aristos87 Σεπτέμβριος 17, 2005 #21 Σεπτέμβριος 17, 2005 Οσο για τα νεα psp που λέτε με βελτιωμένες οθόνες κτλ κτλ δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί ήδη οι νέες φουρνιές psp πάράγωνται στην κίνα πλέων και όλα τα νέα Psp θα έρχονται με το firmware 2.0Β εγκατεστημένο! ’ρα υπάρχουν αρκετοί ανασταλτικοί παράγοντες (ποιότητα/δυνατότητα downgrade απο 2.0 και μάλιστα Β)
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #22 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Ευκολα αρπαζεσαι βασιλη, τα λεφτα του δεν τα δινει ετσι ο καθενας, δεν ειπε κανεις τιποτα παραλογο ουτε σε κατηγορησε κανεις για κατι. Δεν αρπαζομαι ευκολα...απλα εχω υποψιν μου τι ειχε συμβει με τον fantacid και δεν νομιζω να γινοταν το ιδιο με τιποτα......! Σας ειπα οτι οταν εχω νεα με καινουρια εκδοση θα σας το πω...
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2005 #23 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δουλευω σε καταστημα..... Μενω Αριστατου 10 εκ του μενω αναυδος!!!!!
Nos-Dio Σεπτέμβριος 17, 2005 #24 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δεν αρπαζομαι ευκολα...απλα εχω υποψιν μου τι ειχε συμβει με τον fantacid και δεν νομιζω να γινοταν το ιδιο με τιποτα......! Σας ειπα οτι οταν εχω νεα με καινουρια εκδοση θα σας το πω... Στην συγκεκριμενη περιπτωση αρπαχτηκες.Και δεν το ηξεραν ολοι οτι ηταν τοσο σιγουρο.Δεν υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι εισαι ατιμος και θα του φας τα λεφτα αλλα δεν ειναι ευκολα πραγματα αυτα.Αν δεις τον τροπο με το οποιο εγραψες το αρχικο σου ποστ θα καταλαβεις το γιατι. Λες: και για τα υπολοιπα κανονιζω εγω! Και ποιος εισαι εσυ??...καπως ετσι παει.. Στο λεω εντελως φιλικα βασιλη μην παρεξηγηθεις. Φιλικα,Γιαννης
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2005 #25 Σεπτέμβριος 17, 2005 Βασιλακη μια ειναι η λυση για σενα αγορι μου www.burdelo.com registered και ψαξτο!!!!
Nos-Dio Σεπτέμβριος 17, 2005 #27 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:35] www.bourdela.com ... that is sir:D ΟΧΙ ΡΕ ΜΛΚ..... :boxed: :boxed: :boxed: :boxed:
Nos-Dio Σεπτέμβριος 17, 2005 #29 Σεπτέμβριος 17, 2005 ΕΧΩ χεστει στο γελιο...παρε δες..http://207.44.145.131/index.php?option=com_wrapper&Itemid=13
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2005 #30 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka www.bourdela.com ...that is sir:D Το αυτο...
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #31 Σεπτέμβριος 18, 2005 Μετά από απαίτηση του δημιουργού του thread () το παρόν κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας. Διαφωνίες κλπ και ό,τι θέλετε στο mail: tithagineimeautontondowngrader@wab.psp.sony.net
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.