tsakdim Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Spoiler Καλησπέρα....θέλω να απομονώσω μια πριζα πίσω από το γραφείο του υπολογιστή που κρέμεται και εκανα αυτό που βλέπετε στην φωτό. Την εβγαλα και μονωσα με ταινία τα καλώδια. Ομως δεν ανάβει πλέον από τον κεντρικό διακόπτη το φώς του δωματίου το κεντρικο. Ποιά καλώδια πρέπει να βραχυκυκλώσω ώστε να ανάβει το κεντρικό φως του computer room μου;
slalom 1 ώρα πριν #3 1 ώρα πριν 6 ώρες πριν, το μέλος tsakdim έγραψε: Ποιά καλώδια πρέπει να βραχυκυκλώσω ώστε να ανάβει το κεντρικό φως του computer room μου; Προφανως κανενα. Αυτο το λενε βραχυκυκλωμα Αλλου εχει γινει η μαλακια 6 ώρες πριν, το μέλος tsakdim έγραψε: Καλησπέρα....θέλω να απομονώσω μια πριζα πίσω από το γραφείο του υπολογιστή που κρέμεται Τι εννοεις κρεμεται?
tsakdim 1 ώρα πριν Author #4 1 ώρα πριν 17 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Προφανως κανενα. Αυτο το λενε βραχυκυκλωμα Αλλου εχει γινει η μαλακια Τι εννοεις κρεμεται? Είχε χαλάσει αυτή η πρίζα και πεταγόταν...δεν την χρειάζομαι και την απομόνωσα. Υπάρχουν αλλες δυο που αναβουν το κεντρικό φως του δωματίου. Οταν την εφερα στην κατασταση αυτη που βλέπεις σταματησε να αναβει. Και επειδή τα παλαιά ηλεκτρολογικά του οικηματος που ζω είναι για τα μπάζα....ρωτησα ποια να βραχυκυκλώσω για να κάνει bypass την τροφοδοσία και να εχω κεντρικό φώς.
Recommended Posts