def Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 02:03 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 02:03 μμ Δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο στην ομαδα , αλλα σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να δειξουμε τα μουσικα οργανα μας και να μιλησουμε για μουσικη.
tommybertsen Τετάρτη at 05:02 μμ #2 Τετάρτη at 05:02 μμ Καλή ιδέα Ας κάνω την αρχή λοιπόν (λείπει η κιθάρα είναι για σέρβις/σεταπ ) Τα συνθ. Πάνω Ένα retro digital synthesizer , το Alesis QS6. Το είχα βρει σε τιμή χώμα (με κάνα δυο θεματακια αλλά λειτουργεί ). Κάτω το βασικό μου synth , Yamaha Modx7. Powerhouse για τα λεφτά του. 6 χρόνια στην κατοχή μου πλέον. Μου μπήκαν τριβελια για αντικατάσταση του με το νέο Modx Μ7, ωστόσο πρέπει να μπουν πολλά χρήματα από την τσέπη για να γίνει, η ιδέα εγκαταλείπεται. Spoiler Το μπάσο Ένα cort και έχω και ένα Ibanez για σέρβις. Spoiler Ηλεκτρονικό σετ τυμπάνων. Ένα millennium . Απλό λιτό και απέριττο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με φυσικό σετ ούτε με ακριβότερα ηλεκτρονικά. ΥΓ: Ναι, στα τύμπανα και μόνον σε αυτά, είμαι αριστερόχειρας. Περίεργο για πολλούς αλλά έτσι είναι . Spoiler Και μιας και μιλάμε για μουσική γενικά, το μικτακι που μου βγάζει και ακουστικά λάιβ (και είναι και κάρτα ήχου). Allen & Heath zedi10 Spoiler Τίμιο (το είχα πάρει 200€ ). 6
def Πέμπτη at 10:25 πμ Author #3 Πέμπτη at 10:25 πμ 17 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Καλή ιδέα Ας κάνω την αρχή λοιπόν (λείπει η κιθάρα είναι για σέρβις/σεταπ ) Τα συνθ. Πάνω Ένα retro digital synthesizer , το Alesis QS6. Το είχα βρει σε τιμή χώμα (με κάνα δυο θεματακια αλλά λειτουργεί ). Κάτω το βασικό μου synth , Yamaha Modx7. Powerhouse για τα λεφτά του. 6 χρόνια στην κατοχή μου πλέον. Μου μπήκαν τριβελια για αντικατάσταση του με το νέο Modx Μ7, ωστόσο πρέπει να μπουν πολλά χρήματα από την τσέπη για να γίνει, η ιδέα εγκαταλείπεται. Hide contents Το μπάσο Ένα cort και έχω και ένα Ibanez για σέρβις. Hide contents Ηλεκτρονικό σετ τυμπάνων. Ένα millennium . Απλό λιτό και απέριττο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με φυσικό σετ ούτε με ακριβότερα ηλεκτρονικά. ΥΓ: Ναι, στα τύμπανα και μόνον σε αυτά, είμαι αριστερόχειρας. Περίεργο για πολλούς αλλά έτσι είναι . Hide contents Και μιας και μιλάμε για μουσική γενικά, το μικτακι που μου βγάζει και ακουστικά λάιβ (και είναι και κάρτα ήχου). Allen & Heath zedi10 Reveal hidden contents Τίμιο (το είχα πάρει 200€ ). Πολυ δυνατά ολα , εγώ περιμενω πρωτά ο Θεός απο TOMMAN WALDORF Quantum MK2 . Το ειχε απο 4800 σε 3999 και το παραγγειλα. 1
Freedom 6 ώρες πριν #4 6 ώρες πριν Εδω υπαρχουν τα περισσοτερα: Music Gear – Freedom FOMMOF.WORDPRESS.COM Electric Guitars Bass Guitars Acoustic Guitars Fractal Audio Systems Effects Amps, Cabs and Stuff Attenuators Portable Rig Wah Taper... Καποια εχουν φυγει, καποια εχουν μεινει...
sotiris 5 ώρες πριν #5 5 ώρες πριν Αυτά που φαίνονται τα είχα αγγλία 2011-2014. Το πιο τσίπικο σαξ από το τόμαν που ποτέ δεν έπαιξα λόγω υπερβολικής φασαρίας, μια κλασσική κιθάρα, Yamaha MM8. Αθήνα σπίτι έχω από το 1988 νομίζω Yamaha U1P όρθιο, αυτό είναι το main gear (με σεμεδάκι εδώ -2014). Διάφορα άλλα ψιλά σε κιθάρες κλασσικές / ηλεκτρικές (είχα πάρει έναν line 6 ενισχυτή κάποτε), μπουζούκι / μπάντζο που τα ... κληρονόμησα κλπ. Obviously δεν ξέρω να παίζω κιθάρα: Αλλά μου άρεσε ο ήχος με το reverb Αυτή είναι η κλασσική: Πλέον είπαμε δεν αγοράζω τίποτα οπότε δεν έχω και κάποιο μουσικό όργανο στην Ελβετία. Τα πιο πολλά βίντεο που έχω είναι πάνω από 10 χρόνια πριν, τώρα θα ξαναασχοληθώ όταν θα έχω χρόνο δηλαδή στη σύνταξη 2
fatalara 1 ώρα πριν #6 1 ώρα πριν Πηγε να γινει σοβαρο λαθος. Καλα που βαλατε το ''μουσικα'' στον τιτλο και το ειδα εστω και αργα. 1
Recommended Posts