Jump to content



Alienware Απορίες..


nickthegreek

Recommended Posts

Eπειδή άκουσα πολλά για τα Alienware αποφάσησα να το ψάξω λίγο το θέμα. Ουσιαστικά απο ότι κατάλαβα είναι ένας κατασκευαστής έτοιμως λύσεων για υπολογιστές. Ωστόσο οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές για τα hi-end pc τους. Τι παραπάνω θα μου προσφέρουν δηλαδή απο το να κάνω ένα ακριβώς ίδιο πισί με το δικό τους κορυφαίο? Στην τιμή βγαίνει λιγότερο με ακριβώς τα ίδια εξαρτήματα. Η μόνη διαφορά θα είναι το κουτι. Έχω κάπου λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:45]

Yeap, πληρώνεις την φίρμα και το κουτί. Υποθέτω βέβαια ότι τους συνδυασμούς που επιλέγουν τους έχουν καρατσεκάρει για πιθανές ασυμβατότητες.

Η φίρμα και το κουτί βγαίνουν γύρω στα 1000 ευρώ παραπάνω...:p Βέβαια υπάρχει και η υπποστήριξη... Το κουτί που σου δίνουν είναι καλύτερο απο τα νέα Lian li πχ v2000?

Link to comment
Share on other sites

Εχω ενα φίλο που θέλει να πάρει alienware και προσπαθώ να τον μεταπείσω. Μαλιστα μου έλεγε ότι έχουν καλύτερες επιδώσεις απο ενα o/c ed pc με τα ίδια parts :hehe:

Ακούς n00bα? Πανε σκάστα στην alienware να δούμε τι θα καταλάβεις....

Link to comment
Share on other sites

εγω το ειχα ψαξει το θεμα γιατι ηθελα κουτι της εταιριας αυτης. μονο το κουτι διευκρινιζω. και γενικα απο οτι ειδα ειναι κορυφη... απο τις καλυτερες εταιριες που εχω δει. το επομενο πισι μου μπορει να το παρω και απο κει αν δεν βγαινουν τρελα μεταφορικα.

Link to comment
Share on other sites

πεταμενα λεφτα Γιωργο αυτα τα ειχαμε πει.βαζουν οτι πιο κορυφαιο υπαρχει μεσα στο κουτι τους και το πλασαρουνε με την επονιμια τους. αμα δεις το σχετικο site τους κανουνε συνεχεια αναβαθμηση με οτι καινουριο βγαινει.και κατι αλλο δεν εχουν πολλα μοντελα απο κουτια

http://www.alienware.com/Product_Pages/desktop_all_default.aspx?source=1925

Link to comment
Share on other sites

http://www.alienware.com/product_pages/desktop_all_gaming.aspx?cs=1

ναι αλλα εχουνε μαματο κουτακι+νερο πανω. κοιτα μπορει να μην συμφερει στα μικρα μοντελα αλλα στα κορυφαια να αξιζει... το κουτι τους ειναι ολα τα λεφτα... το εχω ερωτευτει.

Link to comment
Share on other sites

’μα κέρδιζα το Jocker δεν θα με χάλαγε ένα. Πρέπει όντως να κάνουν φοβερή δουλειά. Αλλά σίγουρα πληρώνεις πολλά παραπάνω για τη φίρμα. Εγώ πάντως ένα έχω να πω:

ΝΙΚΟ ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕΕΕ!!!! Μια με τα Lian Li, μια με τα Alienware, μαζέψου λίγο παιδί μου. Τα λεφτά δεν είναι MHz και είναι καλύτερα να τα ρίξεις σε άλλα πράγματα. Και καλά το κουτί (lian li) λέει. Αλλά όχι να πας να δώσεις x*1000 για PC. Μην τρελαθούμε... Δεν είσαι δα και ο σούπερ ντούπερ καραπορωμένος που δεν του φτάνει τπτ. ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 01:33]

Αν θυμάμαι καλά η Alienware δεν τα πουλάει "έτοιμα" αλλά τα πουσάρει επίσης.

και εγω το εχω ακουσει αυτο... :...:

Link to comment
Share on other sites

Tα Alienware όπως είπε και ο RootX είναι τσεκαρισμένα μέχρι αηδίας για ασυμβατότητες και βγάζουν σχεδόν πάντα καλύτερα σκορ (μικρές-ελάχιστες διαφορές) από τα αντίστοιχα ίδιων εξαρτημάτων PC. Γνώμη μου? Τζάμπα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.