Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο στην ομαδα , αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να δειξουμε τα μουσικα οργανα μας και να μιλησουμε για μουσικη.

Καλή ιδέα

Ας κάνω την αρχή λοιπόν 

(λείπει η κιθάρα είναι για σέρβις/σεταπ )

Τα συνθ.

Πάνω 

Ένα retro digital synthesizer , το Alesis QS6. Το είχα βρει σε τιμή χώμα (με κάνα δυο θεματακια αλλά λειτουργεί ). 

Κάτω το βασικό μου synth , Yamaha Modx7. Powerhouse για τα λεφτά του. 6 χρόνια στην κατοχή μου πλέον. Μου μπήκαν τριβελια για αντικατάσταση του με το νέο Modx Μ7, ωστόσο πρέπει να μπουν πολλά χρήματα από την τσέπη για να γίνει, η ιδέα εγκαταλείπεται.

Spoiler

IMG_20251126_184833.jpg

Το μπάσο 

Ένα cort και έχω και ένα Ibanez για σέρβις. 

Spoiler

IMG_20251126_184839.jpg

Ηλεκτρονικό σετ τυμπάνων. 

Ένα millennium . Απλό λιτό και απέριττο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με φυσικό σετ ούτε με ακριβότερα ηλεκτρονικά. 

ΥΓ: Ναι, στα τύμπανα και μόνον σε αυτά, είμαι αριστερόχειρας. Περίεργο για πολλούς αλλά έτσι είναι . 

Spoiler

IMG_20251126_184943.jpg

Και μιας και μιλάμε για μουσική γενικά, το μικτακι που μου βγάζει και ακουστικά λάιβ (και είναι και κάρτα ήχου). Allen & Heath zedi10

Spoiler

IMG_20251126_185127.jpg

Τίμιο (το είχα πάρει 200€ ).