Guest Αύγουστος 18, 2005 #21 Αύγουστος 18, 2005 Α καλά εγώ νόμιζα ότι τα βρήκες σε κανένα review! Ούτε που κοίταξα στο site της Plextor! (το reliability είναι το μόνο που δεν κοιτάω!)
yanni Αύγουστος 18, 2005 #22 Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Ανάγνωση των CD ή των DVD; Και βέβαια εξαρτάται και τι θεωρείς εσύ καλή ανάγνωση του δίσκου. Μπορεί να θεωρείς καλή ανάγνωση το οτί μπορεί και διαβάζει τις προστασίες που βάζουν οι εταιρίες στα παιχνίδια. Εγώ θεωρώ καλή ανάγνωση να μην κάνει λάθη στις υψηλές ταχύτητες. EDIT: Και να μη γονατίζει αν πέσει σε κάποια γρατζουνιά του δίσκου! Όλα....
sotiris Αύγουστος 18, 2005 #23 Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Α καλά εγώ νόμιζα ότι τα βρήκες σε κανένα review! Ούτε που κοίταξα στο site της Plextor! (το reliability είναι το μόνο που δεν κοιτάω!) κακώς. ψάξε και στο cdfreaks στο forum της plextor να δεις για προβλήματα. στο 708 υπήρχε μάλλον ολόκληρη παρτίδα με πρόβλημα ( η δικιά μου ) για το 716 δεν έχω κοιτάξει, πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Guest Αύγουστος 18, 2005 #24 Αύγουστος 18, 2005 ΟΚ, θα πάρω το 716! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά!
JimmyFox Αύγουστος 18, 2005 #25 Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Και αμα ήθελα να πάρω LG, θα έπαιρνα για το σπίτι κανένα ψυγείο ή air-condition! Ε όχι και dvd recorder από την LG! Tα optical drives της LG είναι Hitachi inside. Και ελπιζω να ξέρεις την Hitachi πέραν των κλιματιστικών της.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.