astrosunnefo Ιούνιος 23 #281 Ιούνιος 23 2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Είναι Λευκή?? Περιμένω συνταγή!!! Αν και τρώω το κακάο ακόμη και άκοπο (ή έστω, έτρωγα, πριν σπάσω ένα δόντι πριν κάνα 3μηνο), θα τη δοκίμαζα!!! Είναι μόνο με γλυκίνη, φυσική βανίλια, αλάτι, βούτυρο κακάο και MCT σε σκόνη. Απλά θέλει λίγο προσοχή στα γραμμάρια που τρώει κανείς, επειδή το MCT μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές, ζαλάδα, διάρροια κτλ. Άλλοι έχουν καλή ανοχή, άλλοι όχι. Αν δεν υπάρχει ανοχή, θέλει λίγα γραμμάρια και σταδιακή αύξηση. Πάντως, βγήκε πολύ ωραία. Έχουμε κι εμείς κάτι να τρώμε και να χαιρόμαστε, και να συμπληρώνουμε παράλληλα και το λίπος της ημέρας. Η συνταγή εδώ. 1
sotiris Ιούνιος 23 Author #282 Ιούνιος 23 Και επανέρχομαι με έναν πιο σαφή πίνακα (υπάρχουν και στη DEXA κάποιες ασάφειες στην καθαρή μυική μάζα, αλλά έχω κάνει κάποιες διορθώσεις με βάση υγρά κλπ.). Τα βάρη δεν είναι ακριβή, ήταν 96, 90 και 87 σε πρωινές τιμές ζυγαριάς. Αυτό βγάζει ένα θεματάκι στη DEXA ότι θα υγρά συνήθως προσμετρώνται στη μυική μάζα. Είναι όμως παρόμοια η διαφορά σε όλες τις μετρήσεις οπότε έχω κάνει σχεδόν την ίδια διόρθωση. Ο ιστός λίπους είναι ακριβής, το ίδιο και των οστών. Επόμενη DEXA Δεκέμβριο, συνεχίζουμε το πλάνο, όβερ!
sotiris Ιούνιος 28 Author #284 Ιούνιος 28 On 24/6/2026 at 7:21 ΜΜ, το μέλος slalom έγραψε: Ειναι σωστη η οστικη μαζα? Ναι. Οι θεωρίες ότι ήμουν πολλά κιλά όντας "βαρυκόκκαλος" ελέγχονται ως αναληθείς 3
sotiris Ιούνιος 29 Author #286 Ιούνιος 29 13 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Πολυ λιγα δεν ειναι? Όχι σύμφωνα με τους ειδικούς
sotiris 1 ώρα πριν Author #287 1 ώρα πριν Έχουμε κάποια μικρά developments στο θέμα. Δεν έχω προλάβει να κάνω καλή ανάλυση body part to body part να δω πως εχει παει η dexa, πάντως σαν βάρος μετά από ένα μικρό πιώμα που μου προκάλεσε αφυδάτωση πήρα τιμή 84.4 kg. Επίσημα είμαι σε 24.9 BMI για πρώτη φορά στα χρονικά. Το ποσοστό λίπους το υπολογίζω στα 19% οπότε τώρα ο στόχος είναι να χαθούν άλλα 3 κιλά λίπους, με πρώτο στόχο 15 Σεπτεμβρίου και αν αποτύχει ο δεύτερος 15 Δεκεμβρίου (θα δώσω μια αβάντα άλλους 3 μήνες δηλαδή). Το πλάνο μου λέει ότι με το που τελειώσει το γκρέμισμα (περπάτημα, αεροβική και ελαφρύ σχετικά γυμναστήριο) θα αρχίσει το πιο συστηματικό χτίσιμο (πιο σοβαρό γυμναστήριο με λιγότερη αεροβική). Θα το δούμε πως θα πάει!
astrosunnefo 1 ώρα πριν #288 1 ώρα πριν Συντρέχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θα πας με αυτό το πλάνο; Κανονικά θα έπρεπε να μπεις δυναμικά στα βάρη, όχι χαλαρά, προκειμένου να διατηρήσεις τους μύες σου ενώ χάνεις λίπος. Η αερόβια μένει σαν εργαλείο για να συμπληρώσεις την καύση. Στη δεύτερη φάση, ελαττώνεται η αερόβια, παίζουμε υπερθερμιδικά και συνεχίζουμε με βάρη.
Recommended Posts