Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, sotiris said:

Πρέπει κάθε φορά να βάζω το τηλέφωνο στην οθόνη αυτή, και αν το κλειδώνω, έχω πιο συχνές αποσυνδέσεις.

Εχει ή ανενεργό ή discoverable και το κάνεις toggle από το action center.

Με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις παραμένει discoverable αν αποσυνδεθεί η όποια συσκευή είχε πάνω. Να κλείσει μόνο του δε κλείνει ποτέ.

Μήπως έχει hw πρόβλημα με τα 5GHz ή τπτ nuked drivers το pc σου?

Για τις αποσυνδέσεις ειδικά, δε δοκίμαζεις να ενεργοποιήσεις το maximize compatibility;

(edited)
3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Εχει ή ανενεργό ή discoverable και το κάνεις toggle από το action center.

Με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις παραμένει discoverable αν αποσυνδεθεί η όποια συσκευή είχε πάνω. Να κλείσει μόνο του δε κλείνει ποτέ.

Μήπως έχει hw πρόβλημα με τα 5GHz ή τπτ nuked drivers το pc σου?

Για τις αποσυνδέσεις ειδικά, δε δοκίμαζεις να ενεργοποιήσεις το maximize compatibility;

Και τα προηγούμενα laptop το 2019 το ίδιο πρόβλημα είχαν?

Έκατσα και έκανα τα tutorial που λένε, δεν είδα προκοπή.

Το ζήτημα είναι αν δεν είμαι στην οθόνη προσωπικό hotspot και ανοίξω τον υπολογιστή από σβηστό, δεν συνδέεται. Πρέπει να πάω σε αυτή την οθόνη. Αν έχω πάει ήδη σε αυτή την οθόνη, συνδέεται αυτόματα. Αν όχι, πρέπει να πάω, και μετά στο pc να πάω να πατήσω το "globe", να πατήσω το κάτω βελάκι στις συνδέσεις και τότε συνδέεται (αυτόματα? αν έχω πατήσει 15 κουμπιά δεν είναι τόσο αυτόματα, αυτό που λείπει είναι να πατήσω εγώ το connect).

Έγινε επεξεργασία από sotiris