Jump to content

Recommended Posts

(edited)
9 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

1. Μόνο αν κάνει ερωτήσεις και αρνείται να δεχτεί τις απαντήσεις που δεν του αρέσουν...

2. Στην ουσία. Φαίνεται ότι όλοι έχουν "διαβάσει το νήμα", εκτός από εσένα.

3. Το πληκτρολόγιο που επέλεξες απέχει πολύ από το να είναι ιδανική επιλογή για τις προδιαγραφές που έθεσες, αλλά αφού το επέλεξες, μπορείς να το κάνεις να σε καλύψει.

4. Αφού οι απαντήσεις που λαμβάνεις μοιάζουν ανεπαρκείς, προτείνω να διαβάσεις από αλλού πώς δουλεύει το Wake on USB,

5. τι είναι τα Keyboard macros και γιατί είναι χρήσιμα τα Macro keys.

1. Μα δε συμβαινει κατι τετοιο, δε τιθεται θεμα αν μου αρεσει /δε μου αρεσει μια απαντηση

2. Οταν αναφερεσαι σε κατι που που εχω ηδη αποσαφηνισει, σημαινει οτι δεν εχεις διαβασει το σχετικο ποστ

3. Δεν εχεις καταλαβει αν και το εξηγησα, ηταν το μονο που υπηρχε με τις προδιαγραφες που ηθελα. Και παλι προσκαλω αν υπαρχει κανείς που ξερει καποιο αλλο να μου το υποδειξει

4. Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν usb  τα οποια μπορουν να συνεργαστουν με ανταπτορα για ps/2, και usb που δε μπορουν. Κανω λαθος?

5. Αντε παλι. Δε ζηταω να μαθω τι ειναι, αλλα πως χρησιμευουν. Ενα παραδειγμα δωσε μου. Να ορισω ενα macros μαλιστα, ευκολο, ακολουθω τι ςοδηγιες. Αλλα σε τι να το ορισω, να μου κανει τι?

Έγινε επεξεργασία από coolman
(edited)
43 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Wake on USB

να διευκρινησω οτι δε μιλαω για επαναφορα υπολογιστη απο κατασταση αναστολης ή αδρανειας, αλλα για εκκινηση σβηστου υπολογιστη

(edited)

Ενδιαφερον θεματακι  😛 

Απο τις βιντεοφωτογραφιες , βλεπω οτι εχει background φωτισμο και απλα το φως κανει bleed μεσα στα πληκτρα , συνεπως ειτε το κρατας εντελως κλειστο , ειτε ανεχεσαι και τον περιμετρικο φωτισμο . 

Οσο για τα macro  , ο καθενας εχει τα δικα του σεναρια ...... το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι να πατας ενα κουμπι και να κανει αυτοματα τις κινησεις που χρειαζονται για να μαζεψεις τα μαχητικα jets πισω στο μητρικο πλοιο πρωτου κανεις warp (μιλαει για το eve ) . Δεν εχω δοκιμασει ποτε να βαλω macro μιας και εχω αμφιβολιες για το πως θα παρει το ενδεχομενο να του δωσεις νεες εντολες ενω εκεινο εκτελει το macro .  Γενικα σε παιχνιδια πιστευω δεν εχει νοημα , ενδεχομενος σε εφαρμογες οπου επαναλαμβανεις συχνα μια σειρα κινησεων , να φανει χρησιμο .

Τελος ,σε γενικες γραμμες , η μονη διαφορα "κανονικου" απο gaming πληκτρολογιο , ειναι μαλλον τα λαμπακια 

Για το PS/2 δεν φερω αποψη αλλα καποτε ειχα ενα πληκτρολογιο που ειχε κουμπι on/off και οντως βολευε 

Στην τελικη επειδη φαινεσαι ξενερωμενος , πουλα το να παει στο καλο , 50 το πηρες ,40 δωστο 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
(edited)
30 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε:

να διευκρινησω οτι δε μιλαω για επαναφορα υπολογιστη απο κατασταση αναστολης ή αδρανειας, αλλα για εκκινηση σβηστου υπολογιστη

Δεν εχει να κανει με το πληκτρολογιο και το ps2. Αυτο ειναι ρυθμιση στο bios. Η την εχεις η οχι. Πρεπει να το ρυθμισεις να εχει μονιμα ρευμα στις usb και να επιλεξεις την αντιστηχη ρυθμιση να ανοιγει απο το πληκτρολογιο. 

Έγινε επεξεργασία από fatalara
(edited)
1 ώρα πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

1. Απο τις βιντεοφωτογραφιες , βλεπω οτι εχει background φωτισμο και απλα το φως κανει bleed μεσα στα πληκτρα , συνεπως ειτε το κρατας εντελως κλειστο , ειτε ανεχεσαι και τον περιμετρικο φωτισμο . 

2. Τελος ,σε γενικες γραμμες , η μονη διαφορα "κανονικου" απο gaming πληκτρολογιο , ειναι μαλλον τα λαμπακια 

3. Στην τελικη επειδη φαινεσαι ξενερωμενος , πουλα το να παει στο καλο , 50 το πηρες ,40 δωστο 

1. Δηλαδη γενικα τροπος να φωτιζονται μόνο τα πληκτρα δεν υπαρχει? Κλειστο πλεον δε μπορω να το κρατησω γιατι τα πληκτρα αυτα ειναι "σκοτεινα".

2. Η διαφορά ειναι οτι το "κανονικο" εχει "μπασμενα" πληκτρα ενω εγω θελω ανεβασμενα, και η αποκριση τους ειναι χαμηλη ενω εγω θελω υψηλη, στα 1000Ηz ειναι αυτο.

3. Δεν ειμαι ξενερωμενος, ισα-ισα που τα πληκτρα εχουν πολυ καλη αισθηση οταν τα πατας. Απλα δε μου αρεσει ο background φωτισμος(συνηθιζεται βεβαια, γαλαζιο τον εχω). Να το πουλησω και να παρω ποιο?? δεν υπαρχει στην αγορα παρομοιο.

1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Δεν εχει να κανει με το πληκτρολογιο και το ps2. Αυτο ειναι ρυθμιση στο bios. Η την εχεις η οχι. Πρεπει να το ρυθμισεις να εχει μονιμα ρευμα στις usb και να επιλεξεις την αντιστηχη ρυθμιση να ανοιγει απο το πληκτρολογιο. 

Ως τωρα μπορουσα να αναψω το pc με συνδεση PS/2, με ενα τυχαιο πληκτρο, και με ενεργοπoιημενη φυσικα την αναλογη ρυθμιση του bios. Ομως το usb του τωρινου πληκτρολογιου δεν εχει  δυνατοτητα συνεργασιας με τη θυρα μεσω adapter, δε λειτουργει σε αυτη τη συνδεση.

Μου λες οτι υπαρχει τροπος να κανω τη δουλεια μου με οποιοδηποτε usb?

31 λεπτά πριν, το μέλος coolman έγραψε:

Ως τωρα μπορουσα να αναψω το pc με συνδεση PS/2, με ενα τυχαιο πληκτρο, και με ενεργοπoιημενη φυσικα την αναλογη ρυθμιση του bios. Ομως το usb του τωρινου πληκτρολογιου δεν εχει  δυνατοτητα συνεργασιας με τη θυρα μεσω adapter, δε λειτουργει σε αυτη τη συνδεση.

Μου λες οτι υπαρχει τροπος να κανω τη δουλεια μου με οποιοδηποτε usb?

Δεν ειναι θεμα του πληκτρολογιου, ουτε του βυσματος, ειναι θεμα της μητρικης. Η μητρικη δινει την επιλογη. Αν δεν σου εχει επιλογη να το κανεις μεσω usb τοτε δεν γινεται.