fatalara 22 ώρες πριν #21 22 ώρες πριν 51 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Όχι. Οφείλει να παίξει κανονικά. Σε 2-3 δικά μου και σε άλλα 5-6 φίλων, έπαιξε αμέσως. Παίζουν χωρίς το παραμικρό χέρι. Ακόμα και σε σύστημα που βάλαμε μνήμες εκτός qvl, πάλι έπαιξε κανονικά. Παίζει και παραπαίζει. Ο φίλος ή έτυχε στην περίπτωση του να μην παίζουν ( 1 στις 1000) η έχουν θέμα οι μνήμες του. Παμε παλι. Εχει θεμα. Για καθε φιλο σου που επαιξε υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν παιζει. Συμπεριλαμβανομενου και εμενα. Για καποιο λογο αν απλα επιλεξεις το xmp το μηχανημα μια μπουταρει μια οχι. Και ας ειναι στο qvl και ας βλεπει η μητρικη το προφιλ και οτι αλλο θελει. Αν πας και βαλεις τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις οπως τις εχει στο xmp αλλα το κανεις μονο σου τοτε θα μπει 100% οτι και να σου κανουν οι μνημες στην αρχη.
tsakdim 20 ώρες πριν Author #22 20 ώρες πριν Η μητρική μου ειναι η MPG B550 GAMING PLUS της MSI και οταν αγόρασα τις μνήμες είχα τσεκάρει για συμβατότητα όλα τα υλικά:
giorgos2187 18 ώρες πριν #23 18 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Παμε παλι. Εχει θεμα. Για καθε φιλο σου που επαιξε υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν παιζει. Συμπεριλαμβανομενου και εμενα. Για καποιο λογο αν απλα επιλεξεις το xmp το μηχανημα μια μπουταρει μια οχι. Και ας ειναι στο qvl και ας βλεπει η μητρικη το προφιλ και οτι αλλο θελει. Αν πας και βαλεις τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις οπως τις εχει στο xmp αλλα το κανεις μονο σου τοτε θα μπει 100% οτι και να σου κανουν οι μνημες στην αρχη. Όχι Ηλία, μην επιμένεις. Για κάθε 1000 που παίζουν , ίσως υπάρχει ένα που δεν παίζει. Δεν ξέρω αν όλα όσα δεν παίζουν έτυχαν σ' εσένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Το XMP είναι ένα προφίλ χρονισμού μνημών και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή. Γι αυτό και υπάρχει σε όλες τις μητρικές. Πριν την έλευση του amd expo , ουσιαστικά όλο το am4 έτσι έπαιζε κι έπαιζε κανονικά. Και επί am5 πάλι παίζει κανονικά, απλά όλοι όσοι έχουν amd επιλέγουν το expo και καλά κάνουν. Άλλο αυτό όμως. 1
fatalara 14 ώρες πριν #24 14 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Όχι Ηλία, μην επιμένεις. Για κάθε 1000 που παίζουν , ίσως υπάρχει ένα που δεν παίζει. Δεν ξέρω αν όλα όσα δεν παίζουν έτυχαν σ' εσένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Το XMP είναι ένα προφίλ χρονισμού μνημών και δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή. Γι αυτό και υπάρχει σε όλες τις μητρικές. Πριν την έλευση του amd expo , ουσιαστικά όλο το am4 έτσι έπαιζε κι έπαιζε κανονικά. Και επί am5 πάλι παίζει κανονικά, απλά όλοι όσοι έχουν amd επιλέγουν το expo και καλά κάνουν. Άλλο αυτό όμως. Ενταξει, συνεχισε να επιμενεις. Το παλικαρακι εδω εχει θεμα, εγω ειχα θεμα ολο το reddit ειχε θεμα αλλα οχι δεν υπαρχει θεμα. Οτι ναναι. Οι μνημες σου μια χαρα αγορι και το μηχανιμα δουλευει σωστα. Το θεμα να κλεισει. Τι διαβαζουμε ρε;;;
giorgos2187 13 ώρες πριν #25 13 ώρες πριν 53 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ενταξει, συνεχισε να επιμενεις. Το παλικαρακι εδω εχει θεμα, εγω ειχα θεμα ολο το reddit ειχε θεμα αλλα οχι δεν υπαρχει θεμα. Οτι ναναι. Οι μνημες σου μια χαρα αγορι και το μηχανιμα δουλευει σωστα. Το θεμα να κλεισει. Τι διαβαζουμε ρε;;; Το παλικάρι έχει θέμα και έγραψα 2-3 πράγματα να κάνει. Και όσοι έχουν θέμα, καλά κάνουν και το γράφουν κι εδώ και στο reddit και παντου. Αλλά το ότι υπάρχουν αυτοί που έχουν θέμα και το γράφουν δε σημαίνει αυτόματα ότι αυτός είναι ο κανόνας! Αυτό λέμε. Στο 99% των συστήματω, amd και xmp παίζουν σωστά. Δε χωράει συζήτηση επί αυτού. Όσοι έχουν θέμα το ψάχνουν και συνήθως το λύνουν. Η μήπως όσοι έχουν θέμα, είναι όλοι όσοι δουλεύουν amd με xmp; Ότι να 'ναι 1
icy20 10 ώρες πριν #26 10 ώρες πριν Γενικα στα ΑΜ5 δεν ενδεικνυεται το ΧΜΡ. Εχουν σιγουρα πιο πολλα προβληματα απ οτι ατομα με ΕΧΡΟ.
Recommended Posts