Jump to content



Αγορα λαπτοπ....


gbak

Recommended Posts

Έχει πολυσυζητηθεί το θέμα και όλοι λένε branded και όχι plaisio κλπ.

Επίσης η acer έχει πρόβλημα με το service διότι δεν έχουν ανταλλακτικά εδώ και παραγγέλνουν απ'έξω με αποτέλεσμα να υπάρχουν άτομα που περιμένουν 1-2 μήνες για να έρθει πίσω το laptop.

Αυτά...

Link to comment
Share on other sites

egw vrika ton Amilo M1425 ( M 1,8 / 512MB Ram / ATI 9700 128MB ) se magazi stin ellada me 1590 ( mazi me FPA ).

Aksizei lete?

mipws einai palio modelo ? ( se kseno site eida ton M1425 me ton Pentium M 2,0 pali sta 1500! )

pantws gia auta ta plaisio kai multirama notebooks exw akousei ta xeirotera. Mono pou thymamai tis thermikes fwtografies pou eixa dei se sygritiko periodikou , me kanei na min to skeftomai kan gia tetoia lysi. ( milame oti ekaige olo to mixanima! ) :blink:

Link to comment
Share on other sites

απο μια γρηγορη ματια που εριξα τελικα κατεληξα σε branded...γιατι για συνθεση απο πλαισιο την φοβαμαι την δουλεια......τα δυο υποψηφια μοντελα ειναι....Toshiba Satellite M40-110 και ο αλλος ειναι Sony Vgn-FS 115M....για ριχτε καμια γνωμη γιατι εχω κολλησει μιας και τα δυο εχουν ακριβως ιδια λεφτα και σχεδον ιδιες δυνατοτητες....ο toshiba φοραει τον M740(1.70GHz) και καρτα γραφικων MOBILITYRADEON X300.. 128 MB DDR connected bus : 16x PCI Express!!

και ο σονυ Μ 730(1.60GHz) και γραφικα nvidia geforce 6200 128mb...

Link to comment
Share on other sites

ναι με 15.4 και τα δυο ειναι αλλα μαλλον παω προς toshiba το θεωρω καλυτερο πακετο απλα γενικα δεν θελω το λαπτοπ να ξεπερναει τα 3 κιλα για λογους μεταφορας δηλαδη για 17¨ lcd το ξεχναω...τελικα ειναι ο fs115m εκανα διορθωση...

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίγω νέο θέμα κι επειδή είμαι εκ μέρους φίλου σε φάση αναζήτησης φορητου΄μέχρι 1000 περίπου ευρά, έχω σχεδόν καταλήξει σε ACER 1522 ή 1524. Η διαφορά τους είναι ο 3000+ στο πρώτο και ο 3400 στο δεύτερο. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι η φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα είναι 120 ευρά περίπου ακριβoτερη από το pixmania. Τι λέτε αξίζει από pixmania? Έχετε υπόψη σας κάτι ανάλογων δυνατοτήτων σε αυτά τα χρήματα?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, θα μπορούσε να γίνει κάποιος πιο αναλυτικός σχετικά με το γιατί δεν προτιμώνται τα συναρμολογούμενα laptop? Τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με ένα συναρμολογούμενο desktop? Προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα με βάση την παρούσα κατάσταση να πάρω κάτι από Πλαίσιο ή E-shop, εφόσον οι πλατφόρμες στις οποίες βασίζονται είναι στάνταρ.

Αυτά για τη θερμοκρασία τα ακούω βερεσέ και εκτός του ότι είναι κάτι που κανείς πιστεύω δεν θα το πρόσεχε αν δεν του το έλεγαν (μιλάμε για την πλειοψηφία, όχι για κάτι πορωμένους που το βάζουν... στα γόνατα) και αυτά τα διαγράμματα των περιοδικών (PC MAG?) είναι τουλάχιστον αστεία γιατί ούτε πως τα μετράνε ξέρουμε, ούτε πόσο σημαντική είναι η διαφορά θερμοκρασίας έτσι όπως παρουσιάζεται.

Δηλαδή ποιος θα είχε πρόβλημα αν ο φορητός του ήταν πχ 4-5 βαθμούς πιο ζεστός στο κάτω μέρος απ' τη στιγμή που τον ακουμπάει στο γραφείο??? Στο desktop δηλ. τον πειράζει αν είναι πιο ζεστός πχ στα πλάγια?

Πιστεύω ότι τα στοιχεία που πρέπει να κάνουν τη διαφορά είναι κυρίως η μπαταρία και η οθόνη, γιατί όλα τα υπόλοιπα (μητρικές κλπ) είναι ψιλοστάνταρ. Εντάξει, ρόλο παίζει επίσης το μέγεθος (κυρίως το πάχος για μένα).

Όλα αυτά δεν τα γράφω σα "γνώστης", είναι λογικά συμπεράσματα που έχω βγάλει από μια έρευνα αγοράς που κάνω εδώ και καιρό. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις διαφόρων χρηστών, αλλά όσον αφορά ουσιαστικά σημεία και όχι να ψάξουμε να βρούμε μικροδιαφορές για να δικαιολογήσουμε τη διαφορά τιμής μεταξύ branded-συναρμολογούμενου!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.