therock Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Εχω ενα Gaming PC, με ενα παλιο Enermax Revolution 1250 W PSU. Οταν το τροφοδοτικο ειναι σε κατασταση αναμονης, εχει ενα πορτοκαλι ledaki, το οποιο χθες ξαφνικα εδειχνε κοκκινο, και οταν πηγαινα να αναψω το PC δεν γινοταν τιποτα (βασικα στριφογυρναγαν στο δευτερολεπτο τα fan του cpu και επειτα τελειως νεκρο). Εκανα ολα τα κλασσικα troubleshooting -Εβγαλα ρευμα απο gpu, δοκιμασα να ανοιξω PC. Το ιδιο. -Εβγαλα, ξαναβγαλα τις καλωδιοταινιες 24+8 pin mobo και cpu, παλι το ιδιο Εν τελη δοκιμασα ενα δευτερο PSU που ειχα ευκαιρο ενα Corsair SFF-750 με το οποιο τωρα ανοιγει το PC. Το ερωτημα τωρα -Τα κλασε ετσι στα ξαφνικα το enermax μετα απο τοσο χρονια -Η υπαρχει κατι ηλεκτρολογικο το οποιο ανιχνευει και κουμπωνει καποιο OVP και επειτηδες δεν δινει ρευμα. Δηλαδη δε πιστευω τωρα με το αλλο που παιρνει μπρος να μου κανει κανα βραχυκυκλωμα στα ξαφνικα Υποψιν, το PC το εχω ανοικτο, και λιγο πριν το συμβαν ειχε καθαρισει με swiffer λιγες σκονες απο ενα γραφειακι παραδιπλα. Δε πιστευω να σηκωθηκε καποιος στατικος ηλεκτρισμος και να βραχυκυκλωσε τιποτα Το PC στην ουσια τωρα ειναι ετσι
BloodMage 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν 16 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Τα κλασε ετσι στα ξαφνικα το enermax μετα απο τοσο χρονια ναι! και ειναι λογικο μετα απο 15+ χρονια να σε αφησε. παλι καλα να λες που δεν πηρε κατι αλλο μαζι του 17 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Δηλαδη δε πιστευω τωρα με το αλλο που παιρνει μπρος να μου κανει κανα βραχυκυκλωμα στα ξαφνικα Λογικα οχι. 17 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Υποψιν, το PC το εχω ανοικτο, και λιγο πριν το συμβαν ειχε καθαρισει με swiffer λιγες σκονες απο ενα γραφειακι παραδιπλα. Δε πιστευω να σηκωθηκε καποιος στατικος ηλεκτρισμος και να βραχυκυκλωσε τιποτα αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε
therock 1 ώρα πριν Author #3 1 ώρα πριν Δε ξερω πολυ περιεργο μου φαινεται. Και το PC δεν ηταν ανοιχτο. Επισης η σκονη δεν ειναι αγωγιμη απο οσο διαβαζω. Τι να πω Τωρα με το αλλο, οταν κλεινω το PC κανει ενα περιεργο "κλικ" που νομιζει πριν δε το κανε..
p55 34 λεπτά πριν #4 34 λεπτά πριν Δεν είναι να εμπιστεύεσαι παλιά τροφοδοτικά, ακόμα κι αν είναι αεπώνυμα. Για την ιστορία, σκέφτομαι να στήσω ένα pc με διάφορα κομμάτια που έχω εδώ κι εκεί. Στην αρχή σκέφτηκα να βάλω ένα Seasonic M12D που έχω αλλά σκεπτόμενος πως το αγόρασα το 2009, αποφάσισα να πάω για καινούργιο και το Seasonic να παραμείνει στην άκρη σαν εφεδρικό για περιστασιακή χρήση.
Recommended Posts