Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα με κετο τυρόπιτα.

Είπα να κάνω τη viral συνταγή με τα ριζόχαρτα, την είχα δει στο insta/fb. 

Αντί να μου πετάει βυζιά και κώλους που μου πέταγε, μου πετάει κετο συνταγές με ριζόχαρτα και cottage.

Σημεία των καιρών!

Η κετόπιτα:

image.thumb.jpeg.58d2e2d5ecbc0c385046d14daf14a42c.jpeg

Τα macros της:

image.thumb.png.5ccf7f7b2cb4b437f9ae5ca648f4209e.png

• Like 3

Στο βάρος δεν έχω χάσει ακόμα κάτι. Σαν μυικός τόνος έχω ανέβει, αλλά σίγουρα έχω κοιλιακό λίπος.

Το ερχόμενο Σάββατο θα λάμψει η αλήθεια με το dexa.

Έχω περιέργεια να δω που βρίσκομαι από μυικό ιστό.

Παρακολούθησα όλη την εκπομπή των πρωταγωνιστών, πολύ συγκινητική εκπομπή.

Ειδικά ο ηθοποιός που με τον τραυματισμό του στο γόνατο έμεινε εσώκλειστος στο σπίτι, είναι αυτό που απεύχεσαι.

Πολύ δύσκολο να ορθοποδήσεις μετά από κάτι τέτοιο, ελπίζω να δουλέψουν τα glp-1 antagonists στον άνθρωπο. Και φυσικά το θέμα με τις δίαιτες, δυστυχώς οι διατροφικές οδηγίες των περισσότερων διαιτολόγων δεν είναι σωστές και περιλαμβάνουν λάθος τροφές όπως το μαύρο ψωμί τοστ το οποίο είναι πολλές φορές χειρότερο από το άσπρο ψωμί τοστ γιατί γίνεται μαύρο με πρόσθετα :p Και φυσικά ακόμα και ένας διαιτολόγος που ξέρει την αλήθεια, δεν μπορέι να προτείνει ψωμί με 3 ευρώ αντί για 1 ευρώ εύκολα. Ο ίδιος ο Σκλαβενίτης είχε μόνο ένα ψωμί που έτρωγα, ΡΕΜΑ, και το κατήργησε. Ακόμη κι αυτό ήταν χειρότερο από αυτό που έβρισκα στη Δανία και χειρότερο από αυτό που αγοράζω στην Ελβετία. Έχουμε και έλλειψη προϊόντων, προφανώς λόγω κόστους. Τα διαιτητικά είναι πολύ πιο ακριβά και αν πας σε καταστήματα τύπου βιολογικό χωριό για τα ψώνια της εβδομάδας θα σου φύγει ο μισός ελληνικός μισθός για τα συνοδευτικά!

Στα δικά μας, αυτή τη βδομάδα έβγαλα 2 προπονήσεις με χαλαρά σουτάκια, την πρώτη μέρα κατάλαβα γιατί οι μπάλες μπάσκετ πρέπει να είναι από δέρμα. Τραυμάτισα τα δάκτυλά μου με τη λαστιχόμπαλα λόγω τριβής, τόσο, που μάτωναν για 2 μέρες :p Τόσο λούλης κουκλεντές δεν περίμενα ότι θα μαι, αλλά εδώ είμαστε.

Σήμερα πάλι με τη λαστιχόμπαλά μου, η εικόνα είναι αυτή:

634022619_10163985694689173_4956861966288465675_n.jpg

• Like 1
  • Haha 1