Jump to content

Recommended Posts

9 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε:

4α. Τις αναγκες μου τις ξερω, πως να αξιοποιησω τα macros δε ξερω. Ζητησα επανειλημμενα απλα παραδειγματα, απαντηση δε πηρα

Νομιζω πως η πιο ευστοχη χρηση των macro αυτες τις μερες , ειναι να βαλεις το πρωτο να ανοιγει το thread αυτοματα και το δευτερο να κανει reload 

• Like 1
  • Haha 2
(edited)
44 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε:

1. θα μετρησει για τους gamers, αλλα αυτοι ειναι οι μισοι χρηστες, οι αλλοι μισοι δεν ενδιαφερονται, αρα δεν υπαρχει λογικο στο σκεπτικο σου

Το οτι κατι εχει την ταμπέλα δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και το καταλληλοτερο για τη δουλεια.

Ασχετα αν για το μέσο χρηση ειναι good enough.

Δεν υπάρχει κοινή βέλτιστη λύση, αλλιώς θα υπήρχε μόνο ένα προϊόν ανα κατηγορία.

3β. ναι οπως ολοι, βοηθηθηκα αρκετα και τελικα εμεινα ικανοποιημενος γιατι το προιον ειναι ετσι οπως το λενε οι αξιολογησεις

Μεταξύ αλλων, αυτό που λέμε ειναι για την καταλληλότητα χρόνου και χωρου αναζήτησης της πληροφορίας. Αν είσαι ικανοποιημένος απο την αγορά σου, χαιρόμαστε όλοι μας.

4α. Τις αναγκες μου τις ξερω, πως να αξιοποιησω τα macros δε ξερω. Ζητησα επανειλημμενα απλα παραδειγματα, απαντηση δε πηρα

4β. Φυσικα. Ανεφερα παιχνιδια γιατι μου ζητηθηκε

Πήρες απάντηση, αλλά δε σου άρεσε το παράδειγμα. Ας ξαναπροσπαθήσουμε:

Έστω ότι κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού σου πατας συχνά το πλήκτρο Α, μετά το Β και μετά το Γ. Μπορεί να ορίσεις μια macro στο πληκτρολογιο σου, ώστε να πατάς το macro key 1 και αυτό στον υπολογιστη να μεταφράζεται ως πάτημα πλήκτρου Α->Β->Γ. Έτσι γλιτώνεις δύο επιπλέον πατηματα πλήκτρων. 

Αντίστοιχα, μπορεί να οριστεί ως macro οποιαδήποτε αλληλουχία ενεργειών που γινεται από πλευράς σου με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Έγινε επεξεργασία από ronin13
2 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε:

1. Είσαι ελεύθερος να γράφεις το σεντόνι σου ως απάντηση σε κάθε τι που γράφουν οι συνομιλητές σου

2. αλλά θα σταματήσεις τα επιτιμητικά σχόλια του στυλ "δεν διαβάζεις", "δεν καταλαβαίνεις".

3. Αν έχεις την αίσθηση ότι κανείς δεν καταλαβαίνει, το πρόβλημα μάλλον δεν είναι σε όλους τους άλλους.

4. Ακόμη κι έτσι, εμείς διασκεδάζουμε.

1. Το "σεντονι" το ειπες υποτιμητικα? οταν ο συνομιλητης απευθυνεται σε μενα δε πρεπει να του απαντησω? κι αν μου απευθυνθουν πολλοι θα ειμαι μακρουλή και η απαντηση

2. Ερωτησεις ηταν, οχι σχολια. Αν μου πεις κατι και το προσπερασω, δε θα αναρωτηθεις μηπως δε το διαβασα? εντυπωση παντως προξενει πως οταν δεχομαι χλευη και ειρωνιες δε δινεις σημασια αλλα συμμετεχεις κιολας, οταν ρωτησω καποιον μηπως δε διαβασε, τοτε μου κανεις παρατηρηση

3. Φυσικα και δεν εχω τετοια αισθηση. Σε εναν απευθυνθηκα, οχι σε "ολους τους αλλους"

4. Σου ειπα, κι εγω διασκεδασα οταν, απαντωντας σε καποιο φιλο για τη παλια μητρικη μου, εσυ καταλαβες οτι καμαρωνω γι αυτη

Να παμε τωρα στο θεμα? μη λες κατι και το παρατας. Τρωει bottleneck ενα γρηγορο πληκτρολογιο απο PS/2 συνδεση?

2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

1. Το οτι κατι εχει την ταμπέλα δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και το καταλληλοτερο για τη δουλεια.

2. Αν είσαι ικανοποιημένος απο την αγορά σου, χαιρόμαστε όλοι μας.

3. Πήρες απάντηση, αλλά δε σου άρεσε το παράδειγμα. Ας ξαναπροσπαθήσουμε:

4. Έστω ότι κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού σου πατας συχνά το πλήκτρο Α, μετά το Β και μετά το Γ. Μπορεί να ορίσεις μια macro στο πληκτρολογιο σου, ώστε να πατάς το macro key 1 και αυτό στον υπολογιστη να μεταφράζεται ως πάτημα πλήκτρου Α->Β->Γ. Έτσι γλιτώνεις δύο επιπλέον πατηματα πλήκτρων. 

Αντίστοιχα, μπορεί να οριστεί ως macro οποιαδήποτε αλληλουχία ενεργειών που γινεται από πλευράς σου με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

1. Σωστα αλλα για ποια δουλεια ακριβως? και ποιος θα κρινει αν ειναι ή οχι?

Νομιζω οτι οι εταιριες απλα βαζουν αυτη τη ταμπελα οταν το πληκτρολογιο ειναι γρηγορης αποκρισης, με φωτακια και ιδιαιτερα πληκτρα, δλδ οταν δε προοριζεται για το γραφειο

2. Μα δεν ειπα οτι δεν ειμαι, ερωτησεις εκανα. Ειπα και οτι μαλλον ελαβα αχρειαστες λειτουργιες, αλλα δεν υπηρχε αλλο καταλληλο πληκτρολογιο στην αγορα

3. Πηρα απαντηση περι Street Fighet και reload, ανταπαντησα χωρις αποκριση, μαλλον διοτι τα παραδειγματα δεν ηταν σωστα

4. Ενταξει αυτο ειναι γενικοτητα. Δε μπορω να  σκεφτω που θα ηθελα να εχω Α+Β+Γ.

Καλυπτει και ποντικι η macro?? δηλαδη αν θελω να μετακινησω τον κερσορα στη πανω δεξια γωνια της οθονης και να κανει εκει κλικ, μπορει να το καταγραψει?

22 minutes ago, coolman said:

Σε εναν απευθυνθηκα, οχι σε "ολους τους αλλους"

Λογικες οι αποριες σου αλλα δεν εχεις διαβασει το νημα.

(αποδεικνυεται δυστυχως πως ουτε εσυ εχεις διαβασει το νημα)

σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει το σχετικο ποστ

Δε το καταλαβες? δε το διαβασες? γιaτι μ εβαζεις να επαναλαμβανομαι?

Η μνήμη σου σε απατά. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να προσλάβεις όλην την πληροφορία του θέματος, οπότε το κλειδώνω προσωρινά, για να έχεις την ευκαιρία να το κάνεις απερίσπαστος. Σε παροτρύνω να ρίξεις μια ματιά με ανοιχτό μυαλό στις απαντήσεις που σου έχουν δώσει ήδη.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.