Jump to content


Ποιο κουτι?


LoWRiDeR

Recommended Posts

Παιδια ποιο κουτι μου συνηστατε να παρω?Μαλλον για φουλ ταουερ θα παω διοτι το σχεδιο εχει ως εξης...θα γινει mod το κουτι ωστε να integrate phase change cooling για cpu και watercooling chipset gpu,περιμενω γνωμες

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ ναι το ειχα σκεφτει,αλλα δε μαρεσει κ τοσο σαν κουτι,ειναι πολυ τετραγωνισμενο..για αυτο αναρωτιωμουν αν υπηρχε κανενα ωραιο φουλ ταουερ αλλα δοκιμασμενο ωστε να ειμαι σιγουρος κ για την ποιοτητα...το case mod για να τα χωρεσω μεσα δεν θαναι προβλημα..εχω στη διαθεση μου απο dremel μεχρι cnc!καμια εναλλακτικη?

Link to comment
Share on other sites

κατι πιο στρογυλλεμενο ειναι το νεο στακερ απο αλουμινιο.μιας και παιζει στην ιδια τιμη με το λιανλι μπορεις να δεις απο κοντα και τα 2 και να αποφασισεις......αλλα μην λες οτι δεν σ αρεσει ενα κουτι με το οποιο ξερογλυφεται το μισο φορουμ........νταξ ξερω οτι ειναι γουστα αυτα αλλα οταν το αποκτησεις το εκτιμας........εγω το εχω δει απο κοντα σε 2 διαφορετικα ατομα και ενα πραμα σκεφτομαι.....να ειχα τα λεφτα να το παρω.....ολα τα υπολοιπα ειναι συμβιβασμος ειδικα αν κατεχεις και απο ντρεμελ ωστε να φτιαξεις ομορφο παραθυρο και αλλα κολπα για νερα και αλλα.......

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου αρεσει εμφανισιακα γιατι το θεωρω καπως ξεπερασμενο...ειναι παρα πολυ καλο κουτι το εχω δει κ εγω απο κοντα,ηθελα κατι πιο ''αεροδυναμικο'' που να ταιριαζει περισσοτερο με κατι πολυ performant :p κατι πιο κακο...το στακερ,τωρα το κοιταω,πολυ καλο αν κ δεν ειναι εξ ολοκληρου απο αλουμινιο,αλλα δεν με ενδιαφερει κ πολυ...οκ εχουμε ενα runner up!anything else?

Link to comment
Share on other sites

Ααα οκ ενδιαφερον! Εχω μεινει λιγο πισω με τα κουτια για αυτο κ ρωταω εδω γνωμες...μια παρουσιαση που διαβασα ειχε την εκδοση που ηταν ατσαλι με κομματια αλουμινιο κ αυτο το ειχε κ στα ''κατα'' του κουτιου..οτι δεν ηταν ολο αλουμινιο.χμμμ το στακερ με τραβαει παντως...πιστευω θα γινει ενα καλο προτζεκτ με αυτο το κουτι!

Link to comment
Share on other sites

ακομα δεν εχει ερθει ελλαδα........οποτε η τιμη ειναι αγνωστη.....αν ομως κανουμε μια εκτιμηση στο περιπου...........υπολογισε ποσο εχει το στακερ που υπαρχει ηδη και προσθεσε καμια 50-80ευρω παραπανω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ρίξε μια ματιά στο arena full black της chieftech. 120 euro από το πλαίσιο, και θα με θυμιθείς φίλε... είναι λίγο γομαράκι, αλλά αξίζει πραγματικά. σηκώνει πολλέεεες πατέντες το κουτί. (σημ. εκτός από τις βίδες της μητρικής και των ανεμιστήρων, δεν θα βιδώσεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ)

Link to comment
Share on other sites

Αν σκέφτεσαι για Vapochill, το PC7X ειναι μονόδρομος. Αν όχι, τότε ειναι θέμα γούστου και πως βολεύεσαι εσυ. Αν έχεις υδρόψυξη, καλύτερα ενα ευρύχωρο κουτί (το στάκερ ειναι μια χαρά γι αυτή τη δουλειά)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.