc με συνδεση PS/2, με ενα τυχαιο πληκτρο, και με ενεργοπoιημενη φυσικα την αναλογη ρυθμιση του bios. Ομως το usb του τωρινου πληκτρολογιου δεν εχει δυνατοτητα συνεργασιας με τη θυρα μεσω adapter, δε λειτουργει σε αυτη τη συνδεση. Μου λες οτι υπαρχει τροπος να κανω τη δουλεια μου με οποιοδηποτε usb? Δεν ειναι θεμα του πληκτρολογιου, ουτε του βυσματος, ειναι θεμα της μητρικης. Η μητρικη δινει την επιλογη. Αν δεν σου εχει επιλογη να το κανεις μεσω usb τοτε δεν γινεται.
BloodMage 23 ώρες πριν #27 23 ώρες πριν (edited) θελει gaming πληκτρολόγιο με ανασηκωμένα πλήκτρα και οχι "μπασμένα"! Μπασμένα? wtf was that???? Θελει να εχει 1000Hz Polling rate αλλά το συνδέει με ps2 για να μπορεί να εκκινεί τον υπολογιστή απο το πληκτρολόγιο (γενικά η έκθεση στον ηλιο τις μεσημεριανές ωρες ειδικά τον μηνα Αύγουστο καλο είναι να αποφεύγεται) Spoiler 7 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Τελος ,σε γενικες γραμμες , η μονη διαφορα "κανονικου" απο gaming πληκτρολογιο , ειναι μαλλον τα λαμπακια ουτε καν! polling rate, latency και switches. αυτοι οι 3 πολυ σημαντικοί παράγοντες καθορίζουν ενα πληκτρολόγιο αν ειναι gaming η οχι Έγινε επεξεργασία 23 ώρες πριν από BloodMage 1
acct 21 ώρες πριν #28 21 ώρες πριν Ε, ναι. Είναι πολύ χρήσιμο το polling ανά 1 ms όταν η μεμβράνη έχει άνετα αποκλίσεις στην απόκριση της τάξης των 10 ms. Σημειωτέον, δεν είναι κακό, όταν στο σενάριο χρήσης που συζητάμε ο χρήστης δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Ίσα-ίσα, που είναι ιδανικό να έχεις περιορισμένες ανάγκες, γιατί ικανοποιούνται ευκολότερα και οικονομικότερα. Αν τα πλήκτρα μεμβράνης "έχουν καλή αίσθηση", πρακτικά όλα τα πληκτρολόγια είναι καλά. Κέρδος είναι αυτό.
BloodMage 21 ώρες πριν #29 21 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Σημειωτέον, δεν είναι κακό, όταν στο σενάριο χρήσης που συζητάμε ο χρήστης δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Ίσα-ίσα, που είναι ιδανικό να έχεις περιορισμένες ανάγκες, γιατί ικανοποιούνται ευκολότερα και οικονομικότερα. Η αγνοία είναι "ευλογία"! 2 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Αν τα πλήκτρα μεμβράνης "έχουν καλή αίσθηση", Μεμβράνη και καλή αίσθηση δεν πάνε μαζι. Βέβαια γιαυτο και τα εισαγωγικά. Επίσης σε κάποιους μπορει να αρεσει η αισθηση της μεμβράνης (υπαρχουν και ανωμαλοι λολ) αλλά όπως και να εχει για gaming δεν κάνουν. Για typing ίσως....αλλα μονο για αυτους με άγνοια (που εχουν την "ευλογία") Σχετικα με το κοστος των μηχανικών, εκει που εχουν παει οι τιμες πλεον στα μηχανικα πρεπει να εισαι χαζος για να πας σε μεμβρανη. Μιλαμε για 30-40ε χωρις πολυ ψαξιμο παίρνεις πληκτρολόγια πολυ καλα μηχανικα και hot swap. (εννοειται πως δεν μιλαω για corsair logi razer και λοιπα σκουπίδια υπερκοστολογιμενα)
ronin13 21 ώρες πριν #30 21 ώρες πριν Τι παιχνίδια παίζεις συνήθως; Μήπως μπορέσουμε να σου δώσουμε πιο απτά παραδείγματα για τα macros.
coolman 18 ώρες πριν Author #31 18 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Δεν ειναι θεμα του πληκτρολογιου, ουτε του βυσματος, ειναι θεμα της μητρικης. Η μητρικη δινει την επιλογη. Αν δεν σου εχει επιλογη να το κανεις μεσω usb τοτε δεν γινεται. Θεωρησα δεδομενο οτι ολες οι μητρικες εχουν bios επιλογη για PS/2. Εχουν αλλαξει τα πραγματα στις νεωτερες? 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: 1. θελει gaming πληκτρολόγιο με ανασηκωμένα πλήκτρα και οχι "μπασμένα"! Μπασμένα? wtf was that???? 2. Θελει να εχει 1000Hz Polling rate αλλά το συνδέει με ps2 για να μπορεί να εκκινεί τον υπολογιστή απο το πληκτρολόγιο (γενικά η έκθεση στον ηλιο τις μεσημεριανές ωρες ειδικά τον μηνα Αύγουστο καλο είναι να αποφεύγεται) Reveal hidden contents 3. ουτε καν! polling rate, latency και switches. αυτοι οι 3 πολυ σημαντικοί παράγοντες καθορίζουν ενα πληκτρολόγιο αν ειναι gaming η οχι 1. Πιστευω οτι καταλαβες τι λεω. Υπαρχουν πληκτρα που εξεχουν ελαχιστα και πληκτρα που ειναι ολοκληρα εξω. 2. Δεν ηθελα οπωσδηποτε 1000Ηz, πόσα εχει αυτο ειπα. Κι αφου θελω να εκκινω τον σβησμενο υπολογιστη με ενα πληκτρο αντι απο το κουμπι του, εσενα τι σε πειραζει? 3. Δηλαδη η Corsair που το ονομαζει ετσι [K55 RGB PRO Gaming Keyboard] δε ξερει? τεσπα δε θα κολλησουμε εκει, δεν ειναι η ονοματοδοσια το θεμα, εγω ειπα, ηθελα με γρηγορη αποκριση 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Μεμβράνη και καλή αίσθηση δεν πάνε μαζι. Βέβαια γιαυτο και τα εισαγωγικά. Επίσης σε κάποιους μπορει να αρεσει η αισθηση της μεμβράνης (υπαρχουν και ανωμαλοι λολ) αλλά όπως και να εχει για gaming δεν κάνουν. Για typing ίσως....αλλα μονο για αυτους με άγνοια (που εχουν την "ευλογία") Σχετικα με το κοστος των μηχανικών, εκει που εχουν παει οι τιμες πλεον στα μηχανικα πρεπει να εισαι χαζος για να πας σε μεμβρανη. Μιλαμε για 30-40ε χωρις πολυ ψαξιμο παίρνεις πληκτρολόγια πολυ καλα μηχανικα και hot swap. (εννοειται πως δεν μιλαω για corsair logi razer και λοιπα σκουπίδια υπερκοστολογιμενα) Σε αλλους αρεσει η μεμβρανη σε αλλους το μηχανικο. Αν εβρισκα μηχανικο με τα κριτηρια που ηθελα θα το επαιρνα. Σημασια εχει οτι η αισθηση οταν πατας αυτα τα πληκτρα ειναι αριστη, καλυτερη απο οποιοδηποτε πληκτρολογιο ειχα ως τωρα. Δε το λεω μονο εγω, το λενε και οι αξιολογησεις των χρηστων στο skroutz, δε γινεται να ειμαστε ολοι χαζοι-ψευτες-ασχετοι. 3 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Τι παιχνίδια παίζεις συνήθως; Μήπως μπορέσουμε να σου δώσουμε πιο απτά παραδείγματα για τα macros. Τα macros ειναι αποκλειστικα για παιχνιδια? Συνηθως παιζω driving και action και παντως οχι strategic και σαν το wow που αναφερθηκε Έγινε επεξεργασία 18 ώρες πριν από coolman
fatalara 18 ώρες πριν #32 18 ώρες πριν 33 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: Θεωρησα δεδομενο οτι ολες οι μητρικες εχουν bios επιλογη για PS/2. Εχουν αλλαξει τα πραγματα στις νεωτερες? Εδω και 20 χρονια. Μπορει να βρεις καποιες αλλα δεν...
BloodMage 17 ώρες πριν #33 17 ώρες πριν 40 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: Δηλαδη η Corsair που το ονομαζει ετσι [K55 RGB PRO Gaming Keyboard] δε ξερει? Εννοειται ξερει. Ξερει οτι οπου και να κολλήσει τη λεξη Gaming θα τρέξουν τα προβατάκια να το αγοράσουν! 41 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: Δε το λεω μονο εγω, το λενε και οι αξιολογησεις των χρηστων στο skroutz, δε γινεται να ειμαστε ολοι χαζοι-ψευτες-ασχετοι. Αφου το λενε οι αξιολογησεις του skroutz ποιος ειμαι εγω (ο τιποτένιος ο ) που θα το αμφισβητήσει ? Η πλακα ειναι οτι δεν πηγες σε αυτους να ρωτησεις για τις αποριες που εχεις για πληκτρολογιο που πηρες. Εδω ηρθες! Χμ....
ronin13 16 ώρες πριν #34 16 ώρες πριν Τα macros τα κάνεις ό,τι θες, όπου θες. Στα action πχ μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει reload αμέσως μόλις αλλάξεις όπλο (ένα τελείως basic παράδειγμα).
coolman 16 ώρες πριν Author #35 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εδω και 20 χρονια. Μπορει να βρεις καποιες αλλα δεν... oχι και 20 χρονια, δεκαετιας εχω που την εχει. Προφατα πηρα μια καινουργια, οπότε θα ελεγξω. 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: 1. Εννοειται ξερει. Ξερει οτι οπου και να κολλήσει τη λεξη Gaming θα τρέξουν τα προβατάκια να το αγοράσουν! 2. Αφου το λενε οι αξιολογησεις του skroutz ποιος ειμαι εγω (ο τιποτένιος ο ) που θα το αμφισβητήσει ? 3. Η πλακα ειναι οτι δεν πηγες σε αυτους να ρωτησεις για τις αποριες που εχεις για πληκτρολογιο που πηρες. Εδω ηρθες! Χμ.... 1. Δηλαδη τα περισσοτερα πληκτρολογια που εχουν το "gaming" στην ονομασια τους, κατα τη γνωμη σου ειναι μουφες που απευθυνονται σε προβατακια? δεν ακουγεται λογικο, οι μισοι χρηστες δε θελουν να παρουν gaming πληκτρολογιο. 2. Δε σε καταλαβαινω, δλδ οι αξιολογησεις του skroutz(και οποιου αλλου διαδικυακου τοπου πωλησεων) ειναι περιττες και δε πρεπει να τις κοιταμε? να μη μαθαινουμε τις εμπειριες και τις εντυπωσεις των χρηστων πρωτου παρουμε ενα προϊον? 3. Εκει πας για να αγορασεις, οχι για να ρωτας αποριες. 9 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Τα macros τα κάνεις ό,τι θες, όπου θες. Στα action πχ μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει reload αμέσως μόλις αλλάξεις όπλο (ένα τελείως basic παράδειγμα). Οτι θελω, αλλα τι? Reload θα κανω μολις αδειασω, ενα πληκτρο ειναι, το macro πως θα χρησιμευσει?
ronin13 15 ώρες πριν #36 15 ώρες πριν 31 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: 1. Δηλαδη τα περισσοτερα πληκτρολογια που εχουν το "gaming" στην ονομασια τους, κατα τη γνωμη σου ειναι μουφες που απευθυνονται σε προβατακια? δεν ακουγεται λογικο, οι μισοι χρηστες δε θελουν να παρουν gaming πληκτρολογιο. Λέγεται marketing. Κάποια προϊόντα πουλιόνται με την ταμπέλα και το χρειάζονται, κάποια άλλα με την αξιά τους, και δεν το χρειάζονται απαραίτητα. Και όταν η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που αγοράζουν οι ίδιοι τον εξοπλισμό τους είναι gamers, μικρότερων ηλικιών (άρα μικρότερης αγοραστικής ικανότητας) και αμφιβόλου πραγματικών γνώσεων από προδιαγραφές hardware, τότε, ναι, η ταμπέλα "gaming" θα μετρήσει. 34 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: 2. Δε σε καταλαβαινω, δλδ οι αξιολογησεις του skroutz(και οποιου αλλου διαδικυακου τοπου πωλησεων) ειναι περιττες και δε πρεπει να τις κοιταμε? να μη μαθαινουμε τις εμπειριες και τις εντυπωσεις των χρηστων πρωτου παρουμε ενα προϊον? Δεν είναι περιττές. Δείχνουν τις εντυπώσεις του μέσου όρου των χρηστών αυτου του προϊόντος. Αλλά η αξία της πληροφορίας είναι ευθέως ανάλογη της ποιότητας της πηγής της. Γι' αυτό υπάρχουν αξιόπιστοι και έγκριτοι reviewers (μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανοντας και χρήστες αυτού εδώ του forum) και άλλοι που είναι λιγότερο αξιόπιστοι. Το internet, καλώς ή κακώς, έχει χώρο για όλους, και δίνει βήμα σε όλους. Απλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι για ένα Οφθαλμολογικό ζήτημα πχ, η αξία της γνώμης 100 νοσηλευτών είναι μικρότερη από αυτή 10 Ορθοπεδικών, που είναι μικρότερη απο αυτή 1 Οφθαλμιάτρου. Η ποσότητα δεν υποκαθιστά πάντα την ποιότητα, ειδικά στο κομμάτι της πληροφορίας. 38 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: 3. Εκει πας για να αγορασεις, οχι για να ρωτας αποριες. α. Υπάρχει η δυνατότητα να ρωτήσεις απορίες και εκεί, από χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν. β. Παρόλα αυτά, πριν το αγοράσεις, τις πληροφορίες από εκεί εμπιστεύθηκες. 40 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε: Οτι θελω, αλλα τι? Reload θα κανω μολις αδειασω, ενα πληκτρο ειναι, το macro πως θα χρησιμευσει? Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου στο gaming και τη λοιπή χρήση που κάνεις στον υπολογιστή σου. Δεν είμαστε gaming coaches, ούτε μπορούμε να σου δώσουμε έτοιμες λύσεις σε μια ανάγκη που δε μας έχει περιγραφεί. Αν δεν είναι μια ερώτηση τύπου "έχω αυτόν τον εξοπλισμό και σε αυτή την εφαρμογή θέλω να βρω τρόπο ώστε να κάνω την τάδε δουλειά", δύσκολα θα βρεις καλύτερη απάντηση από αυτές που έχεις ήδη πάρει. Σου δίνουμε ιδέες. Σου δίνουμε εναλλακτικές. Ο σχεδιασμός βάσει των αναγκών σου είναι δική σου δουλειά. Αν δε σε καλύπτει η δική μας περιγραφική ικανότητα, ChatGPT/Gemini/Copilot can be your friend. Give it a shot. 2
acct 15 ώρες πριν #37 15 ώρες πριν 51 minutes ago, coolman said: Οτι θελω, αλλα τι? Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σου. Για κάποιους αυτό είναι καλό. Για κάποιους άλλους κακό. Μου αρέσει πάντως που: * από τη μια θέλεις 1000 Hz, από την άλλη ζητάς μια σύνδεση που πρακτικά δεν υποστηρίζει (στην καλύτερη) πάνω από 200 Hz. * από τη μια χαίρεσαι για την μοντέρνα (10ετίας!) μητρική σου (λίγο απίθανο μια μητρική του 2015 να έχει PS/2, αλλά όχι αδύνατο), από την άλλη θέλεις να συνδέσεις το σύγχρονο πληκτρολόγιο που αγόρασες σε μία θύρα που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 4 δεκαετίες. Τουλάχιστον διασκεδάζουμε όλοι. Κι εσύ κι εμείς. 1
BloodMage 14 ώρες πριν #38 14 ώρες πριν Να φανταστώ οθονουλα crt? Πέρα από την πλάκα βάλε μια αγγελία να φύγει και πάρε ένα άλλο που να σε καλύπτει
coolman 14 ώρες πριν Author #39 14 ώρες πριν 37 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: 1. Λέγεται marketing. Κάποια προϊόντα πουλιόνται με την ταμπέλα και το χρειάζονται, κάποια άλλα με την αξιά τους, και δεν το χρειάζονται απαραίτητα. Και όταν η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που αγοράζουν οι ίδιοι τον εξοπλισμό τους είναι gamers, μικρότερων ηλικιών (άρα μικρότερης αγοραστικής ικανότητας) και αμφιβόλου πραγματικών γνώσεων από προδιαγραφές hardware, τότε, ναι, η ταμπέλα "gaming" θα μετρήσει. 2. Δεν είναι περιττές. Δείχνουν τις εντυπώσεις του μέσου όρου των χρηστών αυτου του προϊόντος. Αλλά η αξία της πληροφορίας είναι ευθέως ανάλογη της ποιότητας της πηγής της. Γι' αυτό υπάρχουν αξιόπιστοι και έγκριτοι reviewers (μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανοντας και χρήστες αυτού εδώ του forum) και άλλοι που είναι λιγότερο αξιόπιστοι. Το internet, καλώς ή κακώς, έχει χώρο για όλους, και δίνει βήμα σε όλους. 3α. Υπάρχει η δυνατότητα να ρωτήσεις απορίες και εκεί, από χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν. 3β. Παρόλα αυτά, πριν το αγοράσεις, τις πληροφορίες από εκεί εμπιστεύθηκες. 4α. Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου στο gaming και τη λοιπή χρήση που κάνεις στον υπολογιστή σου. 4β. Δεν είμαστε gaming coaches, ούτε μπορούμε να σου δώσουμε έτοιμες λύσεις σε μια ανάγκη που δε μας έχει περιγραφεί. 1. θα μετρησει για τους gamers, αλλα αυτοι ειναι οι μισοι χρηστες, οι αλλοι μισοι δεν ενδιαφερονται, αρα δεν υπαρχει λογικο στο σκεπτικο σου 2. συμφωνουμε, να σε ακουσει και ο αλλος φιλος ομως 3α. δε τιθεται συγκρiση, εκει θα κανεις μια ερωτηση και αν και όποτε σου απαντησουν, εδω στο φορουμ συζηταμε με ανεση τα παντα. Αυτος δεν ειναι ο σκοπος ενος φορυμ? 3β. ναι οπως ολοι, βοηθηθηκα αρκετα και τελικα εμεινα ικανοποιημενος γιατι το προιον ειναι ετσι οπως το λενε οι αξιολογησεις 4α. Τις αναγκες μου τις ξερω, πως να αξιοποιησω τα macros δε ξερω. Ζητησα επανειλημμενα απλα παραδειγματα, απαντηση δε πηρα 4β. Φυσικα. Ανεφερα παιχνιδια γιατι μου ζητηθηκε 12 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Μου αρέσει πάντως που: 1. από τη μια θέλεις 1000 Hz, από την άλλη ζητάς μια σύνδεση που πρακτικά δεν υποστηρίζει (στην καλύτερη) πάνω από 200 Hz. 2. από τη μια χαίρεσαι για την μοντέρνα (10ετίας!) μητρική σου (λίγο απίθανο μια μητρική του 2015 να έχει PS/2, αλλά όχι αδύνατο), από την άλλη θέλεις να συνδέσεις το σύγχρονο πληκτρολόγιο που αγόρασες σε μία θύρα που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 4 δεκαετίες. Τουλάχιστον διασκεδάζουμε όλοι. Κι εσύ κι εμείς. Καταρχην δε διασκεδαζουμε. Αν βρισκεις διασκεδαστικο να διαστρεβλωνεται ο συνομιλητης σου και να αναγκαζεται συνεχεια να διευκρινιζει, για μενα παντως δεν ειναι καθολου. Σα mod που εισαι κιολας, θα επρεπε να κινεισαι πιο υπευθυνα. 1. δεν ειπα οτι θελω 1000Ηz, τοσα αναφερει η mobo. Ειπα οτι απλα ηθελα ενα γρηγορης αποκρισης πληκτρολογιο 2. Καταλαβες οτι χαιρομαι? καλο κι αυτο :)) σορυ αλλα ναι, αυτο ηταν διασκεδαστικο. Απλα ειπα ποσο παλια ειναι η mobo και τη σχετικη επιλογη. Μητρικες με PS/2 βρισκεις και σημερα, ειδα αυτο το port σε πολλα μοντελα ενω εψαχνα ποια θα παρω. Aλλα το ζητημα ειναι η mobo με τη usb συνδεση της να μπορει να λειτουργησει στο PS/2 μεσω adapter. Το συγχρονο πληκτρολογιο που αγορασα θα συνδεθει σε μια εξισου συγχρονη μητρικη, ο δε λογος που θελω συνδεση μεσω PS/2 ειναι για να μπορω μα εκκινω τον υπολογιστη με ενα τυχαιο πληκτρο. Μου λες λοιπον οτι αν γινει αυτο θα φαει bottleneck το πληκτρολογιο και θα πεσει η ταχυτητα του? αυτο δε το ειχα σκεφτει. Αρα τοσο καιρο, με το προηγουμενο γρηγορο πληκτρολογιο μου σερνομουν και δε το ηξερα?? 22 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: 1. Να φανταστώ οθονουλα crt? 2. Πέρα από την πλάκα βάλε μια αγγελία να φύγει και πάρε ένα άλλο που να σε καλύπτει 1. crt?? πως σου ηρθε? Εχω συγχρoνη οθονη με refresh rate 180 και συνδεση DisplayPort 2. σου εξηγησα οτι δεν υπαρχει αλλο μοντελο με τα κριτηρια που ηθελα και τις σουπερ θετικες αξιολογησεις. Δε το καταλαβες? δε το διαβασες? γιaτι μ εβαζεις να επαναλαμβανομαι? Και απο που συμπερανες οτι αυτο δε με καλυπτει?
acct 14 ώρες πριν #40 14 ώρες πριν 4 minutes ago, coolman said: σου εξηγησα οτι δεν υπαρχει αλλο μοντελο με τα κριτηρια που ηθελα και τις σουπερ θετικες αξιολογησεις. Δε το καταλαβες? δε το διαβασες? γιaτι μ εβαζεις να επαναλαμβανομαι? Και απο που συμπερανες οτι αυτο δε με καλυπτει? Είσαι ελεύθερος να γράφεις το σεντόνι σου ως απάντηση σε κάθε τι που γράφουν οι συνομιλητές σου, αλλά θα σταματήσεις τα επιτιμητικά σχόλια του στυλ "δεν διαβάζεις", "δεν καταλαβαίνεις". Αν έχεις την αίσθηση ότι κανείς δεν καταλαβαίνει, το πρόβλημα μάλλον δεν είναι σε όλους τους άλλους. Ακόμη κι έτσι, εμείς διασκεδάζουμε. Αν εσύ όχι, μπορείς να αποσυρθείς οποιαδήποτε στιγμή από το θέμα.
Recommended Posts