Jump to content



Βραχιολακια για καλο σκοπο!


Elpis

Recommended Posts

Μιας και τα βραχιολάκια απο σιλικόνη έχουν γίνει μόδα και επειδή υπάρχουν πολλά χρώματα (για διαφορετκολυς σκοπούς το κάθε ένα) ειπα να γραψω αυτα που ξερω για τα βραχιολακια αυτα .

Τα κιτρινα βραχιολάκια είναι για την ενίσχυση της οργάνωσης L.A.F (Lance Armstrong Foundation) . Είναι ένας οργανισμός ο οποίος δημιουργήθηκε από τον ομώνυμο ποδηλάτη παγκόσμιο πρωταθλητή, δύο φορές Ολυμπιονίκη, και τώρα 6 φορές νικητή του Γύρου Γαλλίας!!! και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους που φέρουν τη νόσο του καρκίνου ...

Δυστυχως ομως οπως ολοι θα εχεται ακουσει ηδη οι πρωτοι επιτηδειοι εχουν κανει την εμφανιση τους με βραχιολακια μαιμου..λοιπον τα συγκεκριμενα βραχιολακια ξεκινησαν να φτιαχνονται απο την νικε και το λογοτυπο τις εταιρειας υπηρχε στα πρωτα βραχιολακια που κυκλοφορησαν ...καποια στιγμη μετα τον πανικο πωλησεων παγκοσμιως η νικε κατηγορηθηκε οτι διαφημιζοταν μεσω ενος φιλανθρωπικου σκοπου και ετσι αναγκαστηκε να αποσυρει το λογοτυπο της απο τις συσκευασιες της L.A.F (Lance Armstrong Foundation)

Τα ΓΝΗΣΙΑ κιτρινα βραχιολακια γραφουν πανω LIVESTRONG

post-522-1416072081,2462_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tο ασπρόμαυρο βραχιολάκι κατά του ρατσισμού στα γήπεδα (και οχι μονο) δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Γάλλου επιθετικού της Arsenal, Thierry Henry, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού υλικού στον κόσμο, τη Nike.

Το κάθε ασπρομαυρο βραχιολάκι έρχεται μέσα στο σακουλάκι του. Επάνω στο σακουλάκι υπάρχει το σήμα της Nike. Το βραχιολάκι αποτελείται από 2 επιμέρους βραχιολάκια, τα οποία ειναι δεμένα μεταξύ τους. Επάνω KAI στα 2 βραχιολάκια υπάρχει χαραγμένη ΟΛΟΚΛΗΡΗ η φράση Stand up Speak up. Σο εσωτερικό από τo μαύρο βραχιολάκι μπορείτε να δείτε χαραγμένο το σήμα της Nike.

post-522-1416072081,2706_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τα κόκκινα βραχιολάκια είναι κατά του AIDS και μπορείτε να τα αγοράσετε από το site Costume-Jewelry-Store.com . Το συγκεκριμένο site είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος από αυτό το βραχιολάκι και φυσικά προσφέρει τα χρήματα σε οργανισμούς και ιδρύματα τα οποία κάνουν αγώνα κατά του Aids.

post-522-1416072081,2797_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Τα ροζ βραχιολάκια κυκλοφόρησαν από το Breast Cancer Reasearch Foundation με σκοπό να ενίσχύσουν τον αγώνα κατά του καρκίνου του στήθους.

Τα βραχιολάκια έχουν χαραγμένη επάνω τη φράση 'Share Beauty Spread Hope'.

post-522-1416072081,3044_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το μπλε βραχιολάκι το μήνυμα του οποίου είναι κατά όλων αυτών που εκφοβίζουν τα παιδιά στα σχολεία και όχι μόνο.

Το βραχιολάκι αυτό ήταν μια πρωτοβουλία του βρετανικού καναλιού BBC, το οποίο σε συνεργασία με την εταιρεία OneLife ξεκίνησαν τον αγώνα κατά του εκφοβισμού των παιδιών κυρίως στα σχολεία. Το λεγόμενο 'bullying'.

Τα βραχιολάκια είναι χρώματος μπλε και έχουν επάνω σκαλισμένη τη φράση 'Beat Bullying'. Στο πίσω μέρος τους έχουν σκαλισμένο το όνομα της εταιρείας OneLife καθώς και το επίσημο link για το site του BBC.

Ολα τα βραχιολάκια ανεξαρτήτου χρώματος υπαρχουν σε δυο μεγέθοι , Adult(ενήλικος) και Youth(έφηβος) .

post-522-1416072081,3087_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως αξίζει να παρουμε όλοι μας γιατι τα χρήματα πηγαίνουν (ελπίζω..) για καλό σκοπό.

(όποιος ξερει απο που τα πουλανε στο ιντερνετ και πως ας ποσταρει γιατι δεν ξερω για ολα)

Link to comment
Share on other sites

είμαι φιλάνθρωπος και το δείχνω σε όλους?

πάντως είναι καλό σαν ιδέα, αν τα χρήματα πηγαίνουν εκεί που πρέπει;)

Πάντως απ'τον τίτλο του θέματος κατάλαβα ότι θες info για το που θα βρεις χειροπαίδες.:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από chros26_ [21-07-2005 01:27]

nike Που θα βρω ρε παιδιά εδω Κοζάνη?

αν δεν βρεις σε μαγαζια αθλητικων μπες στο fleamarket ειδα καποιον που πουλαει (αν και τα πουλαει ακριβα) και στελνει με ελτα

Link to comment
Share on other sites

  • 15 years later...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google...

 

WWW.GOOGLE.COM

After nearly a decade of partnership that was as big on sales of iconic bracelets and athletic gear as it was a major...

 

 

 

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.