fatalara 1 ώρα πριν #41 1 ώρα πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: έτσι είναι αλλά για να δεις την ίδια διαφορά και στο σπίτι σου πρέπει να τρέξεις το ίδιο σενάριο με 5090. Αν εσύ παιξεις με 4070 σε ultra και 1440p δεν θα δεις τίποτα. Αυτό λέω. Οταν θα παρω ομως 5070 δεν θα αλλαξω επεξεργαστη. 8 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Μου επιτρέπεις χωρίς να σε προσβάλλω να προσπαθήσω να σε ψυχογραφησω; Καντε πρωτα σωστη αναλυση του τι διαβαζετε η βλεπετε στα review και μετα βλεπουμε. Γιατι αν νομιζεις οτι ο 270κ ειναι 3% χειροτερος απο τον 9800χ3d, καποιος πρεπει να κατσει να σου εξηγησει τι ακριβως ειδες στο review.
Trexx 1 ώρα πριν #42 1 ώρα πριν 18 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Οταν θα παρω ομως 5070 δεν θα αλλαξω επεξεργαστη. Καντε πρωτα σωστη αναλυση του τι διαβαζετε η βλεπετε στα review και μετα βλεπουμε. Γιατι αν νομιζεις οτι ο 270κ ειναι 3% χειροτερος απο τον 9800χ3d, καποιος πρεπει να κατσει να σου εξηγησει τι ακριβως ειδες στο review. Δεν υπάρχει διαφορά με την 5070. Κανένα μπουκάλι δεν ρίχνει ο 270k (ούτε ο 250k) στην 5070. Το 3% δεν πήγαινει στο 9800 αλλά στον 7800.
fatalara 26 λεπτά πριν #43 26 λεπτά πριν 41 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Δεν υπάρχει διαφορά με την 5070 Μην κολλας στα μοντελα. Δεν εχει το ιδιο headroom, θα σου σηκωσει μια γενια παραπανω. Ποτε αναφερθηκε ο 7800? 41 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: δεν πήγαινει στο 9800 αλλά στον 7800.
Trexx 25 λεπτά πριν #44 25 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αν θελεις αποκλειστικα και μονο gaming ο 7800X3d ειναι μια πιο λογικη επιλογη Αλλα αν θελεις εναν overall καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερη πλατφορμα (νεκρη ωστοσο) ο 270Κ πλας ειναι η καλυτερη επιλογη 9800X3d δεν αναφερω καθολου γιατι καιγονται για πλακα και το θεωρω απαραδεκτο που δεν εχουν βρει ακομα τον λογο Εδω
fatalara 16 λεπτά πριν #45 16 λεπτά πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Εδω Την κουβεντα την ξεκινησα εγω. Δεν εχω αναφερει πουθενα 7800. Λεω δεν υπαρχει ιντελ με βαση τον 9800. Γιατι να παω μια γενια πισω; Τοση ωρα καθομαστε και μιλαμε για διαφορετικα πραγματα; Δεν σας αντεχω αλλο ρε. Σας κλεινω.
Recommended Posts