Jump to content



ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!


Santa Cruz

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εχω το εξης συστημα.

AMD64 3500+ 939 with K8n Neo2 Platinum 2 x 256 DDR 400 infineon και sata seagate 160 3200.

Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης

- Εχω winxp πως μπορω να το ρυθμισω ωστε να διαχειριζομαι καλυτερα την μνημη και ταυτοχρονα να παυσω καθε προγραμμα που ειναι αδρανες και απλα την επιβαρυνει και δευτερον πια ειναι η σωστη τιμη που μπορω να δωσω για εικονικη μνημη μιας και τα xp κανουν κατ εμε κακη χρηση της εικονικης μνημης.

-Ενεργοποιησα το hibernate διαβαζοντας πως μπορει να πετυχει πιο γρηγορη εκκινηση,νομιζω πως δεν ειδα καμια διαφορα!Μπορειτε να μου πειτε αν αυτο που κερδιζω ειναι απειροελαχιστο ή το hibernate ειναι ακομα μια αποτυχημενη λειτουργια τον xp?

-Οι μνημες ειναι dual channel δηλαδη 512 mb dual τι διαφορα εχουν με 512 single channel?

-Η χρηση του Cool n Quiet περιοριζετε μονο στην εξικονομιση ενεργειας και στο να ξεκουραζει τον επεξεργαστη ριχνοντας τα hz ή εχει και αλλη σημασια για το συστημα?

-Εχοντας 2 χ 256 βαζοντας αλλες 2 χ 256 ή 2 χ 512 "αλλης μαρκας" μπορω να πετυχω παλι dual channel η πρεπει να ειναι ιδιας μαρκας?

Ευχαριστω προκαταβολικα να εισαστε καλα παιδια και καλο καλοκαιρι σε ολους σας!

Νικος

Link to comment
Share on other sites

Για το πρωτο πατα στη "Εκτελεση Msconfig" για να δεις τι φορτωνουν τα Windows. Επειδη και γω εχω 512 RAM καμια φορα μετα απο πολυ ωρα Half 2 ή κανα αλλο βαρυ παιχνιδι ειχα προβληματα με κατι μηνυματα....Οποτε εβαλα την εικονικη μνημη 1ΜΒ και μεχρι τωρα ολα καλα.

με το hibernate μην ασχολεισαι.

Η πλατφορμα σου υποστηριζει doul channel αρα εχει αυξηση των επιδοσεων λογω μεγαλυτερου bandwidth.

CnQ ειναι αυτο που γραφεις.

Αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος νομιζω οτι περισσοτερο ρολο εχει σημασια τα chip των μνημων να ειναι ιδια. Γενικα πρεπει να δουλευουν αλλα υπαρχει περιπτωση και να μην δουλεουν.

Link to comment
Share on other sites

Το hibernate αποθηκεύει τα περιεχόμενα της μνήμης στο σκληρό κατά το shutdown, ώστε στο επόμενο boot να τα επαναφέρει και να είναι σα να μην τον έκλεισες. Χρειάζεται αν έχεις ups και δε θες να χαθεί τίποτα αν κοπεί το ρεύμα και δεν είσαι παρόν να το κλείσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.